Ухвала
від 07.05.2012 по справі 2а/0270/2018/12
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

м.Вінниця

07 травня 2012 р. Справа № 2а/0270/2018/12

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Воробйова Інна Анатоліївна, розглянувши матеріали позовної заяви:

за позовом : Державної податкової інспекції у м.Вінниці

до: товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ Фірма ВКДТ "Вінцентр" ЛТД

про: припинення (скасування) юридичної особи

В С Т А Н О В И В :

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Державної податкової інспекції у м.Вінниці до товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ Фірма ВКДТ "Вінцентр" ЛТД про припинення (скасування) юридичної особи.

Ознайомившись з позовною заявою та доданими матеріалами, вважаю, що зазначена позовна заява підлягає залишенню без руху з наступних підстав.

Відповідно до статті 104 КАС України позов пред`являється шляхом подання позовної заяви до суду першої інстанції. При цьому, адміністративний позов подається до адміністративного суду у формі письмової позовної заяви, яка повинна відповідати загальним вимогам, що встановлені статтею 106 КАС України.

Згідно пункту 2 частини 1 статті 106 КАС України у позовній заяві зазначається ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є.

Як вбачається з позовної заяви, найменування позивача визначено як - Державна податкова інспекція у м.Вінниці, однак позов підписано начальником Вінницької об"єднаної Державної податкової інспекції Вінницької області Державної податкової служби. В зв'язку з чим, є необхідним уточними найменування позивача або підписати адміністративний позов належним представником позивача.

За правилами визначеними частиною 1 статті 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених в статті 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, про що повідомляє позивача та надає йому строк для усунення недоліків.

Керуючись статтею 108 КАС України, -

У Х В А Л И В :

1. Позовну заяву Державної податкової інспекції у м.Вінниці до товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ Фірма ВКДТ "Вінцентр" ЛТД про припинення (скасування) юридичної особи залишити без руху.

2. Зобов"язати позивача протягом п"яти днів з дня отримання даної ухвали уточнити найменування позивача або підписати адміністративний позов ДПІ у м. Вінниці

3. Дану ухвалу направити позивачу.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 254 КАС України.

Відповідно до ст. 186 КАС України, апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Воробйова Інна Анатоліївна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.05.2012
Оприлюднено10.05.2012
Номер документу23857693
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/2018/12

Постанова від 05.06.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Воробйова Інна Анатоліївна

Ухвала від 10.05.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Воробйова Інна Анатоліївна

Ухвала від 07.05.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Воробйова Інна Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні