Ухвала
від 14.09.2012 по справі 42/15б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

14.09.12 р. Справа № 42/15б

за заявою кредитора (заявника) Фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, м. Макіївка

до боржника Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, смт. Оленівка, Волноваський р-н

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Годовиченко Д.В.

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредиторів: не з'явився

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: Годовиченко Д.В.

Ухвалою суду від 23.02.11 за заявою Фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, м. Макіївка господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, смт. Оленівка, Волноваський р-н відповідно до вимог ст.ст.47, 48 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою суду від 16.03.11 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 15.06.11 та призначений ліквідатор - арбітражний керуючий Годовиченко Д.В.

Ухвалою суду від 21.11.11 строк ліквідаційної процедури продовжений до 15.03.12

Ухвалою суду від 17.04.12 затверджене використання та розподіл грошових коштів у розмірі 717600,00грн., отриманих від реалізації майна боржника - фізичної особи-підприємця ОСОБА_3

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор надав до суду звіт про проведену роботу.

Ухвалою суду від 23.07.12 розгляд звіту призначений на 02.08.12; ліквідатора зобов'язано надати суду довідку Державної виконавчої служби про наявність чи відсутність на виконанні виконавчих документів; докази опублікування оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури в офіційних друкованих органах, з зазначенням відомостей передбачених п. 5 ст. 23 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; відомості щодо майна боржника (довідка МРЕВ, БТІ, відділу земельних ресурсів); довідку ДПІ про відкриті рахунки банкрута; витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо майнових активів боржника; докази погашення вимог кредиторів.

В судове засідання 02.08.12 ліквідатор та представники кредиторів не з'явились.

Ліквідатор в судове засідання витребувані документи не надав, у зв'язку з чим ухвалою суду від 02.08.12 розгляд справи відкладений на 13.09.12.

У судовому засіданні 13.09.12 оголошено перерву до 14.09.12 для виконання ліквідатором ухвали суду від 23.07.12.

Розглянувши в судовому засіданні 14.09.12 звіт ліквідатора та інші матеріали справи, заслухавши пояснення та доводи ліквідатора, господарський суд встановив:

В ході ліквідаційної процедури з вимогами до боржника звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю «ГРОКЕРІ».

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора. Відповідно до поданого звіту вимоги кредиторів визнані ліквідатором та включені до реєстру вимог кредиторів.

Із звіту ліквідатора вбачається наступне:

На виконання вимог ст.25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в ході ліквідаційної процедури ліквідаторами проведені заходи, направлені на виявлення активів банкрута для погашення кредиторської заборгованості.

З метою виявлення майна боржника ліквідатором були направлені запити до КП „Бюро технічної інвентаризації" м.Волноваха, Відділу земельних ресурсів у Волноваському районі, Державної податкової служби у Волноваському районі, ВРЕР ДАІ з обслуговування Волноваського району та м. Докучаєвськ.

Згідно довідок вищевказаних органів реєстрації у боржника не виявлено майнових активів, за винятком квартири, яка належить боржнику на праві приватної власності. Вказана квартира знаходиться за адресою: АДРЕСА_1.

Відповідно до відомостей, представлених у звіті та за поясненнями арбітражного керуючого, наданими в судовому засіданні ліквідатором проведена інвентаризація майна боржника та сформована ліквідаційна маса, до складу якої увійшло вказане майно боржника.

Оцінка майна боржника була проведена відповідно до вимог законодавства про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність.

Реалізація майна проводилась за правилами загальної процедури, які встановлені ст.ст. 29, 30 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". При здійсненні ліквідаційної процедури фізичної особи - підприємця ліквідатором були застосовані конкурсні засоби реалізації майнових активів боржника.

Згідно представлених у звіті ліквідатора відомостей, процедура продажу майна банкрута відбувалася на підставі договору від 27.04.11, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «Консалтингова група «Легат» на відкритих торгах шляхом проведення аукціону.

Кошти, отримані від реалізації майна боржника, направлені на погашення витрат, пов'язаних зі здійсненням ліквідаційної процедури та часткове задоволення вимог кредитора другої черги.

В зв'язку з недостатністю майнових активів боржника кредиторські вимоги наступних черг залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вважаються погашеними.

Відповідно до поданого звіту, після завершення ліквідаційної процедури будь-які інші майнові активи у боржника відсутні, що підтверджується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на них відповідних державних органів, що здійснюють реєстрацію та облік рухомого та нерухомого майна.

За таких обставин звіт ліквідатора підлягає затвердженню, провадження по справі припиненню.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 47, 48 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", п.2 ст.46 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт ліквідатора Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3 (ідентифікаційний код НОМЕР_1), що зареєстрований за адресою:

АДРЕСА_2.

2. Припинити підприємницьку діяльність Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, смт. Оленівка, Волноваський р-н

3. Провадження по справі - припинити.

4. Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донецької області - ,

сторонам - ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення14.09.2012
Оприлюднено19.09.2012
Номер документу26021739
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/15б

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 23.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 05.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 15.12.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 21.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 10.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 01.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні