Ухвала
від 28.08.2012 по справі 19/5009/5227/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251 номер провадження справи 29/8/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

28.08.12 Справа № 19/5009/5227/11

м. Запоріжжя

Кредитор-1 - Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгова компанія "Віола", м. Запоріжжя

Кредитор-2 - Товариство з обмеженою відповідальністю "Купецький Дім "Південь", м. Одеса

Кредитор-3 - Державна податкова інспекція у Комунарському районі м. Запоріжжя

Кредитор-4 - Товариство з обмеженою відповідальністю "Мікролайф - сервіс", м. Дніпропетровськ

Кредитор-5 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Медком Маркетинг і Продаж Україна" в особі філії ТОВ "Медком Маркетинг і Продаж Україна", м. Дніпропетровськ

Кредитор-6 - Державна служба з лікарських засобів у Запорізькій області, м. Запоріжжя

Кредитор-7 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Фармисейт", м. Запоріжжя

Кредитор-8 - Товариство з обмеженою відповідальністю "ІК Інвест", м. Київ

Кредитор-9 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Фармація Запоріжжя", м. Запоріжжя

Банкрут - Товариство з обмеженою відповідальністю "Клуб вазо-коронарної реабілітації", м. Запоріжжя, код ЄДР - 20500394

Суддя Кричмаржевський В .А .

За участю ліквідатора -арбітражного керуючого Циганкова Є.О. та представника кредитора-5 -Стриги Н.І. (за довіреністю)

Установив :

Постановою господарського суду Запорізької області від 27.02.2012р. у справі № 19/5009/5227/11 ТОВ "Клуб вазо-коронарної реабілітації" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Циганкова Є.О., якого зобов'язано здійснити ліквідаційну процедуру відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі за текстом -Закон про банкрутство).

Ліквідатором банкрута 15.08.2012р. до господарського суду Запорізької області поданий звіт і ліквідаційний баланс банкрута, які призначені до розгляду у судовому засіданні на 28.08.2012р. об 11-00 год.

Згідно зі статтею 32 Закону про банкрутство після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації); відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів.

Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Отже, законодавством передбачено певну сукупність дій, яку необхідно вчинити ліквідатору в ході ліквідаційної процедури, та перелік додатків до звіту ліквідатора, які подаються суду разом із зазначеним звітом та є предметом дослідження в судовому засіданні за підсумками ліквідаційної процедури, яке проводиться за участю кредиторів (комітету кредиторів); подання звіту та ліквідаційного балансу здійснюється ліквідатором за наслідком усіх проведених ним дій в ході ліквідаційної процедури.

Ліквідатором згідно з вимогами закону та господарського суду здійснено опублікування оголошення про визнання боржника банкрутом в газеті "Урядовий кур'єр" № 47 від 02.03.2012р.

До справи долучені довідки відповідних державних органів, що здійснюють реєстрацію речових прав, з яких вбачається, що прав власності на земельні ділянки, сільськогосподарську техніку, транспортні засоби, нерухоме майно та корпоративних прав за банкрутом не зареєстровано.

Зазначені запити та отримані відповіді досліджені в судовому засіданні і долучені до матеріалів справи.

Ліквідатором в ході ліквідаційної процедури здійснено інвентаризацію та оцінку майна банкрута.

В результаті реалізації майнових активів банкрута отримана ліквідаційна маса у розмірі - 24.740,10 грн.

Вказані грошові кошти за рішенням комітету кредиторів розподілені наступним чином: 23.858,99грн. -це відшкодування витрат ліквідатора, пов'язаних з ліквідаційною процедурою, і його зарплата, 39,34грн. перераховано в рахунок погашення вимог по заробітній платі працівників підприємства та частково погашені вимоги кредиторів, а саме: ТОВ "Фармація Запоріжжя" у розмірі - 94,71грн., ТОВ "ІК Інвест " - у сумі 30,31грн., ТОВ "Фармистейт " у розмірі - 94,71грн., Державної служби з лікарських засобів у Запорізькій області у сумі - 94,71грн., ТОВ "Медком Маркетінг і Продаж Україна" у розмірі - 94,71грн., ТОВ "Мікролайф-Сервіс " у сумі - 94,71грн.,

ТОВ "Купецький дім Південь" у розмірі - 94,71грн., ТОВ "Торгова компанія "Віола" у сумі - 243,20грн.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута погоджено на засіданні комітету кредиторів (протокол № 9 від 21.08.2012р.).

Присутній у судовому засіданні представник кредитора не заперечив проти затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Враховуючи викладене, суд вважає, що ліквідатором в повній мірі виконані обов'язки в ході ліквідації банкрута, а отже, затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Пунктом 6 частини 1 статті 40 Закону про банкрутство передбачено, що господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Таким чином, оскільки у банкрута відсутні майнові активи, за рахунок яких можливе продовження підприємницької діяльності, підприємницька діяльність фактично припинена, його необхідно ліквідувати, а провадження у справі припинити.

Відповідно до пункту 6 статті 31 Закону про банкрутство вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Керуючись статтями 32 , 34 та 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ", статтею 86 Господарського процесуального кодексу України , суд -

Ухвалив :

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута затвердити.

Банкрута -Товариство з обмеженою відповідальністю "Клуб вазо-коронарної реабілітації", м. Запоріжжя , код з ЄДР -20500394, ліквідувати.

Провадження у справі припинити.

Вимоги, що не задоволені за недостатністю майна, вважати погашеними.

Зобов'язати ліквідатора передати до архіву фінансово-господарську документацію банкрута.

Державному реєстратору виконавчого комітету Запорізької міської ради згідно з чинним законодавством внести до Єдиного державного реєстру запис про припинення юридичної особи-банкрута -ТОВ "Клуб вазо-коронарної реабілітації", код з ЄДР -20500394, про що повідомити відповідним державним органам та установам.

Копію ухвали надіслати: кредиторам, ліквідатору, державному реєстратору виконкому Запорізької міської ради, Комунарському ВДВС Запорізького міського управління юстиції, Головному управлінню статистики у Запорізькій області, державному органу з питань банкрутства.

Суддя В .А . Кричмаржевський

Дата ухвалення рішення28.08.2012
Оприлюднено03.09.2012
Номер документу25798650
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5009/5227/11

Ухвала від 27.04.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 15.08.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 17.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 04.01.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 26.09.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні