Ухвала
від 31.10.2006 по справі 10/126б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/126б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

                    

31.10.06                                                                                 Справа № 10/126б.

          Суддя Ковалінас М.Ю., при секретарі Савченко М.В.,

розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора      – Біловодської міжрайонної державної податкової інспекції

              Луганської області

до банкрута   –  Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Україна", с. Калмиківка Міловського району Луганської області

Про банкрутство

В присутності представників сторін:

від кредиторів -  Трикуц Н.А., дов. №26 від 11.10.06.(МДПІ);

від банкрута -     не прибув; ліквідатор - Бєліков А.В.  

          Суть справи: банкрутство, ліквідаційна процедура, розгляд клопотання ліквідатора.  

          Розглянувши матеріали справи та  додатково надані,  вислухавши ліквідатора та представника  кредитора, суд

в с т а н о в и в:

Постановою суду від 09.06.03.  боржника  визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру  за нормами ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі за текстом –Закон).   

Ухвалою від 22.12.03. судом припинено процедуру ліквідації передбачену ст. 52 Закону  та переведено розгляд справи на  норми   загальної судової процедури ліквідації. Судом 08.11.05. призначено новим ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Бєлікова А.В., на якого покладено відповідні обов'язки та повноваження по проведенню ліквідаційної процедури.

Строк ліквідаційної процедури у справі  неодноразово продовжувався судом за клопотаннями кредиторів та ліквідатора, останній раз - до 01.11.06. (ухвала від 18.04.06.).

У дане судове засідання ліквідатором Бєліковим А.В. за супровідним листом вих. №243/б від 30.10.06. подано матеріали про проведення ним ліквідаційної процедури, в тому числі клопотання (лист б/н від 26.10.06.)  про затвердження звіту та ліквідаційного балансу банкрута, звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс станом на 23.10.06., протокол зборів комітету кредиторів №4 від 23.10.06., інші матеріали.

Як з'ясовано судом при розгляді наданого ліквідатором звіту, ліквідаційного балансу  та інших матеріалів, у даний час звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити не можливо, оскільки вони мають чисельні недоліки, відсутні відповідні відомості, передбачені ст. 32 Закону, необхідні для прийняття рішення про затвердження звіту та ліквідацію банкрута, зокрема взагалі не додано доказів щодо наявності або відсутності у даний час у банкрута майнових активів –нерухомості, транспорту, грошових коштів, земельних ділянок, тракторної техніки, відсутні відповідні довідки БТІ, МРЕВ, банківських установ, управління земельних ресурсів, сільради, інспекції держтехнагляду тощо, відсутні відомості Державної виконавчої служби щодо наявності або відсутності стосовно банкрута незакінчених виконавчих проваджень та передачі виконавчих документів ліквідатору (при наявності), відомості щодо наявності у банкрута рахунків у банківських установах, відсутні відомості щодо здачі до державної архівної установи документації банкрута, яка підлягає обов'язковому переданню до архіву, а також не має й відомостей щодо публікації в офіційних друкованих органах оголошення про визнання боржника банкрутом, в порядку п.5 ст.23 Закону, оскільки ліквідаційна процедура у справі здійснювалася за загальними положеннями, не додано реєстру вимог кредиторів у справі із зазначенням сум заборгованості, яка залишилася не погашеною.  

За таких обставин, суд клопотання ліквідатора про затвердження його звіту відхиляє та зобов'язує його доопрацювати звіт про проведення ліквідаційної процедури, надати необхідні документи, що свідчать про належне проведення процедури ліквідації у справі, розгляд справи відкладається.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 1, 3-1, 22 - 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. ст. 38, 50, 86, 87 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Призначити розгляд справи  на  17.11.06.,  на 11 годин 45 хвилин.

2.Зобов'язати ліквідатора Бєлікова А.В.  -  подати до суду  доопрацьований  звіт  та ліквідаційний баланс банкрута, попередньо розглянуті та схвалені комітетом кредиторів, а також, згідно  вимог ст. 32 Закону надати суду  інші матеріали по проведенню ліквідаційної процедури: докази щодо наявності або відсутності у даний час у банкрута майнових активів –нерухомості, транспорту, грошових коштів, земельних ділянок, тракторної техніки,  - відповідні довідки БТІ, МРЕВ, банківських установ, управління земельних ресурсів, сільради, інспекції держтехнагляду тощо; відомості Державної виконавчої служби щодо наявності або відсутності стосовно банкрута незакінчених виконавчих проваджень та передачі виконавчих документів ліквідатору (при наявності); відомості щодо здачі до державної архівної установи документації банкрута, яка підлягає обов'язковому переданню до архіву; відомості щодо публікації в офіційних друкованих органах оголошення про визнання боржника банкрутом, в порядку п.5 ст.23 Закону; відомості щодо наявності у банкрута рахунків у банківських установах; реєстр вимог кредиторів у справі із зазначенням сум заборгованості, яка залишилася не погашеною.  

3.Комітету кредиторів - на день розгляду справи подати до суду рішення (у вигляді відповідного протоколу) щодо стану здійснення ліквідаційної процедури, можливості її продовження чи  завершення,  у разі завершення процедури  - про розгляд і схвалення звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута та припинення провадження у справі.

4.Державній виконавчій службі у Біловодському районі Луганської області, надати суду до дня розгляду справи, довідку щодо наявності або відсутності стосовно банкрута незакінчених виконавчих проваджень та передачі виконавчих документів ліквідатору (при наявності).

Явка у судове засідання ліквідатора Бєлікова А.В., членів комітету кредиторів, представника банкрута  обов'язкова.

Суддя                                                                                   М.Ю. Ковалінас

Помічник судді                                                                           І.В. Кувічка

Надр. 9 прим.:

1 –до справи;

2-5 –кредиторам:

- Біловодська МДПІ Луганської області;

- ВАТ «Луганськмлин», м. Луганськ;

- ВАТ «Укртелеком»в особі Центру електрозв'язку №3 ЛД, смт. Біловодськ Луганської області;

- ВАТ «Луганський облагротехсервіс», м. Луганськ;

6 –банкруту;

7 –ліквідатору Бєлікову А.В.;

8 –Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

9 –ДВС у Біловодському районі Луганської області.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення31.10.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу222087
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/126б

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 02.02.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.12.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 27.11.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 31.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 22.09.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 11.08.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 11.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 17.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні