Ухвала
від 08.05.2012 по справі 0870/4121/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПОДАННЯ

08 травня 2012 року Справа № 0870/4121/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Недашківська К.М., розглянувши матеріали подання Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Запорізької області Державної податкової служби до Комунального підприємства Відділу капітального будівництва Бердянського району про стягнення коштів за податковим боргом,

ВСТАНОВИВ:

07 травня 2012 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшло подання Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Запорізької області Державної податкової служби (далі іменується - заявник) до Комунального підприємства Відділу капітального будівництва Бердянського району (далі іменується - відповідач) про стягнення коштів за податковим боргом в розмірі 1215 грн. 01 коп.

Ухвалою судді від 07.05.2012 подання Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Запорізької області Державної податкової служби залишено без руху та надано заявнику строк для усунення його недоліків. У встановлений судом строк недоліки подання були усунуті.

Згідно з п. 3 ч. 1 ст. 1833 КАС України провадження у справах за зверненням органів державної податкової служби при здійсненні ними передбачених законом повноважень здійснюється на підставі подання таких органів щодо стягнення коштів за податковим боргом.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень, зазначений спір згідно із ст. 18 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Разом із поданням заявник надав клопотання про поновлення строку звернення до суду. Однак, надані до подання додатки та оцінивши всі обставини по справі, суд прийшов до висновку, що позивач не порушив строки звернення до суду, а відтак суд не вважає за доцільне розглядати питання щодо поновлення строку звернення до суду.

Заявлене подання відповідає вимогам закону, підстави для залишення подання без руху, повернення чи відмови у прийнятті подання відсутні.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 1833 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №0870/4121/12 за поданням Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Запорізької області Державної податкової служби до Комунального підприємства Відділу капітального будівництва Бердянського району про стягнення коштів за податковим боргом.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні на 10 травня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, о 10 год. 00 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Недашківською Катериною Михайлівною.

Зобов'язати позивача надати: довіреність на представника; зворотній бік облікової картки платника податків станом на час розгляду справи; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; докладний і документально підтверджений розрахунок заборгованості з посиланням на періоди її виникнення та нарахування; належно засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу, оригінали - для огляду.

Запропонувати відповідачу надати: правоустановчі документи; довіреність на представника; у разі невизнання подання до дня судового засідання, але не пізніше 10.05.2012, 09 год. 50 хв. письмові заперечення проти подання та докази на обґрунтування цих заперечень; при незгоді з розрахунком позивача надати контррозрахунок; докази сплати спірної суми у повному обсязі або частково, належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Викликати у судове засідання сторін шляхом направлення їм телефонограм.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя К.М.Недашківська

УХВАЛИВ:

10 травня 2012 року 10:00

Дата ухвалення рішення08.05.2012
Оприлюднено16.05.2012
Номер документу23992744
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів за податковим боргом

Судовий реєстр по справі —0870/4121/12

Ухвала від 08.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 07.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Постанова від 10.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні