Ухвала
від 03.12.2008 по справі 5/11б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/11б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

03.12.08 р.                                                                                           Справа № 5/11б                     

За заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі Донецької області, смт. Велика Новосілка

до боржника Сільськогосподарського закритого акціонерного товариства „Маяк”,                         с. Вільне Поле

арбітражний керуючий Поліщук О.Б.

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької областi      Чорненька І.К.

Представники:

Від кредитора Бєгалі О.І., Бікєєв І.Б., Красьоха В.В., за довіреністю. Павловська С.М. – начальник ВВД ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Великоновосілківському районі (посвідчення № 1391)

Від боржника

Арбітражний керуючий  Поліщук О.Б. (ліквідатор)

Ухвалою господарського суду Донецької області від 07.04.2008р. за заявою Управління Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі Донецької області, смт. Велика Новосілка, порушена справа про банкрутство Сільськогосподарського закритого акціонерного товариства „Маяк”, с. Вільне Поле, на підставі ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою від 22.05.2008р. Сільськогосподарське закрите акціонерне товариство „Маяк”, с. Вільне Поле, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором боржника призначено ініціюючого кредитора – Управління Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі Донецької області, смт. Велика Новосілка.  

Ухвалою господарського суду від 15.09.2008р. припиненні повноваження УПФУ в Великоновосілківському районі Донецької області, смт. Велика Новосілка як ліквідатора по справі № 5/11Б про банкрутство СЗАТ „Маяк”, с. Вільне Поле та ліквідатором призначено арбітражного керуючого Поліщука Олександра Борисовича.

Ліквідатором за результатами проведеної роботи суду надані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Розглянувши звіт та ліквідаційний баланс у судовому засіданні 03.12.2008р., заслухавши пояснення ліквідатора та представників кредиторів, суд встановив:

Банкрут - Сільськогосподарське закрите акціонерне товариство „Маяк”, с. Вільне Поле підприємницьку діяльність не здійснює, з 25.04.2003р. не надає до органів державної податкової служби згідно із законодавством податкової звітності (довідка № 2958/10/15-013 від 24.04.2008р. Державної податкової інспекції у Великоновосілківському районі).

Ліквідатором були прийняті заходи щодо розшуку майна боржника. В результаті проведеної роботи, згідно довідок БТІ, ВДВС, земельних ресурсів, майнових активів Сільськогосподарського закритого акціонерного товариства „Маяк”, с. Вільне Поле не виявлено.

Згідно звіту ліквідатора та довідки № 9/16 3143 від 13.08.2008р. ВРЕР м. Мар'їнки при УДАІ  ГУМВСУ в Донецькій області, за боржником враховуються автотранспортні засоби.

У судовому засіданні 03.12.2008р. ліквідатором суду надан акт від 03.12.2008р. на списання транспортних засобів, який підписан представниками кредиторів: УПФУ в Великоновосілківському районі, Великоновосілківського районного центру зайнятості, ДПІ у Великоновосілківському районі, ВВД ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Великоновосілківському районі.  

Відповідно до звіту ліквідатора на розрахункових рахунках боржника враховуються грошові кошти у загальному розмірі 61,20грн., які будуть спрямовані на закриття рахунків.

Кредиторами по справі визнані: Управління Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі Донецької області, смт. Велика Новосілка, Антоненко П.І., Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Великоновосілківському районі, Державна податкова інспекція у Великоновосілківському районі, Великоновосілківський районний центр зайнятості, ВДВС в Великоновосілківському районі.    

У зв'язку з відсутністю майнових активів, кредиторські вимоги у сумі 558 607,73грн. залишилися незадоволеними.

Представники кредиторів, присутні у засіданні суду підтримали затвердження звіту та ліквідаційного балансу. Заперечень та зауважень до звіту ліквідатора суду не надано.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, суд, -

                                                           УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського закритого акціонерного товариства „Маяк”, с. Вільне Поле.

Ліквідувати юридичну особу – Сільськогосподарське закрите акціонерне товариство „Маяк”, с. Вільне Поле (85522, Донецька обл., Великоновосілківський район, с. Вільне Поле, вул. Садова, буд. 32; код ЄДР 00697538).

Вимоги, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

Припинити провадження по справі про банкрутство Сільськогосподарського закритого акціонерного товариства „Маяк”, с. Вільне Поле.

Ліквідатору в триденний строк надати суду публікацію про визнання печатки та штампу боржника недійсними.

Зобов'язати державного реєстратора здійснити державну реєстрацію припинення юридичної особи.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Чорненька І.К.           

                    

Вик  Петрова Л.Є.  тел. 305-67-79

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення03.12.2008
Оприлюднено23.12.2008
Номер документу2552092
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/11б

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 06.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 27.05.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 16.03.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 02.03.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 03.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 15.09.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 02.09.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 22.05.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні