Ухвала
від 26.10.2006 по справі 01/1562
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОД АРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛ АСТІ

УХВАЛА

"26" жовтня 2006 р. Справа № 01/1 562

Господарський суд Черкаської області в скла ді: головуючого - судді Чевгу за О.В., секретаря судового з асідання Олійник І.С.,

за участю представників:

від ліквідатора: Вусата Л.О . - представник за довіреністю ,

від боржника - представни к не з' явився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції в Христинівс ькому районі

до фермерського господарс тва “Богачівське”, с. Богачів ка, Христинівського району, Ч еркаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Ч еркаської області 17.03.2006 року за заявою кредитора порушив пр овадження у справі про банкр утство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 04.04.2006 року боржника визнано бан крутом, ліквідатором банкрут а призначено ініціюючого кре дитора та відкрито ліквідаці йну процедуру строком на шіс ть місяців.

В зв' язку з закінченням ст року ліквідаційної процедур и зобов' язано ліквідатора н адати суду письмовий звіт та ліквідаційний баланс на під ставі ч. 1 ст. 32 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”.

В судовому засіданні ліквідатор звернулася з кло потанням про затвердження лі квідаційного балансу, звіту ліквідатора про проведену ро боту по ліквідації, а також пр о вирішення питання про лікв ідацію фермерського господа рства “Богачівське”, с. Богач івка, Христинівського району , Черкаської області, як юриди чної особи.

В судовому засіданні встановлено, що майнові акти ви та майно відсутні, керівн і органи відсутні, заборгова ність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я ка ствердила, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Керуючись ст. 32 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с уд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції в Христинівсько му районі та ліквідаційний б аланс фермерського господар ства “Богачівське” , с. Богачі вка, Христинівського району, Черкаської області.

Ліквідувати фермерс ьке господарство “Богачівсь ке” , с. Богачівка, Христинівсь кого району, Черкаської обла сті, код ЄДРПОУ 25213576 як юридичну особу в зв'язку із банкрутств ом.

Провадження по справ і припинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення26.10.2006
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу244426
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1562

Ухвала від 29.01.2007

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Яковлєв М.Л.

Ухвала від 26.10.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні