Ухвала
від 12.03.2012 по справі 2а - 577/09/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Миколаївський окружний адміністративний суд вул. Заводська, 11, м. Миколаїв, 54002

У Х В А Л А

12.03.2012 р. № 2а - 577/09/1470

м.Миколаїв

Миколаївський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Мавродієвої М.В.,

за участю :

секретаря судового засідання Асафової О.Д. ,

представника позивача: не з'явився ,

представника прокуратури: не з'явився,

представника відповідача: не з'явився,

представника ВДВС Вознесенського міськрайонного управління юстиції Миколаївській області: не з'явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні

заяву: Управління пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником по справі №2а - 577/09/1470

за позовомВознесенський міжрайонний прокурор Миколаївської області, вул. Урсулова, 2,Вознесенськ,Миколаївська область,56500

в інтересах держави в особіПФУ в м. Вознесенську та Вознесенському р-ні Миколаївської області, вул.Кірова, 25,Вознесенськ,Миколаївська область,56500

доПП "Агні-Сервіс", вул. Гордієнко, 13,Вознесенськ,Миколаївська область,56500

заінтересована особа: Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби Вознесенського міськрайонного управління юстиції у Миколаївській області

(вул.Пушкінська,15, м.Вознесенськ, 56500)

простягнення заборгованості по внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за грудень 2008 року - січень 2009 року в сумі 1614,68 грн.,

в с т а н о в и в:

Представники сторін у судове засідання не з'явився, незважаючи на те, що були належним чином повідомлений про час та місце розгляду заяви.

Відповідно до ч.2 ст.263 КАС України неприбуття у судове засідання представників сторін, повідомлених належним чином, не перешкоджає судовому розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником.

21 травня 2009 року судом прийнята постанова, якою вимоги позивача задоволені в повному обсязі та стягнуто з Приватного підприємства «Агні-Сервіс»на користь УПФУ Вознесенському районі заборгованість по внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за грудень 2008 року -січень 2009 року в сумі 1614,68 грн.

20 липня 2009 року, за заявою УПФУ в Вознесенському районі, судом виданий виконавчий лист, на підставі, якого Державною виконавчою службою Головного управління юстиції у Миколаївській області відкрито виконавче провадження.

Від боржника та представника прокуратури заперечень проти заміни сторони виконавчого провадження її правонаступником не надходило.

12.03.2012 від Відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби Вознесенського міськрайонного управління юстиції у Миколаївській області надійшла заява в якій він залишає питання про заміну сторони виконавчого провадження її правонаступником на розсуд суду.

02 березня 2012 року на адресу суду надійшло клопотання Управління пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області про заміну сторони виконавчого провадження.

З наданої ПФУ в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області довідки з управління статистики (а.с.30-32) вбачається, що 31.10.2011 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2011 №803 «Про утворення територіальний органів Пенсійного фонду України»управління Пенсійного фонду України в м. Вознесенську Миколаївської області було реорганізоване шляхом злиття з управлінням Пенсійного фонду України у Вознесенському районі Миколаївської області в новоутворене управління Пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області, яке є їх правонаступником.

За вказаних обставин, суд вважає за необхідне замінити сторону у виконавчому провадженні по справі - Управління пенсійного фонду України в Вознесенському районі на правонаступника - Управління пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області.

Керуючись ст.ст.165, 264 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Замінити сторону виконавчого провадження - - Управління пенсійного фонду України в Вознесенському районі на правонаступника - Управління пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга, подана після закінчення строків, установлених цією статтею, залишається без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку, про що постановляється ухвала.

Суддя М.В. Мавродієва

Дата ухвалення рішення12.03.2012
Оприлюднено19.04.2012
Номер документу22634041
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а - 577/09/1470

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

Ухвала від 02.03.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

Постанова від 21.05.2009

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

Ухвала від 30.03.2009

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

Ухвала від 30.03.2009

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

Постанова від 21.05.2009

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мавродієва М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні