Постанова
від 06.06.2012 по справі 1819/3424/12
ШОСТКИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1819/3424/12 р.

Провадження № 4/1819/136/12 р.

ПОСТАНОВА

06.06.2012 р.

Шосткинський міськрайсуд Сумської області в складі : головуючого судді Свиненко М.Д., при секретарі Бойко М.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Шостка подання Шосткинського міжрайпрокурора про продовження термінів проведення Державною фінансовою інспекцією в Сумській області позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Богданівської сільської ради Шосткинського району, -

ВСТАНОВИВ:

17.05.2012 року Шосткинським міськрайсудом надано дозвіл на проведення позапланової ревізії Богданівської сільської ради з наступних питань:

1) Стан збереження та використання комунального майна територіальної громади с. Богданівка Шосткинського району, правильність та достовірність бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємства щодо використання вказаного майна та фінансових ресурсів.

2) Дотримання встановленого порядку передачі органами Багданівської сільської ради комунального майна у користування третіх осіб та відчуження, дотримання фінансової дисципліни при здійсненні розрахунків при відчуженні майна або передачі його у користування.

3) Правильність та обґрунтованість визначення потреби у бюджетних коштах на виконання робіт з капітального ремонту огорожі кладовища с. Пирогівка Шосткинського району, на здійснення інших капітальних видатків.

4) Дотримання законодавства при визначенні виконавців будівельних та інших робіт або надавачів послуг за замовленням сільради.

5) Відповідність обсягів та вартості з капітального ремонту огорожі кладовища с. Пирогівка, а також інших робіт, проведених на замовлення сільської ради, документам, на підставі яких проведено розрахунки. Дотримання встановленого порядку розрахунків.

6) Стан та достовірність бухгалтерського обліку та фінансової звітності щодо фінансово-господарських операцій Богданівської сільської ради.

7) У разі виявлення порушень вимог чинного законодавства, встановити факт та розмір збитків, які нанесені територіальній громаді с. Богданівка, а також службових осіб, внаслідок дій або бездіяльності яких зазначені збитки спричинені.

Державною фінансовою інспекцією в Сумській області вказана ревізія розпочата 29.05.2012, а термін її закінчення - 11.06.2012 (10 робочих днів).

За великого обсягу робіт прокурор ставить питання про продовження термінів проведення Державною фінансовою інспекцією в Сумській області позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Богданівської сільської ради Шосткинського району.

Згідно ст. 11 ч.13 Закону України '"Про контрольно-ревізійну службу в Україні" подовження термінів проведення планової або позапланової виїзної ревізії можливе лише за рішенням суду на термін, що не перевищує 15 робочих днів для планової виїзної ревізії та 5 робочих днів для позапланової виїзної ревізії.

Вивчивши матеріали та враховуючи значний обсяг питань, які підлягають ревізії, проведення зустрічних звірок, контрольних обмірів обсягів виконаних на замовлення ради робіт, перевірки правильності розрахунків платежів, взяття та виконання зобов'язань радою, законності нарахування та виплати службовим особам матеріальних винагород та інших платежів, а також характер порушень, вважаю, що подання базується на Законі і підлягає задоволенню, а термін проведення позапланової ревізії продовженню на 5 робочих днів, а саме до 18.06.2012 року.

Керуючись ст. 11 Закону України "Про державну контрольну-ревізійну службу в Україні", -

ПОСТАНОВИВ:

Продовжити термін проведення Державною фінансовою інспекцією в Сумській області позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Богданівської сільської ради Шосткинського району (код ЄДРПОУ 04391842, с. Богданівка, Шосткинського району, вул. Леніна 110, сільський голова - ОСОБА_1) за період з 01.01.2010 по 16.05.2012 року на 5 робочих днів, до 18.06.2012 (включно).

Суддя Шосткинського міськрайонного суду

Сумської області М.Д.Свиненко

СудШосткинський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення06.06.2012
Оприлюднено21.06.2012
Номер документу24490543
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1819/3424/12

Постанова від 06.06.2012

Кримінальне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Свиненко М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні