Ухвала
від 05.03.2012 по справі 0870/2008/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

05 березня 2012 року Справа № 0870/2008/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Шара І.В., перевіривши матер іали адміністративного позо ву Виконавчої дирекції Запор ізького обласного відділенн я Фонду соціального страхува ння з тимчасової втрати прац ездатності до Приватного під приємства «Техстальпром», м. Запоріжжя про стягнення заб оргованості по страховим вне скам

ВСТАНОВИВ:

03 березня 2012 року Виконавча д ирекція Запорізького обласн ого відділення Фонду соціаль ного страхування з тимчасово ї втрати працездатності звер нулась до Запорізького окруж ного адміністративного суду із позовом до Приватного під приємства «Техстальпром», в якому просить стягнути з від повідача на користь позивача заборгованість по страховим внескам у розмірі 1670,58 грн.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про застосува ння скороченого провадження в адміністративній справі.

Враховуючи наведене, керую чись ст.ст.160, 165 183-2 КАС України, су ддя

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провад ження в адміністративній спр аві №0870/2008/12 за позовом Виконавч ої дирекції Запорізького обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності д о Приватного підприємства «Т ехстальпром» про стягнення з аборгованості по страховим в нескам.

Справа розглядатиметься о дноособово суддею Шарою Інно ю Вячеславівною без проведен ня судового засідання та вик лику осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня од ержання цієї ухвали надіслат и на адресу суду (69041, м. Запоріжж я, вул. Кремлівська, 65-в) або под ати до канцелярії суду письм ові заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень, або заяву про в изнання позову.

Справа буде розглянута на п ідставі наявних у ній матері алів не пізніше наступного д ня з дня надходження до суду з аяви відповідача про визнанн я позову; не пізніше трьох дні в - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення встано вленого строку до суду не над ійдуть заперечення відповід ача; не пізніше п' яти днів з д ня подання відповідачем запе речення проти позову.

Копію ухвали надіслати від повідачу разом із витягом пр о його процесуальні права та обов' язки.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя: (підпис) І.В. Шара

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2012
Оприлюднено28.03.2012
Номер документу22096655
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/2008/12

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 17.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні