Ухвала
від 12.11.2008 по справі б-23/31
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-23/31

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

   

УХВАЛА

про затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу (ліквідація юридичної особи - банкрута)

12.11.08  Справа № Б-23/31   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:

судді Рочняк Олександри Вікторівни

при секретарі Петльованій Н.Р. розглянувши у відкритому судовому засіданні  звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс  у справі:

за заявою:  ДПІ в м.Івано-Франківську,  вул.Незалежності,20, м.Івано-Франківськ

до боржника:  Обєднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ",  вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ, 76000

про визнання боржника банкрутом

Представники:

Від заявника: Спісак О.В.-старший державний податковий інспектор (довіреність №55171/10/24-150 від 23.09.08)

Від боржника: представники не з"явились.

    

СУТЬ СПОРУ: про банкрутство об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619).

           Ухвалою  господарського  суду   Івано - Франківської  області  від 30.07.08 порушено провадження у справі про банкрутство об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619) в порядку ст.52 Закону України "Про  відновлення  платоспроможності  боржника  або  визнання  його банкрутом", введено мараторій на задоволення вимог кредиторів.

 Постановою від 08.08.08 визнано об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ" банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором  податкового  керуючого Спісак Оксану Володимирівну, зобов»язано його повідомити всіх відомих кредиторів про відкриття  ліквідаційної процедури, визначено строк  ліквідаційної процедури три місяці та зобов"язано ліквідатора до 11.11.08 подати суду ліквідаційний баланс та звіт про виконану  ним роботу. Призначено судове засідання по затвердженню ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора на 12.11.08.

        10.11.08 ліквідатором Спісак О.В. подано на затвердження суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ".

               Розглянувши поданий ліквідатором  звіт  та додані до нього матеріали, суд встановив, що повідомленням Івано-Франківського обласного управління статистики №22/13-308 від 09.09.09 надано інформацію про те, що об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ" з 01.08.05 по 09.09.08 фінансову звітність до Головного управління статистики в Івано-Франківській області не подавало, так як підприємство не було залучено до кола звітуючих одиниць Державним комітетом статистики. Також повідомлено, що об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ" має дочірнє підприємство "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,62А, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 23802469). Рішенням господарського суду Івано-Франківської області від 07.05.03 по справі №15/123 за позовом ДПІ в м.Івано-Франківську скасовано державну реєстрацію ДП  "Дзвони-Івано-Франківськ". Згідно облікових даних ДПІ в м.Івано-Франківську відкритих розрахункових рахунків об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ" в банківських установах немає.

       З метою вивчення фінансового стану та виявлення кредиторів банкрута  на виконання вимог ст.22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатором  направлено рекомендованими листами  запити до можливих кредиторів, а саме:

-Управлінню пенсійного Фонду в м.Івано-Франківську;

-Івано-Франківському міському центру зайнятості;

-Івано-Франківському обласному центру зайнятості;

-Івано-Франківському обласному ФСС від нещасний випадків на виробництві та професійних захворювань;

-Івано-Франківському  обласному ФСС з тимчасової втрати непрацездатності.

          Про боргові  зобов"язання підприємства- банкрута заявила ДПІ в м.Івано-Франківську в сумі 4118грн. 32коп. Отже, сума заявлених вимог становить 4118грн.32коп.

          З метою одержання інформації про наявність майнових активів ліквідатором направлені наступні запити: Івано-Франківському обласному бюро технічної інвентаризації; Івано-Франківській обласній інспекції державного технічного нагляду; МРЕВ ДАІ в Івано-Франківській області; Івано-Франківському міському відділу Івано-Франківської регіональної філії ДП "Центр державного земельного кадастру при Держкомземі України".

              Отримані відповіді свідчать про відсутність майнових активів у власності боржника.

              Повідомленням підрозділу примусового вионання рішень головного управління юстиції в Івано-Франківській області №05-12/2928 від 10.09.08 надало інформацію, що виконавчі листи щодо стягнення з об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ" коштів чи майна станом на 10.09.08 на виконанні і підрозлілі не перебували.

             В даний час пропозицій від інвесторів, санаторів, засновників та інших осіб, бажаючих провести фінансове оздоровлення боржника не надходило.          

          У зв"язку з відсутністю майнових активів підприємця-банкрута за місцем його державної реєстрації, зважаючи на приписи п. 6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за відсутністю майна боржника вважаються погашеними.

       Таким чином, суд встановив, що ліквідатором вжито всіх заходів по виявленню майнових активів  та можливих кредиторів підприємства, в зв"язку з чим  звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс слід затвердити та ліквідувати об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619) як юридичну особу.

        Керуючись ст.86 ГПК України, ст.ст.31, 32, 40  Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

затвердити ліквідаційний баланс об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619), поданий по справі ліквідатором Спісак О.В.

Ліквідувати об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619) та виключити з Єдиного Державного Реєстру підприємств та організацій України.

Затвердити звіт ліквідатора Спісак Оксани Володимирівни.

Вимоги, не задоволені за недостатністю майна об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619), вважаються погашеними  відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

           Державному реєстратору м.Івано-Франківська внести до державного реєстру юридичних осіб та та фізичних осіб -підприємців  відомості про ліквідацію об"єднання громадян "Дзвони-Івано-Франківськ", вул.Василіянок,2а, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 20567619).

     Ліквідатору -   повідомити про винесення даної ухвали всіх відомих йому кредиторів.

     Провадження у справі припинити.

 

  Копію ухвали направити заявнику, боржнику, ліквідатору Спісак Оксані Володимирівні,  державному реєстратору (м.Івано-Франківськ, вул.Бандери,1), обласному управлінню статистики, м.Івано-Франківськ, вул.Васильянок, Державному управлінню  з питань банкрутства ( м.Івано-Франківськ, вул. С. Стрільців, 15).  

    

Суддя                                                                Рочняк Олександра Вікторівна

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


Ходоровській-Бірчак С.В.

Дата ухвалення рішення12.11.2008
Оприлюднено18.11.2008
Номер документу2322062
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-23/31

Ухвала від 25.05.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 09.04.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 31.03.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 12.11.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Постанова від 08.08.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 30.07.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні