Ухвала
від 22.12.2008 по справі 8795-2008
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

8795-2008

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Автономна Республіка Крим, 95003, м.Сімферополь, вул.Р.Люксембург/Речна, 29/11, к. 320

УХВАЛА

 

 

22.12.2008Справа №2-12/8795-2008

за заявою – Державної податкової інспекції в м. Феодосії (м. Феодосія, вул.Кримська,82В).

до боржника – Малого приватного підприємства «Газ» (м. Феодосія, вул..К.Лібкнехта,2).

Про визнання банкрутом.

            Суддя Іллічов М.М.

представники:

Від кредитора – не з'явися;

Від боржника – не з'явився.

Обставини справи: ДПІ в м. Феодосії звернулась до господарського суду АРК з заявою про порушення справи про банкрутство Малого приватного підприємства «Газ» в порядку ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та визнання кредиторських вимог на суму 2562,53 грн.

Боржник відзив на заяву про порушення справи про банкрутство в установлений строк не представив, не забезпечив явку свого представника у судове засідання, що відповідно до ст.11 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, не припиняє провадження у справі.

Постановою господарського суду АРК від 22.09.2008р. боржник визнаний банкрутом,  відкрита ліквідаційна процедура строком на шість місяців. Ліквідатором призначений головний державний податковий ревізор-інспектор відділу погашення прострочених податкових зобов'язань ДПІ у м. Феодосії Мітавська Варвара Валеріївна.

16.12.2008р. до господарського суду АРК надійшов звіт про ліквідацію Малого приватного підприємства «Газ» і ліквідаційний баланс, згідно до якого ліквідатором в ході ліквідаційної процедури проведені наступні заходи:

Направлений запит до ВДВС Феодосійського МУЮ про надання інформації  про наявність (відсутність) виконавчого провадження відносно Малого приватного підприємства «Газ». Згідно представленої відповіді від 19.11.08 № 03-1/7-2879 в провадженні на примусовому виконанні відсутні виконавчі документи про стягнення з Малого приватного підприємства «Газ» грошових коштів;

З метою виявлення майна та грошових коштів Малого приватного підприємства «Газ» були направлені запити  до інспекції головного державного реєстратора флоту в м. Керчі, Кіровської державної інспекції по нагляду за технічним станом машин та обладнання, Феодосійського міського управління земельних ресурсів, Феодосійського міжміського Бюро реєстрації та технічної інвентаризації, Феодосійського РЕВ 4-го міжрайонного відділу при УДАІ ГУ МВС України АР Крим. Згідно до отриманих відповідей рухоме та нерухоме майно за Малим приватним підприємством «Газ» не зареєстроване.

Ліквідатором про відкриття ліквідаційної процедури Малого приватного підприємства «Газ» з метою виявлення всіх можливих кредиторів боржника повідомлені: Феодосійська міська виконавча дирекція відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Феодосійський міський центр зайнятості, Управління Пенсійного фонду України в м. Феодосії, Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Феодосії.

14.11.2008р. надійшла відповідь Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Феодосії про визнання грошових вимог на суму 0,53 грн.

Таким чином, кредиторами Малого приватного підприємства «Газ» є ДПІ в м. Феодосії з кредиторськими вимогами на суму 2 562,53 грн., та  Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Феодосії з кредиторськими вимогами на суму 0,53 грн.

Будь – яке майно боржника ліквідатором не виявлено.

Відповідно до частини 6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом» вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Ліквідатором складений і представлений суду ліквідаційний баланс з документами, передбаченими частиною 1 ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Господарський суд, розглянувши звіт ліквідатора, вважає за можливе затвердити звіт і ліквідаційний баланс, завершити ліквідаційну процедуру Малого приватного підприємства «Газ».

З урахуванням викладеного і керуючись ст. 32, п. 6 ст.40, ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора Мітавської Варвари Валеріївни і ліквідаційний баланс Малого приватного підприємства «Газ»;

2. Банкрута Мале приватне підприємство «Газ» (м. Феодосія, вул. К.Лібкнехта,2, код ЄДРПОУ 31020158, р/р 26009121130441 філії ВАТ «Піреус Банк» м. Феодосія, МФО 324366) ліквідувати, виключивши з Єдиного Державного реєстру підприємств і організацій України;

3. Вимоги кредиторів, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

4. Провадження у справі №2-12/8795-2008 про визнання банкрутом Малого приватного підприємства «Газ» припинити.

Копії цієї ухвали направити на адресу:

Кредиторів:

-          ДПІ в м. Феодосії (м. Феодосія, вул.Кримська,82В));

-          Відділення виконавчої дирекції в Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Феодосії, (м. Феодосія, вул. Куйбишева, 28-А)

Боржника (Малого приватного підприємства «Газ» (м. Феодосія, вул..К.Лібкнехта,2).);

Ліквідатора (Мітавської Варвари Валеріївни, (м. Феодосія, вул.Кримська,82В );

Кримського  управління з питань банкрутства Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України  (95000, м. Сімферополь, вул.Київська,81 оф.401),

державного реєстратора – (м. Феодосія, вул..Земська,4 ) для внесення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запису про відповідне  судове рішення;

Феодосійського міського суду (м. Феодосія, вул. Земська,10);

Феодосійського міського суду (м. Феодосія, пров.Свердлова,1);

ДВС в м. Феодосії  (м. Феодосія, вул. Земська,10)

Головне управління статистики в АР Крим, (м. Сімферополь, вул. Ушинського, 6)

рекомендованою поштою.

Суддя Господарського суду

Автономної Республіки Крим                                        Іллічов М.М.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення22.12.2008
Оприлюднено05.01.2009
Номер документу2624247
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8795-2008

Ухвала від 22.12.2008

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Іллічов М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні