Ухвала
від 18.04.2012 по справі 3811/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

18.04.2012 року № 2а- 3811/12/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Кухар М.Д.,

при секретарі судового засідання: Тайцеві А.Л.,

за участю: прокурора - Петрикова А.М.,

представника позивача - Бондаренко В.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду клопотання представника позивача в порядку ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України у справі за адміністративним позовом Заступника прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства "Дісті" про стягнення суми штрафу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Харківського окружного адміністративного суду із позовом до Відкритого акціонерного товариства "Дісті" про стягнення суми штрафу.

Представник позивача в судовому засіданні заявив клопотання в порядку ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України, яке обґрунтоване наступним.

Згідно з Наказом Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку №1103 від 05.12.2011 р. ліквідовано Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку. У відповідності до Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 175 від 26.01.2012 р. було вирішено утворити територіальний орган Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - Східне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з центром розміщення у м. Харкові, повноваження якого поширюються на Харківську та Сумську області, що здійснює функції, повноваження та виконує завдання, які були покладені на Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та просив здійснити процесуальне правонаступництво Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на Східне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Прокурор в судовому засіданні не заперечував проти заявленого клопотання.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, клопотання про розгляд даної справи без його участі суду не надав. Таким чином, суд вважає за можливе розглянути справу без участі відповідача за наявними в ній матеріалами.

Суд, вислухавши прокурора, представника позивача, дослідивши матеріали справи, встановив наступне.

Відповідно до ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Виходячи з вищевикладеного, суд дійшов висновку про необхідність задоволення заявленого клопотання та замінити позивача - Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на Східне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

З огляду на викладене, керуючись ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Замінити позивача - Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на Східне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кухар М.Д.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.04.2012
Оприлюднено04.05.2012
Номер документу23716634
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —3811/12/2070

Постанова від 18.04.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Кухар М.Д.

Ухвала від 18.04.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Кухар М.Д.

Ухвала від 26.03.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Кухар М.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні