Ухвала
від 21.03.2012 по справі 2а/0570/3400/2012
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний адмі ністративний суд

У Х В А Л А

про залишення позовної за яви без руху

21 березня 2012 р. Справа № 2а/0570/3400/2012

Суддя Донецького окру жного адміністративного суд у Давиденко Т.В.

розглянувши позовну заяву Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального страху вання від нещасних випадків на виробництві та професійн их захворювань України в м. Кр аматорську Донецької област і

до відповідача Товариств а з обмеженою відповідальн істю «Електроавтотрнспорт»

про стягнення заборговано сті зі сплати страхових внес ків в сумі 6646 грн. 26 коп.

ВСТАНОВИВ:

Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України в м . Краматорську Донецької обл асті звернулось до Донецьког о окружного адміністративно го суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою від повідальністю «Електроавто трнспорт» про стягнення забо ргованості зі сплати страхов их внесків в сумі 6646 грн. 26 коп.

Відповідно до ч. 3 ст. 106 Кодекс у адміністративного судочин ства України до позовної зая ви додаються її копії та копі ї всіх документів, що приєдну ються до неї, відповідно до кі лькості відповідачів і треті х осіб, крім випадків подання адміністративного позову су б'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративно го позову зобов'язаний додат и до позовної заяви доказ над іслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів . Даного документу, який підтв ерджує надіслання відповіда чу копії позовної заяви та до даних до неї документів нема є, тим самим позивач порушує д ану норму права.

Як вбачається з копії пошто вого конверту, наданого до по зовної заяви, він мітить відм ітку «повернуто за терміном зберігання», при цьому, зазна чена копія конверту не не міс тить відомостей про те, кому с аме направлена кореспонденц ія, на яку адресу та які саме д окументи були направлені поз ивачем.

Враховуючи наведене, суд вв ажає, що позивачем не наданий суду належний доказ відправ лення копії позовної заяви т а доданих до неї документів в ідповідачу.

Частиною 1 ст. 108 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни визначено, що суддя, вс тановивши, що позовну заяву п одано без додержання вимог, в становлених статтею 106 цього К одексу, постановляє ухвалу п ро залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спо сіб їх усунення і встановлює ться строк, достатній для усу нення недоліків. Копія ухвал и про залишення позовної зая ви без руху невідкладно надс илається особі, що звернулас я із позовною заявою.

Оскільки позовна заява под ана без дотримання вимог ста тті 106 Кодексу адміністративн ого судочинства України, вон а підлягає залишенню без рух у.

На підставі викладеного, к еруючись ст. 106, ст.108, ст. 185, ст. 186 Код ексу адміністративного судо чинства України, суд -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву Відділення в иконавчої дирекції Фонду соц іального страхування від не щасних випадків на виробницт ві та професійних захворюван ь України в м. Краматорську До нецької області до Товарис тва з обмеженою відповідал ьністю «Електроавтотрнспор т» про стягнення заборговано сті зі сплати страхових внес ків в сумі 6646 грн. 26 коп. - залишит и без руху.

Встановити Відділенню вик онавчої дирекції Фонду соціа льного страхування від неща сних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Краматорську Дон ецької області строк для усу нення недоліків позовної зая ви до 09.04.2012 року (з урахуванням с троку поштового перебігу) шл яхом надання належного дока зу надіслання відповідачу ко пії позовної заяви та додани х до неї документів.

Ухвала Донецького окружно го адміністративного суду мо же бути оскаржена в апеляцій ному порядку до Донецького а пеляційного адміністративн ого суду через суд першої інс танції. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанці ї подається протягом п'яти дн ів з дня проголошення ухвали . Якщо ухвалу було постановле но у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її о скаржує, апеляційна скарга п одається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали .

Суддя Давиденко Т.В.

Дата ухвалення рішення21.03.2012
Оприлюднено30.03.2012
Номер документу22201889
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборговано сті зі сплати страхових внес ків в сумі 6646 грн. 26 коп

Судовий реєстр по справі —2а/0570/3400/2012

Постанова від 07.05.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

Ухвала від 23.04.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

Ухвала від 11.04.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

Ухвала від 21.03.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні