Ухвала
від 12.04.2012 по справі 1170/2а-1211/12
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 1170/2а-1211/12

Категорія статобліку - 8.3.2

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

12 квітня 2012 року м. Кіровоград

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Флоренко О.Ю. розглянувши матеріали позовної заяви Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції до Приватного підприємства "Світбудсеріс" про припинення підприємницької діяльності, -

В С Т А Н О В И В:

11 квітня 2012 року Світловодська об'єднана державна податова інспекція звернулась до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Приватного підприємства "Світбудсеріс", в якій просить припинити підприємницьку діяльність відповідача, у зв'язку з не поданням до податкового органу податкової звітності, останній розрахунок сплати єдиного податку суб'єктом малого підприємства - юридичною особою за 4 квартал 2010 року подано 17.01.2011 року.

Згідно п. 2 ч. 1 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України, у позовній заяві зазначається, ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є.

Вищезазначений адміністративний позов подано без додержання вимог встановлених п.2 ч. 1 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України, в позовні заяві не повність зазначено найменування позивача, а саме зазначено Світловодська об'єднана державна податкова інспекція, а позовна заява підписана начальником Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби, тому в позовні заяві потрібно зазначити повне найменування позивача.

За таких обставин, суд вважає за необхідне залишити позовну заяву без руху на підставі ч. 1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, встановивши строк для усунення виявлених недоліків. Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надсилається особі, що звернулася із адміністративним позовом.

На підставі викладеного та керуючись п.2 ч. 1, 3 ст. 106, ч. 1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

1. Залишити без руху позовну заяву Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції до Приватного підприємства "Світбудсеріс" про припинення підприємницької діяльності.

2. Позивачу надати суду у строк до 26 квітня 2012 року шляхом подання до суду позовної заяви із зазначенням повного найменування позивача та роз'яснити, що інакше позовна заява буде вважатися неподаною і підлягатиме поверненню.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, через суд першої інстанції, протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.Ю. Флоренко

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.04.2012
Оприлюднено22.05.2012
Номер документу24081080
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1170/2а-1211/12

Ухвала від 12.04.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.Ю. Флоренко

Постанова від 10.05.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.Ю. Флоренко

Ухвала від 23.04.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.Ю. Флоренко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні