Ухвала
від 10.11.2008 по справі б2/246-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б2/246-08

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. Комінтерну, 16тел. 230-31-77

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

          

"10" листопада 2008 р.                          Справа № Б2/246-08

     Суддя О.В.Конюх, розглянувши матеріали

за заявою                    приватного підприємства «Правниче бюро Харченко», м. Київ,

до боржника             товариства з обмеженою відповідальністю «Будтехспецмонтаж», м. Бровари,

                    код 34702679

про                               банкрутство.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст.64,65 Господарського процесуального кодексу України, ст. 6, 7, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”

Суддя ухвалив:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на “25” листопада 2008р. о 15 год. 10 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (Київ-32, вул. Комінтерну, буд.16, другий поверх, зал засідань №2).

3. Зобов'язати заявника подати:

- оригінали (для огляду) установчих документів, на підставі яких діє заявник (положення, свідоцтво про державну реєстрацію тощо), довідки з органу статистики про знаходження заявника в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, довідок про найменування і номери рахунків, відкритих у банківських установах або органах Державного казначейства України;

- всі оригінали доданих до заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; докази безспірності грошових вимог (виконавчі документи, що пред'являлися до виконання тощо), детальний розрахунок суми кредиторських вимог;

- письмове правове обґрунтування вимог з посиланням на норми чинного законодавства України, які регулюють відносини звернення заявника до господарського суду із заявою про банкрутство боржника, докази на підтвердження ознак відсутнього боржника відповідно до вимог частини 1 ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” –витяг з ЄДРПО України з наявним записом про не підтвердження відомостей про юридичну особу.

- пропозицію щодо призначення арбітражного керуючого, копію ліцензії, письмову заяву кандидата відповідно до вимог  ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”;

4. Зобов'язати боржника:

- подати господарському суду та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство з документальним обґрунтуванням заперечень,

- оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) установчих документів (статут, установчий договір, свідоцтво про державну реєстрацію), довідки про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, документи, що  підтверджують фінансовий та майновий стан, перелік майна, список кредиторів та дебіторів.   

5.   Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

6. Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст.36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа –підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). В разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом –подати копію наказу, рішення, розпорядження, протоколу тощо, або засвідчені належним чином витяги з них про призначення на відповідну посаду.

8. Визнати обов'язковою явку в судове засідання повноважних представників заявника, боржника, арбітражного керуючого.

9. Копію ухвали направити заявнику, боржнику, державному реєстратору Броварської міської ради та Київському управлінню з питань банкрутства.

          Суддя                                                                      Конюх О.В.

Дата ухвалення рішення10.11.2008
Оприлюднено26.11.2008

Судовий реєстр по справі —б2/246-08

Постанова від 08.04.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Яценко О.В.

Ухвала від 06.03.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Яценко О.В.

Ухвала від 03.02.2009

Господарське

Господарський суд Київської області

Конюх О.В.

Ухвала від 19.01.2009

Господарське

Господарський суд Київської області

Конюх О.В.

Постанова від 25.11.2008

Господарське

Господарський суд Київської області

Конюх О.В.

Ухвала від 10.11.2008

Господарське

Господарський суд Київської області

Конюх О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні