Постанова
від 16.03.2012 по справі 2270/2134/12
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 Копія

Справа № 2270/2134/12

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 березня 2012 рокум. Хмельницький Хмельницький окружний адміністративний суд в особі судді Козачок І.С. розглянувши у скороченому провадженні адміністративну справу за позовом Державної податкової інспекції у Чемеровецькому районі до ТОВ Виробниче підприємство "Лісова" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся в суд з позовом, в якому просить припинити юридичну особу -ТОВ Виробниче підприємство "Лісова" з підстав неподання податкової звітності більше одного року.

На адресу відповідача була направлена копія ухвали про відкриття скороченого провадження разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів.12 березня 2012 року зазначені документи повернулись до суду з відміткою на конверті про невручення у зв'язку з тим, що за зазначеною адресою даної юридичної особи не виявлено, а тому суд вважає, що справу можна розглядати згідно з вимогами ст. 183-2 КАС України.

Позов підлягає задоволенню.

Згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідач є юридичною особою.

Відповідно до акту Державної податкової інспекції у Чемеровецькому районі № 3 від 16 лютого 2012 року відповідач більше року не подає звітність про фінансово-господарську діяльність. Відповідно до п.п.16.1.3. п. 16.1 ст. 16 Податкового Кодексу України від 01.01.2011 року платник податків зобов'язаний подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов'язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Частиною 2 ст. 38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців" передбачено, що підставами для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особи, зокрема є неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону.

Таким чином, позовні вимоги підлягають задоволенню.

Керуючись ст.ст. 158-163, 183-2, 254 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Позов Державної податкової інспекції у Чемеровецькому районі Хмельницької області до ТОВ Виробниче підприємство "Лісова" про припинення юридичної особи задовольнити.

Припинити юридичну особу - ТОВ Виробниче підприємство "Лісова" (ідентифікаційний код 31740727).

Копію постанови надіслати державному реєстратору Чемеровецької районної державної адміністрації Хмельницької області для здійснення заходів з припинення юридичної особи у встановленому законом порядку.

Постанови суду, прийняті в порядку скороченого провадження, виконуються негайно.

Постанова суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом десяти днів з дня її отримання.Постанова набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/І. С. Козачок "Згідно з оригіналом" Суддя І. С. Козачок

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.03.2012
Оприлюднено15.06.2012
Номер документу24608193
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/2134/12

Ухвала від 03.03.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

Постанова від 16.03.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Козачок І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні