Ухвала
від 22.03.2012 по справі 0508/2096/2012
ВОРОШИЛОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ДОНЕЦЬКА

0508/2096/2012

У Х В А Л А

22 березня 2012 року суддя Ворошиловського районного суду м. Донецька Крупко О.Г., розглянувши заяву Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Ворошиловського районного суду м. Донецька у справі за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про визнання бездіяльності неправомірною та стягнення недоплаченої щомісячної соціальної допомоги дітям війни, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька звернувся до суду із заявою про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Ворошиловського районного суду м. Донецька у справі за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про визнання бездіяльності неправомірною та стягнення недоплаченої щомісячної соціальної допомоги дітям війни.

До суду надійшла заява Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про відкликання поданої заяви.

Згідно п.2 ч.3 ст.108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

Враховуючи викладене, дану заяву слід повернути заявнику.

Керуючись п.2 ч.3 ст.108 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Ворошиловського районного суду м. Донецька у справі за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі м. Донецька про визнання бездіяльності неправомірною та стягнення недоплаченої щомісячної соціальної допомоги дітям війни -повернути заявнику.

Апеляційну скаргу на ухвалу суду може бути подано до Апеляційного адміністративного суду Донецької області через даний суд протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Ухвалу надруковано в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Суддя Крупко О.Г.

Дата ухвалення рішення22.03.2012
Оприлюднено10.05.2012
Номер документу23862792
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0508/2096/2012

Постанова від 02.08.2012

Адмінправопорушення

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Кут'я С. Д.

Ухвала від 22.03.2012

Адміністративне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Крупко О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні