Ухвала
від 18.05.2011 по справі 6-15/11
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6-15/11

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

"18" травня 2011 р. Роздільнянський районний суд Одеської області в складі:

головуючого Ільяшук А. В.

при секретарі Войнікової Л.Ф.,

За участю представника позивача Савицької О.М.,

Розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ТОВ «Марія 3 ЛТД»про виправлення виконавчого листа, визнання листа таким, що не підлягає виконанню,-

ВСТАНОВИВ:

У лютому 2011 року ТОВ «Марія 3 ЛТД»звернулося до суду із вказаною заявою, мотивуючи свої вимоги тим, що 19.08.2008 року Роздільнянським районним судом Одеської області було постановлено рішення по справі №2-1263/2008 за позовом ТОВ «Марія 3 ЛТД»до ОСОБА_2 про стягнення боргу у розмірі 136350 гривен, яким позов задоволено. Ухвалою Роздільнянського районного суду Одеської області від 04.09.2008 року було визнано мирову угоду, укладену між сторонами у процесі виконання рішення суду, за якою ОСОБА_2 передала в рахунок боргу право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради. Цією ухвалою роз'яснено про зміну порядку та способу виконання рішення суду, а також про те, що судове рішення є підставою для видачі Державного акту на право власності на земельну ділянку ТОВ «Марія 3 ЛТД», реєстрацію за ТОВ «Марія 3 ЛТД»права власності, внесення змін до Єдиного земельного кадастру та реєстрації Державного акту.

10.09.2008 року Роздільнянським районним судом Одеської області було видано виконавчий лист, яким зобов'язано відділ Держкомзему у Роздільнянському районі видати Державний акт на земельну ділянку ТОВ «Марія 3 ЛТД»площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області. Зазначено адресу відділу Держкомзему у Роздільнянському районі -вул..Привокзальна. Крім того, 10.09.2008 року судом було видано виконавчий лист, яким зобов'язано ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах»в особі його Одеської регіональної філії зареєструвати на ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД»Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

16.02.2011 року ТОВ «Марія 3 ЛТД»звернулося до відділу Держкомзему у Роздільнянському районі Одеської області з виконавчим листом про видачу Державного акту на земельну ділянку ТОВ «Марія 3 ЛТД»площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області. Відділ Держкомзему на час звернення з виконавчим листом змінив місцезнаходження, у зв'язку з чим вказав на необхідність виправити адресу, зазначену у виконавчому листі, з вул..Привокзальна на вул..Леніна,46 та вказати його ідентифікаційного номеру. Крім того, у зв'язку із зміною структури та функцій органів Держкомзему, до відділу Держкомзему у Роздільнянському районі Одеської області передано функції щодо реєстрації Державних актів на право приватної власності на земельні ділянки. За таких обставин необхідно внести виправлення до цього виконавчого листа, внести до нього зобов'язання відділу Держкомзему у Роздільнянському районі Одеської області зареєструвати на ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД»Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області. Водночас, у зв'язку із зміною структури та функцій органів Держкомзему, припинився обов'язок ДП «Центр земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах»в особі його Одеської регіональної філії зареєструвати на ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД» Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області. За таких обставин, виконавчий лист щодо обов'язку ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах»в особі його Одеської регіональної філії зареєструвати на ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД»Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, необхідно визнати таким, що не підлягає виконанню.

Представник заявника -позивача ТОВ «Марія 3 ЛТД»Савицька О.М. підтримала заяву та просила її задовольнити у повному обсязі.

Суд, заслухавши пояснення представника позивача, дослідивши матеріали справи та додаткові докази, надані заявником, суд вважає, що заява підлягає задоволенню.

Відповідно до ч.2, ч.4 ст.369 ЦПК України суд, який видав виконавчий лист, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформлені або видачі, чи визнати виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню. Суд ухвалою вносить виправлення до виконавчого листа, а уразі якщо його було видано помилково або якщо обов'язок боржника відсутній повністю чи частково у зв'язку з його припиненням добровільним виконанням боржником чи іншою особою або з інших причин, суд визнає виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню повністю або частково.

Доводи заяви повністю підтверджені доказами, дослідженими у судовому засіданні.

Керуючись ст.369 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву ТОВ «Марія 3 ЛТД»про виправлення виконавчого листа, визнання листа таким, що не підлягає виконанню -задовольнити.

Внести до виконавчого листа №2-1263/2008, виданого 10.09.2008 року, щодо боржника відділу Держкомзему у Роздільнянському районі Одеської області про зобов'язання видачі Державного акту на земельну ділянку ТОВ «Марія 3 ЛТД»площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, виправлення адреси боржника на вул.Леніна,46, та вказати ідентифікаційний номер боржника -код ОКПО 23218799; внести до цього виконавчого зобов'язання відділу Держкомзему у Роздільнянському районі Одеської області зареєструвати та ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД»Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га, розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

Виконавчий лист щодо обов'язку ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах»в особі його Одеської регіональної філії зареєструвати на ім'я ТОВ «Марія 3 ЛТД»Державний акт на право власності на земельну ділянку площею 8,72 га., розташовану на території Єгорівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, визнати таким, що не підлягає виконанню.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області через суд першої інстанції протягом 5 днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя: А. В. Ільяшук

СудРоздільнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.05.2011
Оприлюднено07.06.2012
Номер документу24427896
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-15/11

Ухвала від 25.06.2020

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Юсип І. М.

Ухвала від 29.05.2020

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Юсип І. М.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Юсип І. М.

Ухвала від 23.06.2011

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Місінкевич А. Л.

Ухвала від 02.11.2017

Цивільне

Радивилівський районний суд Рівненської області

Мельник Д. В.

Ухвала від 18.07.2011

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Кравець С. В.

Ухвала від 02.12.2011

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Кравець С. В.

Ухвала від 25.07.2011

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Кравець С. В.

Ухвала від 04.04.2012

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Гашинський М. А.

Ухвала від 24.02.2012

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Гашинський М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні