Постанова
від 09.11.2006 по справі 5/318б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/318б

  

   УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Чернігівської області


14000, м. Чернігів,  пр. Миру, 20                                                                                                                                            тел/факс 7-44-62                                                         

  ПОСТАНОВА

Іменем України

«25»жовтня 2006р.                                                                                                          справа № 5/318б

КРЕДИТОР: Новгород-Сіверська міжрайонна державна податкова інспекція

(вул. К. Маркса 24, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000)

БОРЖНИК: Мале приватне підприємство "Глорія"

(вул. Базарна, 1, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000)

про визнання боржника банкрутом

                                                                                                                           суддя      Соломатін В.Д.                                       

Представники сторін:

кредитор: Стоян В.А. - головний дердподатінспекторз питань юридичної роботи ДПІ у Новгород-Сіверському районі, дов. № 3354/10/10 від 24.10.2006

боржник: не з'явився

Кредитором подано на підставі ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом”  заяву про визнання  боржника  банкрутом у зв'язку з фактичним припиненням  діяльності боржника та відсутністю руху коштів  на рахунку боржника.

В засіданні суду встановлено:

Мале приватне підприємство "Глорія" (вул. Базарна, 1, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область) зареєстровано Новгород-Сіверською райдержадміністрацією 10.02.1995р.

Згідно Статуту боржника, підприємство є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки в банківських установах, круглу та інші печатки з власним найменуванням  та ін. реквізити. Боржник є платником податків та перебуває на обліку в Новгород-Сіверській МДПІ з 10.02.1995р.

Боржник, в порушення Закону України “Про систему оподаткування”, несвоєчасно та не в повному обсязі сплачує податки до бюджету. Так, загальна сума несплаченого податкового боргу становить 1 243,64 грн. Перевіркою своєчасності подання боржником звітності встановлено, що боржник не звітує до в Новгород-Сіверської МДПІ з 01.07.2005р.

Перевіркою місцезнаходження боржника встановлено, що Мале приватне підприємство "Глорія" (вул. Базарна, 1, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область) за юридичною адресою не знаходиться, що підтверджено актом перевірки № 455 від 14.09.2006р.

За таких фактичних обставин боржника має бути визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Обов‘язки ліквідатора мають бути покладені на ініціюючого кредитора за його згодою.

Керуючись ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його  банкрутом», суд -                                                     

            П О С Т А Н О В И В :

1. Визнати банкрутом Мале приватне підприємство "Глорія" (вул. Базарна, 1, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, код ЄДРПОУ 14254075) з наслідками, передбаченими ст. 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його  банкрутом».

2. Відкрити ліквідаційну процедуру.

3. Обов‘язки ліквідатора покласти на  Новгород-Сіверську міжрайонну державну податкову інспекцію за її згодою.

4. Зобов'язати ліквідатора виконати дії, передбачені ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, в т.ч. надати господарському суду ліквідаційний баланс та  письмовий звіт про проведену роботу.

5. Дану постанову надіслати кредитору, банкруту, державному реєстратору (Новгород-Сіверській райдержадміністрації), Чернігівському обласному сектору з питань банкрутства.

Суддя                                                                                                   В.Д.Соломатін

          

Дата ухвалення рішення09.11.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу259789
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/318б

Постанова від 09.11.2006

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Соломатiн В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні