Ухвала
від 10.04.2012 по справі 5019/157/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"10" квітня 2012 р. С права № 5019/157/12

За позовом Заступник прокурора Рівненської облас ті в інтересах держави в особ і Відкрите акціонерне товари ство "Державний ощадний банк України" в особі філії-Рівнен ського обласного управління

до відповідача Фізичн а особа -підприємець ОСОБА_ 1

третя особа, яка не заявл яє самостійних вимог на пред мет спору на стороні відпові дача Товариство з обмежено ю відповідальністю "Укрзахід цинк" (Рівненська область, Рів ненський район, с.Городок, вул .Б.Штейнгеля,6-А, код ЄДРПОУ 33618644)

третя особа, яка не заявл яє самостійних вимог на пред мет спору на стороні відпові дача Товариство з обмежено ю відповідальністю "Укрзахід цинк" (м.Луцьк, проспект Волі,50, код ЄДРПОУ 36181332)

про визнання відсутнос ті прав та зобов'язання звіль нити приміщення, які перебув ають в іпотеці

Суддя Бережнюк В.В.

Представники:

Від позивача : не з'явивс я

Від відповідача : не з'явив ся

Від третіх осіб : не з'явилис я

Від органу прокуратури : не з'явився

ВСТАНОВИВ:

Заступник прокурора Рів ненської області в інтересах держави в особі Відкритого а кціонерного товариства "Держ авний ощадний банк України" в особі філії-Рівненського об ласного управління звернувс я до господарського суду Рів ненської області із позовом до відповідача фізичної особ и -підприємця ОСОБА_1, трет я особа, яка не заявляє самост ійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Тов ариство з обмеженою відповід альністю "Укрзахідцинк" (Рівн енська область, Рівненський район, с.Городок, вул.Б.Штейнге ля,6-А, код ЄДРПОУ 33618644), третя особ а, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на сто роні відповідача Товариство з обмеженою відповідальніст ю "Укрзахідцинк" (м.Луцьк, прос пект Волі,50, код ЄДРПОУ 36181332), про визнання відсутності прав та зобовязання звільнити примі щення, які перебувають в іпот еці.

Представники сторін та тре тіх осіб у судове засідання н е з'явилися.

Крім того, ухвалою суду ві д 21.03.2012 р. було зобов'язано засту пника прокурора направити То вариству з обмеженою відпові дальністю "УкрЗахідЦинк" (м.Лу цьк, проспект Волі, 50, код 36181332) ко пію позовної заяви та додани х до неї документів, та докази направлення надати суду.

Також було зобов'язано Това риство з обмеженою відповіда льністю "УкрЗахідЦинк" (м.Луць к, проспект Волі, 50, код 36181332) нада ти суду письмові пояснення п о суті позовних вимог, та відп овідача надати відзив, доказ и в обгрунтування відзиву.

Однак, вимоги суду сторона ми не виконано, витребуваних документів не подано. Окрім ц ього, представники органу пр окуратури та позивача у судо ве засідання не з'явилися. Вка зані обставини перешкоджают ь вирішенню даного спору по с уті та позбавляють суд можли вості повно та всебічно з'ясу вати обставини справи та над ати їм належну правову оцінк у.

Слід відмітити, що прокурат ура та позивач не надали суду письмових пояснень щодо при чин неподання суду витребува них документів та неявки у су дове засідання.

За таких обставин спір по с уті вирішити неможливо.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.81 госпо дарського процесуального ко дексу України господарський суд залишає позов без розгля ду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріа ли, необхідні для вирішення с пору, або представник позива ча не з'явився на виклик у засі дання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.

Враховуючи, що позивач без п оважних причин не подав витр ебуваних судом матеріалів, н еобхідних для вирішення спор у, та представники сторін не з 'явилися у судове засідання, с уд прийшов до висновку про за лишення без розгляду позову заступника прокурора Рівнен ської області в інтересах де ржави в особі Відкритого акц іонерного товариства "Держав ний ощадний банк України" в ос обі філії-Рівненського облас ного управління до відповіда ча фізичної особи -підприємц я ОСОБА_1, третя особа, яка н е заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні в ідповідача Товариство з обме женою відповідальністю "Укрз ахідцинк" (Рівненська област ь, Рівненський район, с.Городо к, вул.Б.Штейнгеля,6-А, код ЄДРПО У 33618644), третя особа, яка не заявл яє самостійних вимог на пред мет спору на стороні відпові дача Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрзахідц инк" (м.Луцьк, проспект Волі,50, к од ЄДРПОУ 36181332).

Керуючись п.5 ч.1 ст.81, ст.86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Залишити позов без роз гляду.

Суддя Бережнюк В.В.

СудГосподарський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення10.04.2012
Оприлюднено17.04.2012
Номер документу22607839
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5019/157/12

Ухвала від 28.03.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Бережнюк В.В.

Ухвала від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Бережнюк В.В.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Бережнюк В.В.

Ухвала від 09.02.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Бережнюк В.В.

Ухвала від 10.04.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Бережнюк В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні