Ухвала
від 21.06.2012 по справі 0870/5907/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 червня 2012 року Справа № 0870/5907/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Прасов О.О., розглянувши матеріали адміністративного позову

Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Хімрезерв-Запоріжжя»

про стягнення санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю «Хімрезерв-Запоріжжя» про стягнення 8653 грн. 87 коп. санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2011 році.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із статтею 17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Запорізькому окружному адміністративному суду, підстав для повернення чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді за заявою Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю «Хімрезерв-Запоріжжя» про стягнення 8653 грн. 87 коп. санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2011 році.

Призначити судове засідання на 09 липня 2012 року о/об 09:30 год., яке буде проводитися суддею Прасовим О.О. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб.247, зала судових засідань № 20.

Зобов'язати позивача надати: докази направлення саме позовної заяви з додатками відповідачу; документи у підтвердження юридичної і фактичної адреси відповідача; документи у підтвердження правового статусу позивача та відповідача (Довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Довідку із Головного управління статистики у Запорізькій області про наявність сторін у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)); положення про Запорізьке обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів; докази отримання Звіту про зайнятість і працевлаштування інвалідів за 2011 рік від відповідача; докази надання відповідачем відомостей про наявність вакансій для працевлаштування інвалідів до центру зайнятості; докази повної/часткової сплати суми позову на день судового засідання; докази про ставку НБУ, використану для розрахунку пені; оригінали витребуваних та доданих до позову документів надати суду для огляду, належним чином засвідчені копії витребуваних документів у справу.

Запропонувати відповідачу надати: установчі документи, нормативно та документально обґрунтовані письмові пояснення (заперечення) з приводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); докази надання відомостей про наявність вакансій для працевлаштування інвалідів до центру зайнятості; докази створення робочого місця для працевлаштування інваліда; докази повної (часткової) сплати суми позову; у разі наявності заперечень щодо суми боргу надати контррозрахунок, з посиланням на нормативні та інші документи, які підтверджують заперечення; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 09.07.2011 подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень.

Копію даної ухвали направити сторонам по справі.

На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2012
Оприлюднено25.06.2012
Номер документу24837505
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/5907/12

Постанова від 09.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 21.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні