Ухвала
від 06.08.2012 по справі 2а/2370/2696/2012
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

06 серпня 2012 року м. Черкаси Справа № 2а/2370/2696/2012

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого -судді Кульчицького С.О.,

при секретарі -Поліщук О.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду адміністративну справу за позовом управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про стягнення боргу по єдиному внеску,

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області звернулось до Черкаського окружного адміністративного суду з позовом, в якому просить стягнути з фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в розмірі 4010 грн. 30 коп.

Обґрунтовуючи позовні вимоги, позивач зазначає, що відповідач, в порушення вимог Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»невчасно та не в повному обсязі сплачував єдиний внесок, внаслідок чого утворилась заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в сумі 4010 грн. 30 коп.

06.08.2012 року на адресу суду від управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області надійшла заява, згідно якої позивач відмовляється від позову, у зв'язку із погашенням відповідачем заявленої до стягнення у позові суми боргу по єдиному внеску, просить суд прийняти відмову від позову та закрити провадження у справі.

Згідно із п. 2 ч. 1 ст. 157 Кодексу адміністративного судочинства України, провадження у справі підлягає закриттю, якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом.

Вирішуючи питання про можливість задоволення клопотання позивача про прийняття відмови від позову, суд враховує, що відповідно до статті 11 Кодексу адміністративного судочинства України кожна особа, яка звернулася за судовим захистом, розпоряджається своїми вимогами на свій розсуд, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Суд також бере до уваги, що частина перша статті 51 КАС України закріплює право позивача відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду.

Одночасно суд враховує, що відповідно до частини четвертої статті 51 КАС України суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

За таких обставин суд приходить до висновку, що відмова позивача від позову не суперечить закону та не порушує чиї-небудь права, свободи чи інтереси і є достатньою підставою для закриття провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 122, п. 2 ч. 1 ст. 157, ст. ст. 160, 165 КАС України, Черкаський окружний адміністративний суд,

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області від позову.

Закрити провадження у справі за позовом управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про стягнення боргу по єдиному внеску.

Ухвала може бути оскаржена через Черкаський окружний адміністративний суд до Київського апеляційного адміністративного суду в порядку, передбаченому ст. 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя С.О.Кульчицький

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.08.2012
Оприлюднено23.08.2012
Номер документу25531684
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/2370/2696/2012

Ухвала від 06.08.2012

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Постанова від 14.08.2012

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 06.08.2012

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 27.07.2012

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні