Ухвала
від 30.03.2012 по справі 0870/2936/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПОДАННЯ

30 березня 2012 року Справа № 0870/2936/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нечипуренко О.М., перевірив ши матеріали подання

за заявою Державної податк ової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Металцен тр ЗВА»

про стягнення коштів за под атковим боргом,

ВСТАНОВИВ:

30.03.2012р. о 15-50 Державна податкова інспекція у Заводському рай оні м. Запоріжжя (далі - позив ач) звернулась до суду з подан ням до Товариства з обмежено ю відповідальністю «Металце нтр ЗВА», м. Запоріжжя (далі - відповідач), в якому просить с тягнути з відповідача суму п одаткового боргу у розмірі 6323 ,82 грн.

Згідно з п.3 ч.1 ст. 183-3 КАС Україн и провадження у справах за зв ерненням органів державної п одаткової служби при здійсне нні ними передбачених законо м повноважень здійснюється н а підставі подання таких орг анів щодо стягнення коштів з а податковим боргом.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень, зазначений спір згідн о із ст.18 КАС України належить до компетенції адміністрати вних судів та має розглядати сь у порядку адміністративно го судочинства.

Заявлене подання відповід ає вимогам закону, підстави д ля залишення подання без рух у, повернення чи відмови у при йнятті подання відсутні.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 160, 165, 183-3 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі №0870/2936/12, закінчити під готовче провадження та призн ачити судове засідання на 03.04.20 12, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська , 65-в об 10 год. 00 хв. Справа розгляд атиметься одноособово судде ю Нечипуренко О.М.

2. Запропонувати подати до п очатку судового засідання:

позивачу: довіреність на пр едставника, докази на підтве рдження повноважень особи, щ о підписала позов, письмово н адати нормативне та документ альне обґрунтування (витяги із законодавства) заявлених вимог; особисті картки відпо відача, докази вжиття заході в по погашенню податкового б оргу відповідно до Податково го кодексу України, докази уз годження щодо спірної суми; р озрахунок податкового боргу та документи, на підставі яки х він нарахований; відомості про реквізити для стягнення ; належно засвідчені копії ви требуваних документів, оригі нали - для огляду та інші док ументи, які можуть бути викор истані як докази під час розг ляду справи. Також пропонуєм о надати позовну заяву в елек тронному вигляді;

відповідачу: у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову та докази, якими обґрун товуються заперечення; довір еність на представника; свід оцтво про державну реєстраці ю; при незгоді з розрахунком п озивача надати контррозраху нок, докази повної або частко вої сплати податкової заборг ованості, належно засвідчені копії витребуваних документ ів надати у справу, оригінали - суду для огляду та інші док ументи, які можуть бути викор истані як докази під час розг ляду справи.

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з пам' яткою про їх п рава та обов' язки.

4. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві. Явку сторін у судове за сідання визнати обов' язков ою. У разі неможливості прибу ти у судове засідання сторін , або їх представників, пропон уємо подати клопотання про р озгляд справи без участі пре дставника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.М. Нечипуренко

03 квітня 2012 року 10:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.03.2012
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу22282953
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/2936/12

Постанова від 03.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні