Ухвала
від 29.03.2012 по справі 19/5009/2885/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 16/32/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

29.03.12 Справ а № 19/5009/2885/11

м.Запоріжжя

Кредитор - Державна под аткова інспекція у Комунарсь кому районі м. Запоріжжя

Боржник - товариство з об меженою відповідальністю “Б удкомплект”, 69027, м. Запоріжжя, в ул.Космічна, 1, код ЄДРПОУ - 30450241

Банк, здійснюючий розра хунково-касове обслуговуван ня боржника: філія ПАТ ПІБ м.З апоріжжі

про банкрутство

ліквідатор - арбітражн ий керуючий Сілецький Ю.І.

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Представники:

від кредитора - не з' яв ився

від боржника - ліквіда тор Сілецький Ю.І.

від УПФУ в Комунарському ра йоні м.Запоріжжя: ОСОБА_1. ( дов. № 80/12 від 05.01.2012)

ВВД ФССвідНВВтаПЗУ : ОСОБ А_2. ( дов. № 04/61 від 10.01.2012)

В С Т А Н О В И В :

Постановою гос подарського суду Запорізько ї області від 07.06.2011 ТОВ “Будкомп лект” визнано банкрутом, від крито ліквідаційну процедур у, ліквідатором призначено а рбітражного керуючого Сілец ького Ю.І.

На розгляд суду ліквід атором надано звіт ТОВ “Будк омплект”, м.Запоріжжя.

До реєстру вимог кре диторів банкрута ліквідатор ом включено:

1. ДПІ у Комунарському райо ні, м.Запоріжжя з вимогами до б оржника в розмірі 4649,66 грн., з як их 13,60 третьої черги задоволен ня та 4636,06 грн. шостої черги задо волення.

2. Південний районний центр зайнятості, м.Запоріжжя з вим огами до боржника в розмірі 164 ,87 грн. другої черги задоволен ня.

3. ЗОВ Фонду соціального стр ахування з тимчасової втрати працездатності, м.Запоріжжя з вимогами до боржника в розм ірі 68,37 грн. другої черги задово лення.

4. ВВД Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України, м.З апоріжжя з вимогами до боржн ика в розмірі 88,51 грн. другої че рги задоволення.

5. УПФУ в Комунарському райо ні м.Запоріжжя з вимогами до б оржника в розмірі 171,00 грн. друг ої черги задоволення.

Окремо до реєстру кредитор ів ліквідатором включено заб оргованість банкрута по заро бітній платі в розмірі 6062,00 грн . другої черги задоволення.

ДПІ у Комунарському район і м.Запоріжжя в судове засіда ння не з' явилась, вимоги ухв али суду від 15.03.2012 не виконала, і нформацію про призначені та проведені податкові перевір ки банкрута, довідку про розм ір заборгованості не предста вила.

Суд вважає необхідним зазн ачити ДПІ, що про необхідніст ь проведення позапланової пе ревірки банкрута в місячн ий строк наголошується в л исті Вищого Господарського С уду України №05-6/520/78 від 05.02.2010, оскі льки кредитор в силу ст.25, 52 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” зобов”язаний в місячний те рмін з дня отримання повідом лення про визнання боржника банкрутом заявити грошові ви моги до банкрута, то державна податкова інспекція повинна в цей термін здійснити позап ланову перевірку банкрута.

Ст.ст.79, 82 Податкового кодек су України встановлено, що тр ивалість позапланової виїзн ої перевірки не повинна пере вищувати 15 робочих днів, а щод о суб'єктів малого підприємн ицтва - 5 робочих днів, інших пл атників податків - 10 робочих д нів. Подовження строків пров едення позапланової виїзної перевірки можливе на термін не більш як 10 робочих днів для великих платників податків, щодо суб' єктів малого підп риємництва - не більше як на 2 р обочих дня, інших платників п одатків - не більше як на 5 робо чих днів.

Присутні в судовом у засіданні кредитори суду п ояснили, що зі звітом ліквіда тора знайомі, їх вимоги визна ні та включені до реєстру, про сять звіт затвердити та лікв ідувати банкрута.

Розглянувши надани й звіт ліквідатора та матері али ліквідаційної процедури , суд вважає, що підстави для в ідкладення розгляду справи в ідсутні, ліквідатором вжито всіх встановлених Законом У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” захо дів по здійсненню та заверше нню ліквідаційної процедури .

Згідно з матеріалами справи та документами, що під тверджують проведену ліквід аційну процедуру, зокрема - інформаційними довідками ор ганів ДАІ, БТІ, статистики, ЦДЗ К, Держтехнагляду рухоме та н ерухоме майно за банкрутом н е зареєстроване, корпоративн их прав банкрут не має, викона вчі документи на виконанні н е перебувають.

За даними витягів з Єдиног о реєстру заборон відчуження об' єктів нерухомого майна та обтяжень рухомого майна, щ о містяться в матеріалах спр ави, обтяжень нерухомого май на не зареєстровано, щодо рух омого майна - зареєстровано п одаткову заставу активів пла тника податків.

Проведеною ліквідат ором роботою встановлено, що майно банкрута за рахунок як ого можливо було б погасити к редиторську заборгованість відсутнє, що підтверджено ма теріалами ліквідаційної про цедури.

Відповідно до довідк и Комунарського ВДВС Запоріз ького МУЮ вих. № 15112/11 від 16.03.2012 на ви конанні у ВДВС не перебувают ь виконавчі провадження щодо боржника.

Згідно з довідкою Філ ії “Відділення ПАТ “Промінве стбанк у м.Запоріжжя” в Банку відсутні рахунки ТОВ “Будко мплект”.

Виконана ліквідатором ро бота та заходи, що вживались д ля виявлення та розшуку майн а боржника, дали можливість н алежним чином сформувати пас ив боржника та встановити ві дсутність ліквідмаси.

Оцінивши звіт, що відповіда є вимогам ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” та ліквіда ційний баланс, матеріали, що с тосуються здійснення ліквід аційної процедури, вислухавш и ліквідатора, кредиторів, су д вважає за необхідне звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс банкрута затвердити.

Враховуючи що за результа тами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось май на для здійснення статутної діяльності ТОВ “Будкомплект ”, м.Запоріжжя слід ліквідува ти, провадження по справі при пинити.

Відповідно до ч.6 ст.31 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вимоги не задоволені за недо статністю майна вважаються погашеними.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 34, ч.6 ч.1 ст .40 Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, ст.86 Господарського пр оцесуального кодексу Украї ни, суд

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та лікві даційний баланс банкрута ТОВ “Будкомплект”, м.Запоріжжя - з атвердити.

Банкрута ТОВ “Будкомплект ”, м.Запоріжжя - ліквідувати.

Провадження у справі припи нити.

Вимоги не задоволені за н едостатністю майна вважати погашеними.

Ліквідатору передати до ар хіву фінансово-господарські документи банкрута.

Примірники ухвали надісл ати кредиторам, ліквідатору, банкруту, державному реєстр атору виконавчого комітету З апорізької міської ради, Ком унарському ВДВС Запорізьког о МУЮ, Головному управлінню с татистики у Запорізькій обла сті, відділу з питань банкрут ства Головного управління юс тиції у Запорізькій області.

Суддя Р.Ніколаєнко

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення29.03.2012
Оприлюднено05.04.2012
Номер документу22357006
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5009/2885/11

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 29.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні