Ухвала
від 28.08.2012 по справі 84/14б-05/11/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16 тел. 235-24-26

УХВАЛА

"28" серпня 2012 р. Справа № 84/14б-05/11/19

за заявою Акціонерного комерційного агропромислового банку «Україна», м. Київ

до Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор», м. Біла Церква

про банкрутство

Суддя Т.П. Карпечкін

За участю представників сторін:

від заявника: не з'явились;

від боржника: не з'явились;

ліквідатор банкрута: Левкович О.К.;

від кредиторів : не з'явились;

Обставини справи:

В провадженні господарського суду Київської області знаходиться справа № 84/14б-05/11/19 за заявою Акціонерного комерційного агропромислового банку «Україна»(далі -Акціонерний комерційний агропромисловий банк «Україна», кредитор) до Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор» (далі -Приватне підприємство «Рекламне агентство «Ексельсіор», боржник) про банкрутство.

Постановою про визнання боржника банкрутом господарського суду Київської області від 02.07.2008 року у справі № 84/14б-05/11/19 боржника - Приватне підприємство «Рекламне агентство «Ексельсіор»визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Левкович О.К. та зобов'язано ліквідатора за результатами роботи по ліквідації підприємства-банкрута подати господарському суду Київської області звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс банкрута та пояснювальну записку до нього, відповідно до вимог ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим Законом.

У зв'язку з невиконанням ліквідатором банкрута арбітражним керуючим Левкович О.К. вимог постанови про визнання боржника банкрутом від 02.07.2008 року, ухвалою господарського суду Київської області від 23.03.2012 року розгляд справи було призначено на 09.04.2012 року, для з'ясування обставин невиконання покладених на арбітражного керуючого згідно Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" обов'язків, та визначення процесуальних дій, щодо подальшого провадження у справі № 84/14б-05/11/19.

В судове засідання, яке відбулось 09.04.2012 року представники учасників судового процесу у справі та ліквідатор банкрута, належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи не з'явились, про причини неявки суд не повідомили.

У зв'язку з неявкою в судове засідання представників учасників судового процесу у справі та ліквідатора банкрута розгляд справи було відкладено на 26.04.2012 року.

Ухвалою суду від 26.04.2012 року, у зв'язку з неявкою в судове засідання представників учасників судового процесу у справі та ліквідатора банкрута розгляд справи було відкладено на 21.05.2012 року.

В судовому засіданні 21.05.2012 року ліквідатором банкрута арбітражним керуючим Левкович О.К. було заявлено усне клопотання про відкладення розгляду справи, яке судом задоволено та у зв'язку з неподанням витребуваних доказів розгляд справи було відкладено на 16.07.2012 року.

Ухвалою суду від 16.07.2012 року, у зв'язку з нез'явленням в судове засідання ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Левкович О.К. та неналежним виконанням арбітражним керуючим своїх обов'язків, судом надіслано запит до Головного управління юстиції Київської області для надання кандидатури арбітражного керуючого для призначення його ліквідатором Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор»у справі № 84/14б-05/11/19 та відкладено розгляд справи на 06.08.2012 року.

Проте, представники учасників судового процесу у справі та ліквідатор банкрута, належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи в судове засідання не з'явились, ліквідатором банкрута арбітражним керуючим Левкович О.К. надіслано на адресу суду клопотання про відкладення розгляду справи, яке судом задоволено.

Ухвалою господарського суду Київської області від 06.08.2012 року розгляд справи було відкладено на 28.08.2012 року.

Як вбачається з матеріалів справи, 23.08.2012 року до господарського суду Київської області в порядку ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» надійшов звіт ліквідатора про проведену роботу по ліквідації Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор»та ліквідаційний баланс банкрута.

Розглянувши звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та детально дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про те, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню виходячи з наступного.

Після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації); відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання - передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу. Ліквідатор повідомляє державний орган з питань банкрутства про завершення ліквідаційної процедури. Якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали направляється органу, який здійснив державну реєстрацію юридичної особи - банкрута, та органам державної статистики для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, а також власнику (органу, уповноваженому управляти майном), органам державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута. Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна (частина перша, частина друга та частина п'ята статті 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

Як вбачається із звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу та документів долучених до звіту ліквідатора грошові та майнові активи у банкрута -Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор»відсутні, фінансово-бухгалтерської документації та рухомого і нерухомого майна підприємства не виявлено, тому подальше провадження процедури ліквідації є недоцільним.

Зазначені звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс боржника погоджено з ліквідаційною комісією Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор», що підтверджується протоколом засідання кредиторів від 23.08.2012 року, доданим до матеріалів справи.

Вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними (частина шоста статті 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

Господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону (частина шоста статті 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

Оскільки не виявлено майнових активів, які підлягають включенню до ліквідаційної маси, відсутні заперечення зі сторони представників кредиторів ліквідаційний баланс підлягає затвердженню, а провадження у справі підлягає припиненню.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 31, 32, 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», статтею 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ухвалив:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор».

2. Ліквідувати Приватне підприємство «Рекламне агентство «Ексельсіор» як юридичну особу у зв'язку з банкрутством.

3. Зобов'язати ліквідатора повідомити Управління з питань банкрутства у м. Києві та Київській області (03680, м. Київ, вул. Любченка, 15) про завершення ліквідаційної процедури.

4. Державному реєстратору за місцезнаходженням банкрута внести запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про припинення юридичної особи -Приватного підприємства «Рекламне агентство «Ексельсіор»(09113, Київська область, м. Біла Церква, бульвар 50 років Перемоги, 106, ідентифікаційний код 20617091) у зв'язку з банкрутством.

5. Провадження у справі № 84/14б-05/11/19 припинити.

6. Ухвалу надіслати ліквідатору, державному реєстратору, органам державної статистики (за місцезнаходженням банкрута), органам державної податкової служби (за місцезнаходженням банкрута) та учасникам судового провадження.

Суддя Карпечкін Т.П.

Дата ухвалення рішення28.08.2012
Оприлюднено06.09.2012
Номер документу25860329
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —84/14б-05/11/19

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Карпечкін Т.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні