Ухвала
від 17.05.2012 по справі 5015/739/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

17.05.12 Справа№ 5015/739/12

Господарський суд Львівської області у складі судді Морозюка А.Я.,

при секретарі Чопко К.М.

розглянувши у судовому засіданні справу за заявою: Управління Пенсійного фонду України в Сколівському районі Львівської області, м. Сколе Львівської області

про: банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Поступ» (82617, Львівська область, Сколівський район, с. Крушельниця, ідентифікаційний код 20779416)

за участю представників кредиторів:

від УПФУ в Сколівському районі Львівської області: Савка А.І.-головний спеціаліст

від Сколівського РЦЗ: Самар О.Д. -головний спеціаліст - юрисконсульт

ліквідатор: Мірчук Г.В. -арбітражний керуючий

ВСТАНОВИВ :

Управління Пенсійного фонду України в Сколівському районі Львівської області звернулось до суду із заявою про порушення справи про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Поступ»(82617, Львівська область, Сколівський район, с. Крушельниця, ідентифікаційний код 20779416) в порядку ст.52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Ухвалою суду від 27.02.2012 року заяву прийнято до розгляду і порушено провадження у справі про банкрутство, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, судове засідання призначено на 13.03.2012 р.

Постановою господарського суду Львівської області від 13.03.2012 року Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Поступ»визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором у справі призначено арбітражного керуючого Мірчук Галину Василівну, зобов'язано ліквідатора: здійснити судову процедуру ліквідації банкрута в порядку, встановленому ст.ст.22-34,52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; надати суду документально підтверджений звіт про виконану роботу на дату наступного судового засідання; встановити майно та майнові права (обтяження) банкрута, його потенційних кредиторів: на підставі довідок ДАІ, БТІ, Держкомзему, Держтехнагляду, витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та витягу з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна; шляхом надіслання повідомлень до податкового органу, пенсійного та інших фондів; шляхом витребування в органах ДВС виконавчих проваджень та повідомлення кредиторів по цих виконавчих провадженнях про перебування боржника в ліквідаційній процедурі та права кредиторів подати вимоги згідно ч.5 ст.52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; повідомити усіх виявлених кредиторів про день та час слухання справи, докази надати суду; надати суду докази публікації оголошення про визнання боржника банкрутом і про відкриття ліквідаційної процедури; провести аналіз фінансово-господарської діяльності банкрута, надати суду висновок щодо наявності ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства. Наступне засідання суду призначено на 17.05.2012р.

Оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури опубліковане в газеті "Голос України" № 86 (5336) від 15.05.2012 р.

На адресу суду надійшли заяви з кредиторськими вимогами до боржника від Сколівського РЦЗ в розмірі 427,27 грн., від ВВД ФСС від НВВ та ПЗУ у Сколівському районі Львівської області в розмірі 90 776,60 грн.

17.05.2012 р. від ліквідатора надійшло клопотання, в якому він просить у зв'язку з тим, що оголошення про визнання С/г ТзОВ «Поступ»банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури опубліковано 15.05.2012 р. розгляд справи відкласти для заявлення кредиторських вимог в місячний термін.

Ліквідатор банкрута також подав суду звіт про виконану роботу по ліквідації банкрута за період з 13.03.2012 р. по 17.05.2012 р., в якому зазначено, що з метою виявлення майна банкрута ним направлено запити в Стрийське ДК МБТІ, РЕВ 6-го міжрайонного відділу ДАІ, ВДВС у Сколівському районі, Інспекцію держтехнагляду ЛОДА, Відділ земельних ресурсів у Сколівському районі та отримані відповіді від Управління Держкомзему у Сколівському районі про те, що земельних ділянок у власності та користуванні С/г ТзОВ «Поступ»немає. Від Стрийського ВРЕР ДАІ ГУМВСУ у Львівській області надійшла відповідь про відсутність зареєстрованих за банкрутом транспортних засобів. Згідно реєстраційної карти ДПІ у Сколівському районі відкритих рахунків підприємство немає. Однак доказів направлення запитів та отримання відповідей суду не надано. Також у звіті ліквідатор зазначив, що на його запити до підприємства-банкрута заявлено вимоги Сколівським РЦЗ в розмірі 427,27 грн. та ВВД ФСС від НВВ та ПЗУ у Сколівському районі Львівської області в розмірі 90 776,60 грн. Однак доказів розгляду заявлених кредиторських вимог та доказів повідомлення кредиторів про результати їх розгляду суду не надано.

В судовому засіданні 17.05.2012 р. ліквідатор клопотання про відкладення розгляду справи підтримав та просить розгляд справи відкласти на серпень місяць 2012 р. Також ліквідатор пояснив, що здійснити аналіз фінансово-господарського стану банкрута та надати висновок про наявність ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства неможливо в зв'язку з відсутністю бухгалтерської та податкової документації.

Так як не закінчився місяць з дня публікації оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, розгляд справи слід відкласти.

Враховуючи наведене та неподання витребуваних доказів, керуючись ст.ст.5, 22-34, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" п. 2 ч. 1. ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на : 07.08.12 о 14:10 . Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: 79014; м. Львів, вул. Личаківська, 128, 3-й поверх, кабінет № 302.

2. Ліквідатору: 1) здійснювати судову процедуру ліквідації банкрута в порядку, встановленому ст.ст.22-34,52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; 2) надати суду документально підтверджений звіт про виконану роботу на дату наступного судового засідання; 3) встановити майно та майнові права (обтяження) банкрута, його потенційних кредиторів: на підставі довідок ДАІ, БТІ, Держкомзему, Держтехнагляду, витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та витягу з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна; шляхом надіслання повідомлень до податкового органу, пенсійного та інших фондів; шляхом витребування в органах ДВС виконавчих проваджень та повідомлення кредиторів по цих виконавчих провадженнях про перебування боржника в ліквідаційній процедурі та права кредиторів подати вимоги згідно ч.5 ст.52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; 4) повідомити усіх виявлених кредиторів про день та час слухання справи, докази надати суду; 5) провести аналіз фінансово-господарської діяльності банкрута, надати суду висновок щодо наявності ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства.

3. Викликати в судове засідання повноважних представників кредиторів, ліквідатора.

4. Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору банкрута.

Клопотання, пояснення та інші документи подавати за 3 дні до початку судового засідання. Посилання на номер справи -обов'язкове.

Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

Суддя Морозюк А.Я.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення17.05.2012
Оприлюднено28.05.2012
Номер документу24205533
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/739/12

Ухвала від 07.08.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Постанова від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні