Постанова
від 06.03.2012 по справі 29/5005/1093/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.03.12 р. Справа № 29/5005/1093/2012

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Полєв Д.М.

при секретарі судового за сідання Карпенко К.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора - представ ник ОСОБА_1 за довіреністю №1728/08-21 від 20.02.2012р.

від боржника - не з'явивс я

розглянувши справу

за заявою Управління П енсійного фонду України в м. П авлограді та Павлоградськом у районі Дніпропетровської о бласті, м. Павлоград Дніпропе тровської області

до боржника Павлоградс ького міськрайонного благод ійного фонду ім. Святого Мико лая Дніпропетровської облас ті, м. Павлоград Дніпропетров ської області, вул. Радянська , 50, кв. 1

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство Павлоградськог о міськрайонного благодійно го фонду ім. Святого Миколая Д ніпропетровської області, м. Павлоград Дніпропетровсько ї області (далі - боржника) пор ушено 07.02.2012р. за заявою Управлін ня Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградс ькому районі Дніпропетровсь кої області, м. Павлоград Дніп ропетровської області відпо відно до процедури, передбач еної статтею 52 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" (далі - Зако н).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушення провадження у справі є неспл ачена заборгованість боржни ка перед Фондом в розмірі 29586,32г рн., що підтверджується подан ими до заяви документами.

За даними кредитора боржни ка відсутній за місцезнаходж енням, не здійснює підприємн ицьку діяльність.

Представник боржника у суд ове засідання не з' явився, в ідзиву на заяву та витребува них документів не надав.

Вивчивши матеріали справи , заслухавши пояснення предс тавника кредитора, оглянувши оригінали документів господ арський суд встановив наступ не.

Згідно зі ст. 52 Закону у разі, якщо громадянин-підп риємець-боржник або керівні органи боржника-юридичної ос оби відсутні за її місцезнах одженням, або у разі ненаданн я боржником протягом року до органів державної податково ї служби згідно із законодав ством податкових декларацій , документів бухгалтерської звітності, а також за наявнос ті інших ознак, що свідчать пр о відсутність підприємницьк ої діяльності боржника, заяв а про порушення справи про ба нкрутство відсутнього боржн ика може бути подана кредито ром незалежно від його вимог до боржника та строку викона ння зобов' язань.

Господарський суд у д вотижневий строк з дня винес ення ухвали про порушення пр овадження у справі про банкр утство відсутнього боржника виносить постанову про визн ання відсутнього боржника ба нкрутом, відкриває ліквідаці йну процедуру і призначає лі квідатором ініціюючого кред итора за згодою останнього.

Заборгованість боржн ика перед кредитором підтвер джується матеріалами справи , доказів її погашення боржни ком не надано.

Підтверджено неплато спроможність боржника поста новами ВДВС Павлоградського МРУЮ про повернення виконав чих документів через відсутн ість майна боржника. Відповідно до вит ягу з Єдиного державного реє стру юридичних осіб та фізич них осіб - підприємців станом на 09.12.2011р. статус відомостей пр о юридичну особу не підтверд жено.

Згоду на призначення ліквідатором у справі надан о арбітражним керуючим Ткаче нко Д.В., ліцензія АВ №НОМЕР_1 .

Враховуючи викладене , господарський суд прийшов д о висновку про необхідність визнання боржника банкрутом , відкриття ліквідаційної пр оцедури строком на три місяц і, призначення ліквідатором арбітражного керуючого Тка ченко Д.В., ліцензія АВ №НОМЕ Р_1.

Ліквідатора слід зоб ов' язати:

- письмово повідомити про визнання відсутнього бо ржника банкрутом господарсь ким судом всіх відомих йому к редиторів відсутнього боржн ика, які в місячний строк з дня одержання повідомлення можу ть направити ліквідатору зая ви з вимогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямован их на пошук, виявлення та пове рнення майна банкрута, що зна ходиться у третіх осіб;

- у випадку виявлення май на, його реалізацію та задово лення вимог кредиторів прове сти з дотриманням положень с т.ст. 26-31 Закону

Після завершення заходів ліквідаційної процедури лі квідатор має подати на затве рдження до господарського су ду звіт ліквідатора та лікві даційний баланс.

Керуючись ст.ст. 22-32, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, г осподарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати Павлоградськ ий міськрайонний благодійни й фонд ім. Святого Миколая (код ЄДРПОУ 35020261) - банкрут ом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на тр и місяці.

Ліквідатором Павлоград ського міськрайонного благо дійного фонду ім. Святого Мик олая призначити арбітр ажного керуючого Ткаченко Де ниса Володимировича, ліцензі я АВ №НОМЕР_1 (АДРЕСА_1; і дентифікаційний НОМЕР_2).

З метою виявлення кредито рів, перевірки наявності гро шових коштів на всіх рахунка х, відкритих банкрутом, у банк івських установах Західно-До нбаської ОДПІ м. Павлограда у строк до 06.04.2012р. надати господа рському суду та ліквідатору дані про рахунки, відкриті ба нкрутом, та наявність податк ового боргу.

Зобов' язати ліквідатор а:

- письмово повідомити про в изнання відсутнього боржник а банкрутом господарським судом всіх відомих йому кред иторів банкрута, які в місячн ий строк з дня одержання пові домлення можуть направити лі квідатору заяви з вимогами д о банкрута;

- вжити заходів, спрямованих на пошук, виявлення та поверн ення майна банкрута, що знахо диться у третіх осіб;

- у випадку виявлення майна, його реалізацію та задоволе ння вимог кредиторів провест и з дотриманням положень ст.с т. 26-31 Закону;

- після завершення заходів ліквідаційної процедури по дати на затвердження до госп одарського суду звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс 06.06.2012р.

Копію цієї постано ви направити органу державно ї податкової служби за місце знаходженням банкрута для ро згляду питання щодо проведен ня позапланової перевірки св оєчасності, достовірності, п овноти нарахування та сплати податків та зборів (обов'язко вих платежів). Матеріали за ре зультатами перевірки направ ити для долучення до справи п ро банкрутство.

Суддя

Д.М. Полєв

Дата ухвалення рішення06.03.2012
Оприлюднено18.04.2012
Номер документу22603018
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —29/5005/1093/2012

Ухвала від 10.09.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 01.11.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 22.10.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 09.10.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 10.09.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 12.04.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Постанова від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні