Ухвала
від 16.03.2012 по справі 2а/0570/1620/2012
ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття апеляційног о провадження

16 березня 2012 р. справ а № 2а/0570/1620/2012

Приміщення суду за адресою : м. Донецьк бульвар Шевченка , 26

Суддя-доповідач Донецьк ого апеляційного адміністра тивного суду Карпушова О.В. , розглянувши апеляційну ск аргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Система а дміністративних будівель" н а постанову Донецького окруж ного адміністративного суду від 20 лютого 2012 р. у справі № 2а/05 70/1620/2012 (головуючий І інстанції М ихайлик А.С.) за позовом Товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Система адміністрати вних будівель" до Державної податкової інспекції у Лені нському районі м.Донецька про визнання протиправн ими та скасування наказу , ска сування висновків акту,-

В С Т А Н О В И В :

До Донецького апе ляційного адміністративног о суду надійшла вищезазначен а адміністративна справа раз ом з апеляційною скаргою Тов ариство з обмеженою відповід альністю "Система адміністра тивних будівель"

Апеляційна скарга відпов ідає вимогам статті 187 Кодексу адміністративного судочинс тва України, перешкоди для ві дкриття апеляційного провад ження відсутні.

На підставі виклад еного, керуючись частиною 2 ст атті 189 Кодексу адміністратив ного судочинства України, су ддя-доповідач, -

У Х В А Л И В :

Відкрити апеляційн е провадження в адміністрати вній справі № 2а/0570/1620/2012.

Розпочати підготов ку справи до апеляційного ро згляду.

Заперечення на апеля ційну скаргу (відповідно до с т. 191 КАС України) можуть бути по дані до Донецького апеляційн ого адміністративного суду в строк до 03 квітня 2012 року.

Явка сторін та третіх осіб в судове засідання суду апеляційної інстанції не є о бов'язковою.

Права та обов'язки сто рін та інших осіб, які беруть у часть у справі зазначені на з воротному боці ухвали.

Суддя-доповідач Карпушова О.В.

Витяг з Кодексу адміністративного судочинства України

Стаття 49. Права та обов'язки осіб, які беруть участь у спра ві.

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесу альні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть участь у с праві, зобов'язані добросові сно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процес уальні обов'язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право: 1) знати про дату, час і місце судового роз гляду справи, про всі судові р ішення, які ухвалюються у спр аві та стосуються їхніх інте ресів; 2) знайомитися з матеріа лами справи; 3) заявляти клопот ання і відводи; 4) давати усні т а письмові пояснення, доводи та заперечення; 5) подавати до кази, брати участь у дослідже нні доказів; 6) висловлювати св ою думку з питань, які виникаю ть під час розгляду справи, за давати питання іншим особам, які беруть участь у справі, св ідкам, експертам, спеціаліст ам, перекладачам; 7) подавати з аперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших ос іб; 8) знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання і подавати письмо ві зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписк и, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії суд ових рішень; 10) оскаржувати су дові рішення у частині, що сто сується їхніх інтересів; 11) ко ристуватися іншими процесуа льними правами, наданими їм ц им Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

Стаття 51. Права та обов'язки сторін.

1. Крім прав та обов'язків, в изначених у статті 49 цього Код ексу, позивач має право зміни ти підставу або предмет адмі ністративного позову, збільш ити або зменшити розмір позо вних вимог або відмовитися в ід адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду. Позивач м ає право відмовитися від адм іністративного позову й у су ді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення від повідно апеляційного чи каса ційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стад ії адміністративного процес у, що є підставою для закриття провадження в адміністратив ній справі.

4. Суд не приймає відмови поз ивача від адміністративного позову, визнання адміністра тивного позову відповідачем і не визнає умов примирення с торін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї- н е будь права, свободи чи інтер еси.

Стаття 54. Права та обов'язки третіх осіб.

1. Крім прав та обов'язків, в изначених у статті 49 цього Код ексу, треті особи, які заявляю ть самостійні вимоги на пред мет спору, мають права позива ча.

2. Треті особи, які не заявляю ть самостійних вимог на пред мет спору, мають права та обов 'язки, визначені у статті 49 цьо го Кодексу.

ч.1 ст.191. Запереч ення на апеляційну скаргу

1. Особи, які беруть участь у справі, мають право подати д о адміністративного суду апе ляційної інстанції заперече ння на апеляційну скаргу в пи сьмовій формі протягом встан овленого судом апеляційної і нстанції строку.

/вимоги щодо оформлення зап еречень на апеляційну скаргу викладені у ч.ч. 2-4 ст. 191 КАС Укра їни/

Стаття 192. Приєднання до апе ляційної скарги

1. Особи, які беруть участь у справі, а також особи, які не брали участі у справі, якщо су д вирішив питання про їхні пр ава, свободи, інтереси чи обов 'язки, у будь-який час до закін чення апеляційного розгляду мають право приєднатися до а пеляційної скарги, підтримав ши її вимоги.

2. За подання заяви про приєд нання до апеляційної скарги судовий збір не сплачується.

ч.1 ст. 193. Відмова від апеляці йної скарги, зміна апеляційн ої скарги під час апеляційно го провадження

Особа, що подала апеляцій ну скаргу, може відмовитися в ід апеляційної скарги або зм інити її до закінчення апеля ційного розгляду.

ч.1 ст.194. Відмова позивача ві д адміністративного позову, примирення сторін під час ап еляційного провадження

Позивач може відмовитися від адміністративного позов у, а сторони можуть примирити ся у будь-який час до закінчен ня апеляційного розгляду.

Особи, які беруть уча сть у справі, мають також інші права, передбачені статтями 15, 16, 43, 44, 461, 56, 211 Кодексу адміністрат ивного судочинства України.

Дата ухвалення рішення16.03.2012
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу22299767
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправн ими та скасування наказу , ска сування висновків акту

Судовий реєстр по справі —2а/0570/1620/2012

Ухвала від 16.03.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 10.05.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 10.04.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 03.04.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Постанова від 10.05.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 16.03.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Постанова від 20.02.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Михайлик А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні