Ухвала
від 11.04.2012 по справі 15/37-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/37-б 11.04.2012

За заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "Алекс Вік"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС"

про визнання банкрутом

Суддя Хоменко М.Г.

Представники:

від заявника - не з"явилися

від боржника - не з"явилися

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення справи про банкрутство боржника, оскільки останній неспроможний сплатити борг.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 20.01.2010 порушено провадження у справі за № 15/37-б за особливостями, передбаченими ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою Господарського суду міста Києва від 27.01.2010 боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором у справі призначено ініціюючого кредитора Товариство з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "Алекс Вік".

Зважаю на той факт, що термін ліквідаційної процедури банкрута сплинув, а ліквідатор не надав суду жодного доказу виконання вимог постанови про визнання бооржника банкрутом від 27.01.2010, зокрема, доказів вжиття всіх можливих заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна боржника з метою задоволення вимог кредиторів та не надав суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута ухвалою Господарського суду м. Києва від 03.10.2011 продовжено строк ліквідаційної процедури до 08.11.2011 та призначено розгляд справи у судовому засіданні.

Розгляд справи у судовому засіданні неодноразово відкладався у зв"язку з невиконанням учасниками провадження у справі та ліквідаторм вимог постанови суду про визнання боржника банкрутом та вимог попередніх ухвал суду.

У судове засідання, що відбулося 11.04.2012, учасники провадження у справі в черговий раз не з"явилися, про причини неявки суд не повідомили, будь-яких заяв, пояснень чи клопотань суду не надали.

Станом на 11.04.2012 ініціюючий кредитор - ліквідатор у справі не надав суду жодного доказу виконання вимог постанови про визнання боржника банкрутом від 27.01.2010, зокрема, доказів вжиття всіх можливих заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна боржника з метою задоволення вимог кредиторів та не надав суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Відповідно до ст. 24 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» господарський суд у ліквідаційній процедурі призначає ліквідатора в порядку, передбаченому цим Законом.

Враховуючи викладене, суд вважає за доцільне призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС" арбітражного керуючого із числа осіб, зареєстрованих Департаментом нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України , - Білоусова Олексія Анатолійовича.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим законом.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 3-1, 22-25, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Звільнити від обов"язків ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС" ініціюючого кредитора Товариство з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "Алекс Вік".

2. Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС" арбітражного керуючого Білоусова Олексія Анатолійовича ( ліцензія серія НОМЕР_2 від 24.09.2010, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, місце проживання:АДРЕСА_1).

3. Продовжити строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС" на три місяці.

4. Зобов"язати ліквідатора наадати суду докази подання до офіційного друкованого органу Верховної Ради України чи Кабінету Міністрів України оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

5. Зобов"язати ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "БРИЗ ЕКСПРЕС" арбітражного керуючого Білоусова Олексія Анатолійовича ознайомитись з матеріалами справи, виконати у повному обсязі вимоги постанови суду про визнання боржника банкрутом, вжити всіх можливих заходів щодо повного виявлення майна боржника та забезпечення прав кредиторів та подати суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс з відповідними додатками. Звіт ліквідатора повинен містити: докази вчинення належних дій ліквідатором по виявленню активів та пасивів боржника, встановлення неможливості відновлення платоспроможності боржника внаслідок вжитих ліквідатором заходів, встановлення неможливості задоволення визначених за звітом ліквідатора вимог кредиторів та необхідності у зв'язку з цим ліквідації боржника. До звіту ліквідатора повинні додаватись письмові пояснення та докази проведення ліквідаційної процедури, реєстр вимог кредиторів (в разі наявності кредиторів) з урахуванням вимог ініціюючого кредитора, докази встановлення наявності активів боржника та докази вчинення ліквідатором дій по встановленню грошових вимог кредиторів шляхом надіслання відповідних запитів до державної податкової інспекції, Головного управління статистики; Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об"єкти нерухомого майна; Головного управління земельних ресурсів; УДАІ МВС України в м. Києві; Київської міської інспекції державного технічного нагляду; Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку; державних реєстраторів заборон рухомого та нерухомого майна Державного підприємства «Інформаційний центр»Міністерства юстиції України; Державного підприємства «Український інститут промислової власності»Філія «Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг»; Державного департаменту інтелектуальної власності; Інспекції головного державного реєстратора флоту України; Державної митної служби України; Державної авіаційної адміністрації Міністерства транспорту та зв"язку України , Київської державної інспекції котлонагляду і підіймальних споруд щодо наявності/відсутності підіймальних спорут та котлів; Територіального управління державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду по м.Києву та Київській області щодо наявності/відсутності об"єктів підвищеної небезпеки, викотонажних автомобілів, технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації у вулично-дорожній мережі, трубопроводів, об"єктів нафтогазового комплексу, ділянок надр, наданих для експлуатації та будівництва підземних споруд; Державної архітектурно-будівельної інспекції Міністерства регіонального розвитку та будівництва України щодо наявності/відсутності дозволу на виконання будівельних робіт та переліку замовника будівництва , тощо.

6. Попередити учасників провадження у справі про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України, що може бути застосована господарський судом.

7. Копію ухвали направити учасникам провадження у справі та ліквідатору .

Суддя М.Г. Хоменко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення11.04.2012
Оприлюднено19.04.2012
Номер документу22621782
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/37-б

Постанова від 27.01.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 20.01.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 07.11.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 11.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 07.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 14.05.2007

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 08.07.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Постанова від 11.02.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні