Ухвала
від 30.10.2006 по справі 10/3837
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/3837

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

          УХВАЛА

"30" жовтня 2006 р.                                                                    Справа № 10/3837

          Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого - судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання Холодній Л.В.,  за участю  представника  ліквідатора - Теплої В.М. - за довіреністю,

боржника -відсутній,

розглянувши  матеріали справи  за заявою Державної податкової інспекції у Драбівському районі  

до товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Дубинець і Ко" про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

          Постановою господарського суду від "10" серпня 2006 р.    боржник визнаний банкрутом,  призначено ліквідатором  ДПІ у Драбівському районі.  Встановлений ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк ліквідаційної процедури закінчився.

          Із заявою про визнання його кредитором боржника звернувся Драбівський районний центр зайнятості із сумою вимог 693,57 грн.

          За результатами роботи ліквідатор подав суду звіт та ліквідаційний баланс, згідно  з яким майнові активи банкрута  відсутні.

          Ліквідатор подав суду клопотання про  ліквідацію підприємства - банкрута та припинення провадження у справі.

          Розглянувши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши  представника ліквідатора,   суд вважає, що ним виконані всі необхідні  дії для встановлення активів  підприємства-банкрута.

          Враховуючи, що у банкрута відсутнє майно для задоволення вимог кредиторів, суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс  підлягають затвердженню, а підприємство-банкрут, як юридична особа, ліквідації.

          Керуючись ст. ст. 24, 32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

УХВАЛИВ:

          Ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Дубинець і Ко", смт. Драбів Черкаської області, вул. Васильченка, 73, код 31141337, затвердити.

          Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Дубинець і Ко", смт. Драбів Черкаської області, вул. Васильченка, 73, код 31141337, як юридичну особу, ліквідувати у  зв'язку з банкрутством.

          

          Провадження у справі припинити.

          Ухвалу надіслати сторонам,  державному  реєстратору, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства, Державній виконавчій службі у Драбівському районі.

            Суддя                                                                                Шумко В.В.

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення30.10.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу244462
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/3837

Ухвала від 30.10.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні