Ухвала
від 19.04.2012 по справі 0870/3537/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПОВЕРНЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ

19 квітня 2012 року Справа № 0870/3537/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Максименко Лілія Яковлівна, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою:Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя, м. Запоріжжя

до:Товариства з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс», м. Запоріжжя

про:припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Ленінському районі м. Запоріжжя звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс», у якому просить суд припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс», у зв'язку із тим, що відповідач більше року ухиляється від подання до органів державної податкової служби передбачених законодавством документів податкової та фінансової звітності.

Згідно зі п. 6 ч. 1 ст. 107 КАС України, суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, немає інших підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом.

Як вбачається з матеріалів позовної заяви, ДПІ у Ленінському районі м. Запоріжжя просить суд припинити юридичну особу ТОВ «Континент-Люкс», код ЄДРПОУ 36141389, яке зареєстроване за адресою 69093, м. Запоріжжя, вул. Зестафонська, буд. 5, кв. 70.

Відповідно до даних електронної бази Документообігу адміністративних судів (ДАС) було встановлено, що 11 січня 2012 року Запорізьким окружним адміністративним судом прийнято постанову в порядку скороченого провадження у справі №2а-0870/5539/11 за позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс» про припинення підприємницької діяльності, якою позовні вимоги ДПІ у Ленінському районі м. Запоріжжя задоволено та припинено юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс» (69093, м. Запоріжжя, вул. Зестафонська, буд. 5, кв. 70, код ЄДРПОУ 36141389).

Зазначена постанова суду не набрала законної сили.

Таким чином, вищевказані адміністративні справи виникли зі про спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Відповідно до з п. 5 ч. 3 ст. 108 КАС України, позовна заява повертається позивачеві, якщо, зокрема, у провадженні цього або іншого адміністративного суду є справа про спір між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

На підставі викладеного, позовна заява Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя підлягає поверненню.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 109, 160, 165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Континент-Люкс» про припинення юридичної особи, - повернути.

Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати позивачу, разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами.

Повернення позовної заяви не позбавляє позивача права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Л.Я. Максименко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.04.2012
Оприлюднено04.05.2012
Номер документу23689492
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/3537/12

Ухвала від 19.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні