Ухвала
від 30.03.2012 по справі 0870/2890/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

30 березня 2012 року                                                Справа №  0870/2890/12

м. Запоріжжя

  Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Недашківська К.М., перевіривши матеріали адміністративного позову Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції до Товариства з обмеженою відповідальності «ТБ Будмонтаж Запоріжжя» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків, та перевіривши на предмет відповідності позовної заяви вимогам ст.ст.105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

29 березня 2012 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції (далі іменується – позивач) до Товариства з обмеженою відповідальності «ТБ Будмонтаж Запоріжжя» (далі іменується – відповідач), в якому позивач просить стягнути з відповідача суму заборгованості зі сплати страхових внесків в розмірі  82 грн. 83 коп.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС України юрисдикція адміністративних судів поширюється на спори за зверненням суб'єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України. Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та повинен розглядатись у порядку адміністративного судочинства і відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Позивачем дотриманий, передбачений ст. 99 КАС України, строк звернення до адміністративного суду.

За приписами п. 4 ч. 1 ст. 183-2 КАС України справи щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений  цим Кодексом строк оскарження, розглядаються судом в порядку скороченого провадження.

Таким чином, підстав для залишення позовної заяви без розгляду, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 183-2 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у справі №0870/2890/12 за позовом Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції  до Товариства з обмеженою відповідальності «ТБ Будмонтаж Запоріжжя» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Недашківською Катериною Михайлівною без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Відповідачу  необхідно у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали подати до суду заперечення проти позову та докази на їх обґрунтування або заяву про визнання позовних вимог в повному обсязі. Заперечення проти адміністративного позову або заява про визнання адміністративного позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

У разі неподання у встановлений строк заперечень проти адміністративного позову, справа буде розглянута на підставі наявних у ній матеріалів не пізніше трьох днів з дня закінчення строку для подання заперечень.  

Копію цієї ухвали надіслати відповідачу по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.  

Суддя                                                                              К.М.Недашківська

   

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.03.2012
Оприлюднено05.04.2012
Номер документу22282958
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/2890/12

Ухвала від 18.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 28.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні