Ухвала
від 24.10.2008 по справі 4/62-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/62-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

від "24" жовтня 2008 р. Справа № 4/62-Б.

За заявою Державної податкової інспекції в Попільнянському районі (смт.Попільня)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт. Корнин)

про визнання банкрутом

Суддя Кудряшова Ю.В.          

 

 

Присутні:

від ініц. кредитора: не з"явився

від боржника: Горук В. А. - ліквідатор

В провадженні господарського суду знаходиться справа № 4/62-Б про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт. Корнин).

Постановою господарського суду від 08.07.08 вказане підприємство визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Горука В. А.; зобов'язано ліквідатора, за результатами проведеної роботи,  надати суду остаточний звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс підприємства-банкрута та інші матеріали, які стосуються ліквідаційної процедури.

Ухвалою господарського суду від 10.10.08 призначено наступне засідання суду для звіту ліквідатора на 24.10.08.

Ліквідатором вимоги ухвали суду від 10.10.08 виконано в повному обсязі. В судовому засіданні ліквідатором Горуком В. А. заявлено клопотання про затвердження остаточного звіту про проведену роботу та ліквідаційного балансу підприємства-банкрута.

Розглянувши представлені документи, заслухавши ліквідатора, -  господарський суд

                                                         Встановив:

- Товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт. Корнин) відсутнє за місцем юридичної адреси, про що свідчить довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на 17.03.08 (а.с.10); фінансово-господарська діяльність по даному підприємству-банкруту не  проводиться; рух грошових коштів на рахунку підприємства-банкрута відсутній; підприємство не звітується до податкової інспекції з 15.03.07, про що свідчить відповідний лист (а.с.7);

- як вбачається з  матеріалів справи належного банкруту рухомого (транспорних засобів), нерухомого майна та грошових коштів не виявлено. Ліквідатором направлялись наступні запити: № 3 від 11.10.08 до Комунального підприємства "Бердичівське міжміське бюро технічної інвентаризації" стосовно виявлення нерухомості, яке належить підприємству-банкруту; № 1 від 12.08.08 до Відділення реєстраційно - екзаменаційної роботи смт. Попільня при УМВС України в Житомирській області   про виявлення транспортних засобів; до  Інспекції державного технічного нагляду Житомирської обласної державної адміністрації. На які були отримані відповіді стосовно відсутності будь - яких майнових активів, які зареєстровані за підприємством- банкрутом (а.с.46-48);   

-  з метою виявлення  кредиторів підприємства - банкрута ліквідатором, згідно із ч.5 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", направлялися запити до усіх відомих йому кредиторів. Крім того, ліквідатором  у офіційному друкованому органі Кабінету Міністрів України - в газеті "Урядовий кур"єр" (а.с.52) розміщено оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури;

- в ході здійснення ліквідаційної процедури не виявлено кредиторів з грошовими вимогами до підприємства-банкрута, про що свідчать відповідні  довідки, які містяться в матеріалах справи (а.с. 49-51). Відсутня заборгованість перед Відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Андрушівському районі, Попільнянським районним центром зайнятості, Управлінням Пенсійного фонду України в Попільнянському районі. Також відсутня заборгованість по заробітній платі.

Через відсутність майнових активів у банкрута ліквідатор позбавлений можливості задовольнити грошові вимоги ініціюючого кредитора - Державної податкової інспекції у Попільнянському  районі  у сумі 36099 грн. 11 коп. податкової заборгованості, з яких 31689 грн. 04 коп. основний борг, 4410 грн. 07 коп. пеня.

Як вбачається з протоколу комітету кредиторів № 1 від 22.09.08 (а.с. 44), прийнято рішення про схвалення звіту та ліквідаційного балансу банкрута. Також кредитором погоджено встановити арбітражному керуючому (ліквідатору) винагороду за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення у розмірі двох мінімальних заробітних плат.   

Відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Враховуючи викладене, остаточний звіт ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс підприємства - банкрута підлягає затвердженню судом, а підприємство-банкрут - Товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт.Корнин) -  ліквідації. Затвердити арбітражному керуючому (ліквідатору) Горуку В. А.  винагороду за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення у розмірі двох мінімальних заробітних плат.   

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст. 3-1, ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", -  господарський суд

 

УХВАЛИВ:

1. Затвердити арбітражному керуючому (ліквідатору) Горуку В. А. винагороду за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення у розмірі двох мінімальних заробітних плат.

2. Затвердити остаточний звіт ліквідатора про проведену роботу та  ліквідаційний баланс  Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт. Корнин).

3. Ліквідувати юридичну особу - банкрута - Товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестагро і К" (смт. Корнин), що зареєстроване Попільнянською районною державною адміністрацією, рішення від 27.09.05, юридична адреса: Житомирська область, Попільнянський район, смт. Корнин, вул. Прудова, 1, ідентифікаційний код 33662159.

4. Провадження у справі припинити.

5. Вважати погашеними вимоги ініціюючого кредитора -  Державної податкової інспекції у Попільнянському  районі  у сумі 36099 грн. 11 коп. податкової заборгованості, з яких 31689 грн. 04 коп. основний борг, 4410 грн. 07 коп. пеня.

6. Копію даної ухвали направити: ліквідатору, кредитору,  ВДВС Попільнянського РУЮ,  державному реєстратору Попільнянської районної державної адміністрації, Житомирському обласному сектору з питань банкрутства.

7. Державному реєстратору здійснити заходи, передбачені Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" від 15.05.2003р.

Суддя                                                                     Кудряшова Ю.В.

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - ініц. кредитору

3 - ліквідатору Горуку В. А.

4 - Житом. обл. сектору з п.б.

5 - ВДВС Попільнянського РУЮ

6 - ДР Попільнянської РДА

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення24.10.2008
Оприлюднено13.11.2008
Номер документу2283226
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/62-б

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 30.07.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 22.07.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 27.05.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 07.05.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 24.10.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Постанова від 26.05.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

Ухвала від 05.04.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Петро Романович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні