Ухвала
від 06.03.2012 по справі 2а-1108/12/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

06 березня 2012 року 2а -1108/12/1070

Суддя Київського окруж ного адміністративного суду Колеснікова І.С., розглянувши матеріали адміністративної справи

за позовом Управління Пенсійного фон ду України у м. Броварах та Бро варському районі Київської о бласті

до дочірнього підприємства « АРІНА»

про стягнення заборгованост і,

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України у м. Броварах т а Броварському районі Київсь кої області (надалі - позивач) звернулося до Київського окружного адміністративног о суду з адміністративним по зовом до дочірнього підприє мства «АРІНА» (надалі - відпов ідач) про стягнення заборгов аності по відшкодуванню факт ичних витрат на виплату та до ставку пенсій, призначених н а пільгових умовах у розмірі 4682, 36 грн.

Спір виник із публічно-прав ових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни належить до юрисдикції адміністративних судів і пі длягає розгляду в порядку ад міністративного судочинств а.

Позов підсудний Київсько му окружному адміністрати вному суду, поданий з додержа нням вимог статей 104 - 106 Кодекс у адміністративного судочин ства України, перешкоди для в ідкриття провадження в адмін істративній справі, що перед бачені статтями 108 - 109 Кодексу адміністративного судочинс тва України, відсутні.

Згідно зі статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинс тва України дана адміністрат ивна справа за предметом поз ову може бути розглянута у по рядку скороченого проваджен ня. Позовна заява і додані до н еї документи є достатніми дл я відкриття скороченого пров адження у справі.

Керуючись статтями 107, 1832 Кодексу адміністративно го судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скороче не провадження в адміністрат ивній справі, яка буде розгля датися суддею Колесніковою І.С.

2. Запропонувати відпо відачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати суду письмові запере чення проти позову та всі док ази на їх підтвердження або, у разі визнання адміністратив ного позову - заяву про визна ння позову. Заперечення прот и позову або заява про визнан ня позову мають бути подані в ідповідачем до Київського окружного адміністративн ого суду за адресою: 01133, місто К иїв, бульвар Лесі Українки, 26.

3. Зобов' язати пози вача у десятиденний строк з д ня одержання копії ухвали по дати суду докази надсилання та вручення відповідачу розр ахунку фактичних витрат на в иплату та доставку пенсій, пр изначених на пільгових умова х.

4. Попередити відпові дача, що у разі неподання зап еречень проти позову, суд зді йснюватиме розгляд справи на підставі наявних у ній доказ ів.

5. Копію ухвали разом із інформацією про їхні процес уальні права та обов' язки н адіслати сторонам.

6. Ухвала оскарженню н е підлягає.

Суддя Колеснікова І.С.

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про права та обов' язки осі б, які беруть участь у справі,

встановлені Кодексом адмі ністративного судочинства У країни

Відповідно до ст. 49, 51 Кодекс у адміністративного судочин ства України особи, які берут ь участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'яз ки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов'язки. Особи, які б еруть участь у справі, мають п раво: 1) знати про дату, час і міс це судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ух валюються у справі та стосую ться їхніх інтересів; 2) знайом итися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відвод и; 4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня; 5) подавати докази, брати уч асть у дослідженні доказів; 6) висловлювати свою думку з пи тань, які виникають під час ро згляду справи, задавати пита ння іншим особам, які беруть у часть у справі, свідкам, експе ртам, спеціалістам, переклад ачам; 7) подавати заперечення п роти клопотань, доводів і мір кувань інших осіб; 8) знайомити ся з технічним записом та жур налом судового засідання і п одавати письмові зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копі ї з матеріалів справи, одержу вати копії судових рішень; 10) о скаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; 11) користуватися і ншими процесуальними правам и, наданими їм цим Кодексом. Ос оби, які беруть участь у справ і, можуть за власний рахунок д одатково замовити та отримат и в суді засвідчені копії до кументів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, позивач має право змінити підставу або предмет адміні стративного позову, збільшит и або зменшити розмір позовн их вимог або відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення с удового розгляду. Позивач ма є право відмовитися від адмі ністративного позову й у суд і апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відп овідно апеляційного чи касац ійного розгляду.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови по зивача від адміністративног о позову, визнання адміністр ативного позову відповідаче м і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії супереча ть закону або порушують чиї-н ебудь права, свободи чи інтер еси.

Дата ухвалення рішення06.03.2012
Оприлюднено05.04.2012
Номер документу22284042
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1108/12/1070

Постанова від 09.04.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Колеснікова І.С.

Ухвала від 06.03.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Колеснікова І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні