Постанова
від 28.03.2012 по справі 5023/10233/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІ ВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. ка нцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банк рутом

"28" березня 2012 р. Спра ва № 5023/10233/11

вх. № 10233/11

Суддя господарського суд у Кононова О.В.

при секретарі судового за сідання Дородіна І.А.

За участю представників ст орін:

голова комітету кредиторі в - ОСОБА_1, дор. б/н від 14.12.2010 р.

розпорядник майна - ОСОБА _2, ліц. № НОМЕР_2 від 19.02.2008 р.

Розглянувши справу за заяв ою

ПП "Регіон ТРВ", м. Харків

до ПП "Регіон ТРВ", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарсько го суду від 28.02.2012 р. в попередньо му засіданні господарським с удом затверджено реєстр вимо г кредиторів ПП "Регіон ТРВ", з обов' язано розпорядника ма йна відповідно до ст. 16 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" про вести збори кредиторів, де ви рішити питання передбачені вказаною статтею Закону, у тому числі утворити коміт ет кредиторів і прийняти обґрунтоване рішення про відкриття процедури сана ції боржника, про відкриття л іквідаційної процедури чи по підписанню мирової угоди з п осиланням на фактичні обст авини, що привели до прийнят тя такого рішення. Прийняте к редиторами або комітетом кре диторів обґрунтоване рішенн я, разом з протоколом загальн их зборів кредиторів і прото колом засідання комітету кре диторів в триденний строк пі сля прийняття рішення надати суду. Призначено судове засі дання на 20.03.2012 р.

20.03.2012 р. голова комітету креди торів надав через канцелярію суду клопотання, в якому прос ив визнати ПП "Регіон ТРВ" банк рутом та ввести процедуру лі квідації, просив призначити ліквідатором ПП "Регіон ТРВ" а рбітражного керуючого ОСО БА_2

В судовому засіданні 20.03.2012 р. о голошувалась перерва до 28.03.2012 р . до 10:00 год.

Як свідчать матеріали спра ви комітет кредиторів на збо рах, які відбулися 13.03.2012 р. був ст ворений комітет кредиторів П П "Регіон ТРВ", який відповідно до наданого суду протоколу № 1 зборів комітету кредиторів , вирішив звернутися до госпо дарського суду Харківської о бласті з клопотанням про виз нання ПП "Регіон ТРВ" банкруто м та введення процедури лікв ідації, звернутися до господ арського суду Харківської об ласті із заявою про призначе ння ліквідатором ПП "Регіон Т РВ" арбітражного керуючого ОСОБА_2 та доручити предста вляти комітет кредиторів гол ові зборів кредиторів ОСОБ А_1 на засіданнях господарс ького суду.

В судовому засіданні розпо рядник зазначив про незадові льний стан підприємства борж ника та неможливість погашен ня вимог кредиторів. В підтве рдження через канцелярію суд розпорядник майна надала до кази незадовільного стану пі дприємства, зокрема довідки банків про залишок коштів на рахунках в загальному розмі рі 192,22 грн., лист БТІ № 2778 від 27.03.2012р. про відсутність зареєстрова ного права власності на об'єк ти нерухомого майна за ПП "Рег іон ТРВ", лист ДП "Центр Держав ного земельного кадастру" № 07/ 1114 від 26.03.2012 р., відповідно якого о формлене право власності чи право користування на земель ні ділянки за ПП "Регіон ТРВ" в ідсутні та лист УДАЇ в Харків ській області від 22.03.2012 р., відпо відно якого за ПП "Регіон ТРВ" не зареєстровані транспорт ні засоби.

Зважаючи на незадовільний фінансовий стан підприємств а, а також на те, що заяв від інв есторів та пропозицій щодо у кладання мирової угоди ані в ід боржника, ані від кредитор ів не надходило, комітет кред иторів на своєму засіданні п рийняв рішення про звернення до господарського суду з кло потанням про визнання боржни ка банкрутом та відкриття лі квідаційної процедури згідн о до вимог Закону.

Суд, заслухавши доповідь р озпорядника майна, враховуюч и збори кредиторів повноваж ними, а також розглянувши над ані суду протоколи загальних зборів та засідання комітет у кредиторів враховуючи, що ф інансовий стан підприємства за час, що пройшов з моменту п орушення провадження по спра ві і введення мораторію, не по ліпшується, і на своєму засід анні комітет кредиторів при йшов до висновку про недоціл ьність санації боржника і пр о необхідність визнання борж ника банкрутом, і відкриття л іквідаційної процедури, вваж ає за можливе визнати боржни ка банкрутом та відкрити лік відаційну процедуру.

Враховуючи клопотання ком ітету кредиторів, суд вважає за можливе призначити лікві датором ПП "Регіон ТРВ" - арбіт ражного керуючого ОСОБА_2 (ліцензія № АВ № НОМЕР_2 ві д 18.01.2008р., ідентифікаційний номе р НОМЕР_1, адреса: АДРЕСА _1).

Керуючись ст. ст. 16, 22-25 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” , суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати Приватне під приємство "Регіон ТРВ", код 34016487, зареєстроване виконкомом Ха рківської міської ради 28.03.2006 р., номер запису про державну ре єстрацію: 14801020000024916, місцезнаходж ення: 61001, м. Харків, вул. Польова, б. 83, - банкрутом та відкрити лі квідаційну процедуру.

2. З дня прийняття постанови підприємницьку діяльність б анкрута припинити, строк вик онання всіх грошових зобов' язань, та зобов' язань щодо с плати податків і обов' язков их платежів вважати таким, що настав, припинити нарахуван ня неустойки, процентів та ін ших економічних санкцій по в сіх видах заборгованості, ви моги за зобов' язаннями банк рута, що виникли під час прове дення процедур банкрутства, пред' являються в межах лікв ідаційної процедури. Керівни ка банкрута звільнити з робо ти у зв' язку з банкрутством підприємства, про що зробити запис у його трудовій книжці . Припинити повноваження орг анів управління банкрута і п овноваження власників майна .

3. Скасувати арешти, що накла дені на майно боржника, і інші обмеження щодо розпорядженн я майном боржника у тому числ і податкові застави. Наклада ння нових арештів або інших о бмежень щодо розпорядження м айном банкрута не допускаєть ся.

4. Призначити ліквідатором б оржника арбітражного керуюч ого ОСОБА_2 (ліцензія № АВ № НОМЕР_2 від 18.01.2008р., ідентифі каційний номер НОМЕР_1, ад реса: АДРЕСА_1).

5. Зобов' язати ліквідатора відповідно до п. 3,5 ст. 23 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” в п' ятиденний строк опублікуват и відомості в офіційних друк ованих виданнях про визнання боржника банкрутом і відкри ття ліквідаційної процедури , закрити всі рахунки банкрут а в установах банку і відкрит и або переоформити один осно вний рахунок для проведення розрахунків з кредиторами, в иконати інші дії, передбачен і ст.ст. 25- 34 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”, щомісячно на давати комітету кредиторів і суду звіти про хід ліквідаці йної процедури, про фінансов ий стан і рух майна та коштів б оржника в ході ліквідаційної процедури.

6. Зобов' язати ліквідатора в строк до 28.09.2012 року виконати л іквідаційну процедуру та над ати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, ліквіда ційний баланс, а також всі док ази, що свідчать про виконанн я ліквідаційної процедури, у тому числі:

- акти інвентаризації майна , акти оцінки майна, договори к упівлі-продажу,

- реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів,

- звіт про виплачені кредито рам кошти,

- довідки установ банку про закриття рахунків банкрута,

- копії повідомлень направл ених до органу державної под аткової служби, Пенсійного ф онду та центру зайнятості пр о закінчення ліквідаційної п роцедури,

- довідку архіву про прийнят тя документів, які підлягают ь обов' язковому зберіганню ,

- довідку органу внутрішніх справ про прийняття печаток і штампів банкрута,

- оригінали установчих доку ментів і свідоцтва про держа вну реєстрацію,

- докази, що свідчать про стя гнення дебіторської заборго ваності, або докази що свідча ть про неможливість її стягн ення,

- довідку банку про рух грош ових коштів по поточному рах унку за весь час здійснення л іквідаційної процедури,

- баланси підприємства за ве сь час роботи ліквідатора,

- протоколи засідань коміте ту кредиторів і протоколи за гальних зборів кредиторів,

- затверджений комітетом кр едиторів звіт про оплату пос луг та відшкодування витрат ліквідатора,

- інші документи, що свідчат ь про виконану ліквідатором роботу з ліквідації банкрута .

7. Постанову суду надіслати членам комітету кредиторів, боржнику, ліквідатору, відді лу з питань банкрутства ГУЮ у Харківській області, держав ному реєстратору, ДВС у Комін тернівському районі Харківс ького МУЮ.

Суддя Кононова О.В.

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення28.03.2012
Оприлюднено12.04.2012
Номер документу22479545
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/10233/11

Ухвала від 15.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 06.09.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Постанова від 24.09.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Постанова від 28.03.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 15.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 15.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 15.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 15.02.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні