Ухвала
від 20.09.2012 по справі 5009/703/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 16/19/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

20.09.12 Справа № 5009/703/12

м.Запоріжжя

Кредитор -приватний підприємець ОСОБА_1 (АДРЕСА_1, ідент.№ НОМЕР_1)

Боржник - товариство з обмеженою відповідальністю "Універсал-Авіа" (69013, м.Запоріжжя, Аеропорт, код ЄДРПОУ 22129970)

Банки, здійснюючі розрахунково-касове обслуговування боржника

1.ф.ПАТ "Райффайзен Банк Аваль", м.Запоріжжя

2.ЗРУ КБ "ПриватБанк", м.Запоріжжя

про банкрутство

Ліквідатор арбітражний керуючий Сеник О.В.

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Представники:

Від кредитора: не з'явився

від боржника: ліквідатор арбітражний керуючий Сеник О.В.

В С Т А Н О В И В :

Постановою господарського суду Запорізької області від 07.06.2012 у справі №5009/703/12 товариство з обмеженою відповідальністю "Універсал-Авіа" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Сеник О.В.

На розгляд суду ліквідатором надано звіт ТОВ "Універсал-Авіа", а також звіт арбітражного керуючого про витрати ліквідатора.

До реєстру вимог кредиторів банкрута ліквідатором включені:

1. ПП ОСОБА_1, м.Запоріжжя з вимогами до боржника в розмірі 330 000,00 грн. четвертої черги задоволення.

2. ВВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Запорізькій області з вимогами до боржника в розмірі 487809,93 грн. другої черги задоволення.

Згідно представленого звіту витрати ліквідатора склали 745,00 грн., віднесені до вимог першої черги задоволення та підтверджені платіжними документами та матеріалами ліквідаційної процедури. За рахунок виявленого залишку коштів на рахунку в ЗОД АТ «Райффайзен Банк Аваль», м.Запоріжжя витрати ліквідатора частково погашені на суму 139,29 грн.

Представлені ліквідатором звіти були розглянуті та затверджені комітетом кредиторів, про що свідчить протокол засідання комітету кредиторів №2 від 19.09.2012.

Звіт про оплату послуг ліквідатора арбітражним керуючим Сеник О.В. не складався, на затвердження суду він не наданий.

Відповідно до довідки ДПІ у Шевченківському районі м.Запоріжжя вих. № 5525/10/19-020 від 04.05.2012 ТОВ «Універсал-Авіа»не має заборгованості перед бюджетом, також ДПІ представляла суду інформацію про відсутність запланованих та проведених перевірок банкрута, що підтверджено матеріалами ліквідпроцедури та справи.

Розглянувши надані звіти ліквідатора та матеріали ліквідаційної процедури, суд вважає, що підстави для відкладення розгляду справи відсутні, ліквідатором вжито всіх встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" заходів по здійсненню та завершенню ліквідаційної процедури.

Згідно з матеріалами справи та документами, що підтверджують проведену ліквідаційну процедуру, зокрема -інформаційними довідками органів ДАІ, БТІ, статистики, ЦДЗК, Держтехнагляду рухоме та нерухоме майно за банкрутом не зареєстроване, корпоративних прав банкрут не має, виконавчі документи на виконанні не перебувають, грошові кошти виявлені на рахунку направлені на погашення витрат в ліквідаційній процедурі.

За даними витягів з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та обтяжень рухомого майна, що містяться в матеріалах справи, в Державних реєстрах заборон та обтяжень не зареєстровано.

Проведеною ліквідатором роботою встановлено, що майно банкрута за рахунок якого можливо було б погасити кредиторську заборгованість відсутнє, що підтверджено матеріалами ліквідаційної процедури.

Відповідно до довідки Шевченківського ВДВС Запорізького МУЮ вих. 11932 від 14.08.2012 на виконанні у ВДВС не перебувають виконавчі провадження щодо боржника.

Виконана ліквідатором робота та заходи, що вживались для виявлення та розшуку майна боржника, дали можливість належним чином сформувати актив та пасив боржника, встановити недостатність ліквідаційної маси для погашення вимог кредиторів.

Оцінивши звіт, що відповідає вимогам ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та ліквідаційний баланс, матеріали, що стосуються здійснення ліквідаційної процедури, вислухавши ліквідатора , суд вважає за необхідне звіт ліквідатора про витрати ліквідатора, звіт по справі та ліквідаційний баланс банкрута затвердити.

Враховуючи що за результатами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майна для здійснення статутної діяльності ТОВ «Універсал-Авіа»слід ліквідувати, провадження по справі припинити.

Відповідно до ч.6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за недостатністю майна вважаються погашеними.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 34, ч.6 ч.1 ст.40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора про витрати, звіт по справі та ліквідаційний баланс банкрута товариства з обмеженою відповідальністю "Універсал-Авіа" (69013, м.Запоріжжя, Аеропорт, код ЄДРПОУ 22129970) - затвердити.

Банкрута ТОВ «Універсал-Авіа», м.Запоріжжя - ліквідувати.

Провадження у справі припинити.

Вимоги не задоволені за недостатністю майна вважати погашеними.

Ліквідатору передати до архіву фінансово-господарські документи банкрута.

Примірники ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору, банкруту, банкам, державному реєстратору виконавчого комітету Запорізької міської ради, Шевченківському ВДВС Запорізького МУЮ, Головному управлінню статистики у Запорізькій області, відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Запорізькій області, ДПІ у Шевченківському районі м.Запоріжжя.

Суддя Р.Ніколаєнко

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення20.09.2012
Оприлюднено27.09.2012
Номер документу26150692
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5009/703/12

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.08.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 12.09.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 20.09.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 07.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні