Ухвала
від 03.09.2012 по справі 0870/8437/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

03 вересня 2012 року Справа № 0870/8437/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Недашківська К.М., перевіривши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП «Сімвол» про припинення юридичної особи, та перевіривши на предмет відповідності позовної заяви вимогам ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

30 серпня 2012 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов позов Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби (далі іменується - позивач) до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП «Сімвол» (далі іменується - відповідач), в якому позивач просить припинити юридичну особу відповідача (ідентифікаційний номер 13614382).

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС України юрисдикція адміністративних судів поширюється на спори за зверненням суб'єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України.

Судом встановлено, що подана до суду позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 106 КАС України. Таким чином, підстави для залишення позовної заяви без розгляду, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть бути залучені до участі у справі з ініціативи суду.

В процесі підготовчого провадження суд встановив необхідність залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП «Сімвол»: ОСОБА_1.

На підставі викладеного, суд вважає можливим призначити справу до судового розгляду. Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 104, 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №0870/8437/12 за позовом Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП «Сімвол» про припинення юридичної особи.

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 17 вересня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №7 о 14 год. 00 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Недашківською Катериною Михайлівною.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача ОСОБА_1, який мешкає за адресою: 69104, АДРЕСА_1.

Зобов'язати:

позивача надати - документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; письмові нормативно та документально обґрунтовані пояснення по суті спору; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); довідку ДПІ про відсутність заборгованості перед бюджетом, довідку УПФУ про відсутність заборгованості, довідки із фондів соціального страхування про відсутність заборгованості, довідку з державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на відповідача; довідку про встановлення фактичного місцезнаходження платника податків та акт про незнаходження за юридичною адресою, якщо даний факт має місце бути; докази надіслання копії позовної заяви з додатками третій особі ОСОБА_1; свідоцтво про державну реєстрацію; докази подання відповідачем останньої податкової звітності, копію останньої податкової звітності - оригінали доданих до позову документів - суду для огляду;

відповідача, третю особу - документи, що посвідчують правовий статус осіб; письмові нормативні та документальні обґрунтування позову; у разі невизнання адміністративного позову подати суду до судового засідання письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; письмові пояснення з приводу обставин, викладених у позові; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); письмово належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 14 вересня 2012 року подати суду письмові заперечення та докази на обґрунтування цих заперечень.

Копію даної ухвали направити сторонам по справі.

На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін визнати обов'язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя К.М.Недашківська

УХВАЛИВ:

17 вересня 2012 року 14:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.09.2012
Оприлюднено04.09.2012
Номер документу25821507
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/8437/12

Постанова від 02.10.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 03.09.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 03.09.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні