Ухвала
від 24.10.2006 по справі 15/46б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/46б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

24.10.06 р.                                                                                           Справа № 15/46б                     

за заявою кредитора (заявника) Управління ПФУ в Великоновосілківському районі смт. Велика Новосілка

до боржника Комунального підприємства “Великоновосілківський комбінат комунальних підприємств” смт. Велика Новосілка

про визнання банкрутом.

арбітражний керуючий Карпачова Н.К.

Суддя                    О.В.Попов

Представники:

від кредиторів: Карявець Р.М. – ДПІ у Великоновосілківському р-ні, Долгіх Д.А. – УПФУ у Великоновосілківському р-ні, Чаган О.А. – керівник Великоновосілківськї МВД ФСС з ТВП.

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий Карпачова Н.К.

За заявою Управління ПФУ в Великоновосілківському районі смт. Велика Новосілка господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство Комунального підприємства “Великоновосілківський комбінат комунальних підприємств” смт. Велика Новосілка внаслідок його фінансової неспроможності.

Ухвалою суду від 02.12.2005р. затверджений реєстр вимог кредиторів.

Постановою суду від 12.01.2006р. боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 6 місяців до 12.07.2006р. та призначений ліквідатор –  арбітражний керуючий Карпачова Н.К.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор надав до суду звіт про зроблену роботу та ліквідаційний баланс.

Господарський суд, розглянувши в засіданні суду 24.10.2006р. дані звіту та ліквідаційного балансу, а також додані до них документи, заслухавши виступ представників кредиторів, ліквідатора встановив:

Згідно поданого звіту, за рахунок коштів що надійшли від стягнення частини дебіторської заборгованості частково погашені витрати у ході ліквідаційної процедури, інші майнові активи у боржника відсутні. Внаслідок відсутності майнових активів боржника вимоги кредиторів залишились не задоволеними та вважаються погашеними відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Зауважень та заперечень стосовно проведення ліквідаційної процедури до суду не надходило.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про ліквідацію боржника.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд, -

        

                                                             У Х В А Л И В :

1.Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Комунального підприємства “Великоновосілківський комбінат комунальних підприємств” смт. Велика Новосілка (код ЄДРПОУ 03343261), що зареєстроване за адресою: 85500, Донецька область, смт. Велика Новосілка, вул. Гагаріна, 6.

2.Юридичну особу – банкрут Комунальне підприємство “Великоновосілківський комбінат комунальних підприємств” смт. Велика Новосілка – ліквідувати.

3.Провадження по справі – припинити.

4.Ухвалу направити органу,  який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства – банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному реєстратору.   

Суддя                                                                                                         Попов О.В.           

                    

Вик  Лашко М.О.  тел. 305-61-56

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

Дата ухвалення рішення24.10.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу258101
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство 24.10.06 р.                                                                                           Справа № 15/46б                      за заявою кредитора (заявника) Управління ПФУ в Великоновосілківському районі смт. Велика Новосілка до боржника Комунального підприємства “Великоновосілківський комбінат комунальних підприємств” смт. Велика Новосілка

Судовий реєстр по справі —15/46б

Ухвала від 24.10.2006

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні