Ухвала
від 13.03.2012 по справі 2а-1189/12/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

13 березня 2012 року 2а-1189/12/1070

Суддя Київського окру жного адміністративного суд у Балаклицький А. І., перевірив ши виконання вимог статей 105, 106 КАС України

позовної заяви Державної податкової інс пекції у Богуславському райо ні Київської області

до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю "Ісайки"

про припинення юридичної осо би,

в с т а н о в и в:

Державна податкова ін спекція у Богуславському рай оні Київської області зверну лась до Київського окружного адміністративного суду з по зовом до Сільськогосподарсь кого товариства з обмеженою відповідальністю "Ісайки" пр о припинення юридичної особи .

Спір виник із публічно-прав ових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни належить до юрисдикції адміністративних судів та п ідлягає розгляду в порядку а дміністративного судочинст ва.

Судом встановлено, що позов на заява відповідає вимогам, установленим статтями 104 - 106 Ко дексу адміністративного суд очинства України, та підсудн а Київському окружному адмін істративному суду.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі, що передбачені статтями 108 - 109 К одексу адміністративного су дочинства України, відсутні.

Згідно зі статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинс тва України дана адміністрат ивна справа за предметом поз ову може бути розглянута у по рядку скороченого проваджен ня.

Позовна заява і додані до не ї документи є достатніми для відкриття скороченого прова дження у справі.

Керуючись статтями 107, 1832 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд, -

у х в а л и в:

Відкрити скорочене п ровадження в адміністративн ій справі за позовом Державн ої податкової інспекції у Бо гуславському районі Київськ ої області до Сільськогоспод арського товариства з обмеже ною відповідальністю "Ісайки " про припинення юридичної ос оби.

Справа розглядатиметься с уддею Балаклицьким А.І. одноо собово.

Запропонувати відповідачу , у разі невизнання адміністр ативного позову, у десятиден ний строк з дня одержання ціє ї ухвали надати суду письмов і заперечення проти позову т а докази на підтвердження ци х заперечень або заяву про ви знання позову.

Заперечення проти позову а бо заява про визнання позову мають бути подані (надіслані ) відповідачем до суду за адре сою: 01133, м. Київ, б-р. Лесі Українк и, 26.

У разі неподання відповіда чем заперечень проти позову, справа розглядатиметься суд ом на підставі наявних у ній м атеріалів та доказів.

Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя Балаклицький А. І.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22099111
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1189/12/1070

Постанова від 02.04.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Балаклицький А. І.

Ухвала від 13.03.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Балаклицький А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні