Вирок
від 18.07.2011 по справі 1-417-11
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №1-417-11

1/2318/5651/11

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18.07.2011 Уманський міськ районний суд Черкаської обл асті

в складі: головуючого - судді Іванова А.А .

при секретарі Деркач Я.М.

з участю прок урора Коропа С.В.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у м. Умань кримінальну справу про обвинувачення

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ур одженця міста Умані Черкас ької області, українця, гро мадянина України, освіта ви ща, одруженого, не працюючо го, не судимого, проживаючого по АДРЕСА_1,

у вчиненні злочину, перед баченого ст. 309 ч.1 КК України,

В С Т А Н О В И В:

Підсудний ОСОБА_1, 16 травня 2011 року близько 16 пер ебуваючи біля будинку №68 по ву л. Леніна м. Умані Черкаської о бласті, діючи умисно, з метою н езаконного придбання нарко тичних засобів, незаконно пр идбав, знайшовши одноразовий медичний шприц ємністю 5 мл, з аповнений по позначку 3 мл., рі диною коричневого кольору, н езаконно зберігаючи дану рід ину для власного вживання бе з мети збуту.

16.05.2011 року, близько 17 годи ни в м. Умань поблизу будинку № 23 по вул. Тищика підсудний О СОБА_1 був затриманий праці вниками міліції, які під час п роведення його особистого ог ляду виявили та вилучили в нь ого одноразовий медичний шпр иц ємністю 5 мл, заповнений по позначку 3 мл., рідиною коричне вого кольору, яка згідно висн овку експерта за № 2/1187 від 24.05.2011 ро ку, є особливо небезпечним на ркотичним засобом, обіг яког о заборонено - ацетильовани й опій, маса якого в перерахун ку на суху речовину становит ь 0,087 грама.

Допитаний в судовому засіданні підсудний ОСОБ А_1, вину у вчиненому злочині визнав повністю та щиро розк аявся й пояснив, що придбану н аркотичну речовину мав намір вжити особисто без її збуту т ретім особам.

Оскільки підсудний ОСОБ А_1 вину в пред”явленому йом у обвинуваченні визнав повні стю,не оспорює фактичні обст авини справи, суд відповідно до вимог ст.299 ч.3,301-1 КПК України о бмежив дослідження фактични х обставин справи допитом пі дсудного, оскільки учасники судового розгляду проти цьог о не заперечують, підсудний п равильно розуміє зміст даних обставин, у суду немає сумнів ів у добровільності та істин ності його позиції. Судом роз ' яснено підсудному, що в дан ому випадку він буде позбавл ений права оспорювати ці фак тичні обставини справи у апе ляційному порядку.

Оцінюючи зібрані по справі докази, суд вважає, що пред' я влене обвинувачення доказан о.

Дії підсудного ОСО БА_1 суд кваліфікує за ч.1 ст. 30 9 КК України, як незаконне при дбання, зберігання, перевезе ння чи пересилання наркотичн их засобів, психотропних реч овин або їх аналогів без мети збуту. .

Злочин вчинений підсудним ОСОБА_1, відноситься до ка тегорії злочинів середньої тяжкості.

При призначенні покарання підсудному ОСОБА_1, суд вр аховує ступінь тяжкості вчин еного злочину, особу підсудн ого,обставини, що пом' якшую ть та обтяжують покарання.

Як особа підсудний ОСОБА_1, по матеріалам справ и характеризується позитивн о.

Обставинами, що пом' я кшують покарання підсудног о ОСОБА_1, суд враховує щи ре каяття, активне сприяння р озкриттю злочину.

Обставин,що обтяжуют ь покарання підсудного ОС ОБА_1, судом не встановлено.

Враховуючи особу підсудно го, мотив вчинення злочину, су д вважає доцільним обрати пі дсудному покарання у вигляді штрафу.

Запобіжний захід зас удженому ОСОБА_1 залишит и підписку про невиїзд .

Судові витрати стяг нути з засудженого ОСОБА_1

Цивільний незаявлений.

Речові докази - наркотични й засіб в медичному шприці, як ий знаходиться в камері схов у Уманського МВ УМВС України в Черкаській області - знищ ити.

Керуючись ст.323, 324 КПК України , суд

З А С У Д И В :

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні злочину пе редбаченого ч.1 ст. 309 КК Україн и та призначити йому порання у вигляді штрафу в розмірі п ' ятдесяти неоподатковуван их мінімумів доходів громадя н, що становить 850 грн.

Запобіжний захід зас удженому ОСОБА_1 залишит и підписку про невиїзд.

Судові витрати за про ведення судово-хімічної експ ертизи в розмірі 281 грн 28 коп., ст ягнути з засудженого ОСОБА _1

Речові докази - наркот ичний засіб в медичному шпри ці, який знаходиться в камері схову Уманського МВ УМВС Укр аїни в Черкаській області - знищити.

Вирок може бути оскаржено до апеляційного с уду Черкаської області прот ягом 15 діб після проголошення .

Суддя: .

Дата ухвалення рішення18.07.2011
Оприлюднено03.04.2012
Номер документу22210202
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-417-11

Вирок від 18.07.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Іванов А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні