Ухвала
від 21.05.2012 по справі 5009/1858/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 7/57/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

21.05.12 Справа № 5009/1858/12

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «ОІЛ-ПРЕМІУМ», м. Запоріжжя

До відповідача: Публічного акціонерного товариства «Гідросила МЗТГ», м. Мелітополь, Запорізька область

Суддя Кутіщева-Арнет Н.С.

визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти провадженню номер 7/57/12.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на 11.06.2012 р. об 11 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщені господарського суду Запорізької області за адресою: 69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус № 2, в кабінет №206, телефон інформаційного центру 224-08-88.

3.. Зобов'язати:

Позивача зобов'язати :

Позивача надати довідку державного реєстратора щодо місцезнаходження відповідача на теперішній час; надати документи, які посвідчують правовий статус позивача; оригінали документів, доданих до позовної заяви; листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); детальний нормативно обґрунтований розрахунок пред'явлених до стягнення сум; письмове свідчення того, що в провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також немає рішення цих органів з даного спору; нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог; провести з відповідачем звірку взаєморозрахунків для чого представникам юридичного відділу та бухгалтерії позивача з'явитися до відповідача, в судове засідання надати двосторонній акт звірки, довіреність на представника; явка.

Відповідача -надати статутні документи, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ; листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); письмовий відзив з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень на позов; при наявності заперечень на розрахунок стягуваної суми -надати контррозрахунок та докази в його обґрунтування; довідку банківських та кредитних установ про відкриті рахунки; забезпечити умови проведення звірки взаєморозрахунків з позивачем, двосторонній акт надати в судове засідання, довіреність на представника; копії витребуваних документів (завірені належним чином) -у справу; явка.

Явку в судове засідання уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Суддя Н.С. Кутіщева-Арнет

Виписка із ст. 83 ГПК України: суд має право стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення21.05.2012
Оприлюднено24.05.2012
Номер документу24175841
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5009/1858/12

Ухвала від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кутіщева-Арнет Н.С.

Ухвала від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кутіщева-Арнет Н.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні