Ухвала
від 16.05.2012 по справі 2а-0770/1386/12
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2a-0770/1386/12

Рядок статзвіту № 8.3.2

Код 06

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

16 травня 2012 року м. Ужгород

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Большакова О.О., розглянувши матеріали позовної заяви Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби до Виробничо-комерційного підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю "Волга-Сервіс" ЛТД про припинення юридичної особи, -

в с т а н о в и л а :

Ужгородська міжрайонна державна податкова інспекція Закарпатської області Державної податкової служби звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом до Виробничо-комерційного підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю "Волга-Сервіс" ЛТД про припинення юридичної особи - Виробничо-комерційного підприємства у формі Товаритсва з обмеженою відповідальністю "Волга - Сервіс" ЛТД.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтею 106 КАС України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна Закарпатському окружному адміністративному суду. Підстави для її повернення або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України, відсутні.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду.

Відповідно до п. 3 ч. 1 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства, скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб підприємців у випадках, передбачених законом. Виходячи із зазначеного, даний адміністративний позов підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 107, 165, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

у х в а л и л а:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовною заявою Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби до Виробничо-комерційного підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю "Волга-Сервіс" ЛТД про припинення юридичної особи.

2. Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі надіслати сторонам, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки.

3. Відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження надати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

4. Роз'яснити відповідачу, що відповідно до частини 5 статті 183-2 КАС України справа буде розглянута у порядку скороченого провадження:

- не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову;

- не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів, якщо до суду не було подано заперечення;

- не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову до канцелярії суду.

5. Справу буде розглянуто суддею Большакова О.О. одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Закарпатського

окружного адміністративного суду Большакова О.О.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.05.2012
Оприлюднено29.05.2012
Номер документу24257064
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0770/1386/12

Постанова від 05.06.2012

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Большакова О.О.

Ухвала від 16.05.2012

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Большакова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні