Ухвала
від 20.03.2012 по справі 0870/2562/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПОДАННЯ

20 березня 2012 року Справа № 0870/2562/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Конишева О.В., перевіривши м атеріали подання

за заявою : Державної податк ової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя

до : Товариства з обмеженою відповідальністю «Мілса»

про : стягнення коштів за по датковим боргом у розмірі 17382,51 грн.

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окру жного адміністративного суд у надійшло подання Державної податкової інспекції у Жовт невому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відп овідальністю «Мілса» про стя гнення коштів за податковим боргом у розмірі 17382,51 грн.

За правилами КАС України су ддя після одержання подання з' ясовує, чи належить подан ня розглядати в порядку адмі ністративного судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір зг ідно із ст.17 КАС України належ ить до юрисдикції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Підстави для повернення по дання чи відмови у відкритті провадження у справі відсут ні.

За наслідками розгляду мат еріалів справи, суд дійшов ви сновку про необхідність закі нчення підготовчого провадж ення, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового р озгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 99, 100, 160, 165, 183-3 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі № 0870/2562/12, закінчити під готовче провадження та призн ачити судове засідання на 22 бе резня 2011 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. К ремлівська, 65-в о 16 год. 00 хв. Спра ва розглядатиметься одноосо бово суддею Конишевою О.В.

2. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння:

позивачу: довіреніст ь на представника, письмово н адати нормативне та документ альне обґрунтування (витяги із законодавства) заявлених вимог; особисті картки відпо відача, докази вжиття заході в по погашенню податкового б оргу відповідно до Податково го кодексу України, докази уз годження щодо спірної суми; р озрахунок податкового боргу та документи, на підставі яки х він нарахований; відомості про реквізити для стягнення ; належно засвідчені копії ви требуваних документів, оригі нали - для огляду та інші док ументи, які можуть бути викор истані як докази під час розг ляду справи. Також пропонуєм о надати позовну заяву в елек тронному вигляді;

відповідачу: у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову та докази, якими обґрун товуються заперечення; довір еність на представника; свід оцтво про державну реєстраці ю; при незгоді з розрахунком п озивача надати контррозраху нок, докази повної або частко вої сплати податкової заборг ованості, належно засвідчені копії витребуваних документ ів надати у справу, оригінали - суду для огляду та інші док ументи, які можуть бути викор истані як докази під час розг ляду справи.

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з пам' яткою про їх п рава та обов' язки.

4. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві. Явку сторін у судове за сідання визнати обов' язков ою. У разі неможливості прибу ти у судове засідання сторін , або їх представників, пропон уємо подати клопотання про р озгляд справи без участі пре дставника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.В. Конишева

22 березня 2012 року 16:0 0

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22098140
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/2562/12

Постанова від 22.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 20.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні