Ухвала
від 15.12.2008 по справі 7/137-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/137-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ             

                                                  УХВАЛА

                    

 "15" грудня 2008 р.                Справа № 7/137-Б

      За заявою ліквідатора – Хільчука М. В.

про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу

у справі за заявою голови ліквідаційної комісії дочірнього підприємства Санаторій профілакторій «Ювілейний»Хільчука Миколи Васильовича, м.Нововолинськ

про визнання банкрутом

Суддя Шум М.С.

В судовому засіданні взяВ участь:

Ліквідатор –Хільчук М. В.

Судом встановлено: відповідно до постанови господарського суду Волинської області від 28.08.2008р., в зв'язку з недостатністю майна для задоволення вимог кредиторів, визнано банкрутом дочірнє підприємство Санаторій профілакторій «Ювілейний», відкрито ліквідаційну процедуру у відношенні вказаного підприємства. Крім цього, постановою господарського суду у відповідності до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»з метою виявлення всіх кредиторів зобов'язано ліквідатора подати до офіційного друкованого органу оголошення про визнання дочірнього підприємства Санаторій профілакторій «Ювілейний»банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

На виконання вимог постанови господарського суду Волинської області ліквідатором подано оголошення до офіційного друкованого органу (газета «Урядовий Кур'єр»№ 169 від 12.09.2008р.

Заява про визнання банкрутом подана на підставі ст. 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»у зв'язку з наявністю заборгованості перед кредиторами в розмірі 86261,27 грн. та недостатністю майна для задоволення вимог кредиторів.

В межах строку, визначеного для подання вимог кредиторами боржника, до останнього звернулися:

ВАТ Оснастка на суму 6645,09 грн.;

Нововолинський міський центр зайнятості на суму 1528,50 грн.;

Управління Пенсійного фонду України у м. Нововолинську на суму 21718,70грн.;

Відділення Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Нововолинську на суму 63,01грн.;

Нововолинська міська філія ВАТ «Волиньобленерго»на суму 17089,29 грн.;

Волинське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 2286,65 грн.;

Працівники підприємства (заборгованість по заробітній платі) на суму 38823,85грн.

Заперечень щодо заявлених кредиторських вимог ліквідатором не подано.

Інші кредитори у встановлений законодавством строк майнових вимог до ДП Санаторій профілакторій «Ювілейний»не подавали.

В межах здійснення заходів ліквідаційної процедури ліквідатором встановлено, що майна боржника недостатньо для задоволення вимог кредиторів, на банківських рахунках ДП Санаторій профілакторій «Ювілейний»кошти відсутні, підприємницька діяльність тривалий час не здійснюється. Ліквідатором проведено можливі заходи щодо виявлення всіх видів майнових активів (майна та майнових прав) банкрута.

Виходячи з викладеного, коштів та майна для задоволення вимог кредиторів немає.

Дебіторська заборгованість на користь банкрута, за рахунок якої можливе погашення вимог кредиторів, відсутня.

Відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Згідно ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»ліквідатор просить винести ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Враховуючи викладене та керуючись, ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Представлений суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити.

2. Ліквідувати юридичну особу –дочірнє підприємство Санаторій профілакторій «Ювілейний»відкритого акціонерного товариства «Оснастка»(код 25087367, м.Нововолинськ, вул. Луцька, 25).

3. Провадження у справі про банкрутство дочірнього підприємства Санаторій профілакторій «Ювілейний»відкритого акціонерного товариства «Оснастка»припинити.

4. Зобов'язати державного реєстратора вчинити дії, передбачені, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців»та спрямовані на припинення юридичної особи –дочірнього підприємства Санаторій профілакторій «Ювілейний»відкритого акціонерного товариства «Оснастка».

Суддя                                                                         М.С. Шум

Дата ухвалення рішення15.12.2008
Оприлюднено05.01.2009

Судовий реєстр по справі —7/137-б

Ухвала від 15.12.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 26.11.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 03.10.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 20.07.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні