Ухвала
від 25.05.2012 по справі 0870/4207/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

25 травня 2012 року Справа № 0870/4207/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Стрельнікова Наталя Вікторівна, розглянувши матеріали адміністративного

позову: Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя,

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «БМП Гірнобуд»,

про: стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Заводському районі м. Запоріжжя звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «БМП Гірнобуд», в якому просить суд стягнути з відповідача на користь Державного бюджету заводського району м. Запоріжжя податковий борг по податку на додану вартість у розмірі 12420 грн. 31 коп.

Ухвалою від 15.05.2012 позовна заява залишена без руху у зв'язку з невідповідністю вимогам ст. 106 КАС України.

Позивачем усунуті недоліки, позовна заява приведена у відповідність до ст. ст. 104-106 КАС України, відповідає вимогам закону, підсудна даному адміністративному суду, підстави для повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Під час підготовчого провадження суддя визнав за необхідне витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Крім того, з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору тощо.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС України суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «БМП Гірнобуд» про стягнення податкового боргу.

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 07 червня 2012 року об 11:20 яке буде проводитися суддею Стрельніковою Н.В. одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: вул. Кремлівська, 65 В, м. Запоріжжя.

Зобов'язати сторони надати в судове засідання всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

Позивачу надати друк облікової картки відповідача з дати прийняття податкової вимоги.

Відповідачу, у разі невизнання адміністративного позову, надати суду письмові заперечення на позов та їх нормативно-документальне обґрунтування.

Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особам, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

Роз'яснити сторонам положення ч. 4 ст. 122 КАС України відповідно до якого особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) Н.В. Стрельнікова

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.05.2012
Оприлюднено05.06.2012
Номер документу24382403
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/4207/12

Постанова від 07.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 25.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 15.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні