Постанова
від 25.09.2012 по справі 2а/1270/6581/2012
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія №8.1.1

ПОСТАНОВА

Іменем України

25 вересня 2012 року Справа № 2а/1270/6581/2012

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді: Гончарової І.А.,

при секретарі: Рубей К.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» до Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції у м.Луганську Луганської області Державної податкової служби про визнання дій протиправними, зобов'язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

27 серпня 2012 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» звернулося до суду із адміністративним позовом, в обґрунтування якого зазначило таке. 31 травня 2012 року позивачем спецзв'язком із супровідним листом до Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції у м.Луганську Луганської області Державної податкової служби було направлено декларацію з податку на додану вартість за квітень 2012 року з додатками згідно опису вкладеного. Декларація отримана відповідачем 19 червня 2012 року, що підтверджується його листом. Декларація була прошита, листи пронумеровані зшиті, та скріплені печаткою, про що зазначено в супровідному листі до декларації. Право на подання декларації поштою передбачено п.49.2 Податкового кодексу України. Листом відповідача по справі №11726/18-416 від 20.06.2012 року, ТОВ «Луга-Строй-Град» повідомлено що декларація з податку на додану вартість за квітень 2012 року не визнана податковою звітністю як така, що заповнена з порушенням встановлених правил, а саме в декларації не вірно зазначено номер свідоцтва платника ПДВ. 08 травня 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» кур'єрською доставкою надіслано до відповідача податкову декларацію з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року, що підтверджується описом вкладеного, квитанцією та супровідним листом. Відповідно до супровідного листа уся звітність була прошнурована, листи пронумеровані, зшиті, скріплені печаткою підприємства та підписом відповідальної особи. Листом №6081/18-300/517 від 10.05.2012 року повідомлено, що подана декларація на прибуток за 1 квартал 2012 року, не визнана податковою звітністю, та не прийнята у зв'язку з відсутністю печатки та підпису на примірнику декларації. 08 серпня 2012 року кур'єрською доставкою ТОВ «Луга-Строй-Град» до відповідача надіслано декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 рік, що підтверджується описом та поштовою квитанцією. Листом №16493/18-416 від 09.08.2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» повідомлено, що декларація з податку на прибуток за 1 півріччя 2012 року не визнана податковою звітністю у зв'язку з відсутністю на ній обов'язкового реквізиту, а саме підпису і печатки. Листом №13853/18-416 від 20.07.2012 року повідомлено також, що декларацію з ПДВ за червень 2012 року не прийнято у зв'язку не поданням до неї реєстру виданих та отриманих податкових накладних, та у зв'язку з відсутністю підпису відповідальної особи на примірниках декларації.

Позивач у позовній заяві зазначив, що він не може погодитися із невизнанням відповідачем поданої податкової звітності податковою декларацією, оскільки вся податкова звітність була заповнена у відповідності до вимог законодавства, згідно з вимогами Податкового кодексу України та на деклараціях і уточнюючих розрахунках було зазначено усі необхідні реквізити передбачені законодавством, печатка та підпис.

Крім того, позивач у позові послався на те, що відповідачем неодноразово порушувалося законодавство при прийнятті звітності, яка подана TOB «Луга-Строй-Град», у зв'язку із чим позивач звертався до суду з вимогами про прийняття такої звітності, зокрема, аналогічні позовні вимоги було розглянуто судом по справам № 2а/1270/1844/2012 та № 2а/1270/802/2012 та позовні вимоги задоволено. Позивач вважає, що такі дії відповідача можуть свідчити про наявність корисливих мотивів з боку посадових осіб відповідача, які безпосередньо вносять зміни в податкову звітність подану поштою. За умови дотримання платником податків вимог статті 49 ПК України посадова особа органу державної податкової служби, в якому перебуває на обліку платник податків, зобов'язана зареєструвати податкову декларацію платника датою її фактичного отримання органом державної податкової служби. Всі необхідні реквізити, підписи та печатки були зазначені на деклараціях. Реєстри виданих та отриманих податкових накладних не є податковою звітністю, та у відповідності до п. 201.15 Податкового Кодексу України, платники податку щомісяця в терміни, що передбачені для подання податкової звітност, у тому числі для яких цим розділом встановлено звітний податковий період - квартал, подають органу державної податкової служби копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за такий період в електронному вигляді. Тобто відсутність такого реєстру не може бути підставою для невизнання поданої декларації податковою звітністю. Таким чином, невизнання поданих декларацій податковою звітністю е неправомірним.

Враховуючи наведене, у позовних вимогах позивач просив визнати протиправними дії МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську щодо неприйняття поданих ТОВ «Луга-Строй-Град» податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року, зобов'язати МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську прийняти подану ТОВ «Луга-Строй-Град» податкову декларацію з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, податкову декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, податкову декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкову декларацію з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року, зобов'язати МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську перенести до електронної бази податкової звітності, що ведеться органами державної податкової служби, показники зазначених податкових декларацій.

У судовому засіданні представник позивача підтримав доводи, викладені у позовній заяві, пояснив, що декларації, надані відповідачем, мають ознаки розшивання та заміни аркушів, перший аркуш декларації за квітень не відповідає тому, який надав відповідач. 31 травня 2012 року позивач спецзв'язком із супровідним листом направив до Ленінської МДПІ декларацію з податку на додану вартість за квітень 2012 року з додатками згідно опису вкладеного. Декларація отримана відповідачем 19 червня 2012 року, що підтверджується листом відповідача. Декларація була прошита, листи пронумеровані, зшиті та скріплені печаткою, про що зазначено в супровідному листі до декларації. Листом відповідача від 20.06.2012 року позивача повідомлено, що декларація з податку на додану вартість за квітень 2012 року не визнана Ленінською МДПІ у м.Луганську податковою звітністю як така, що заповнена з порушенням встановлених правил, а саме: в декларації невірно зазначено номер свідоцтва платника ПДВ. Листом від 10.05.2012 року повідомлено, що подану декларацію на прибуток за 1 квартал 2012 року не визнано податковою звітністю та не прийнято у зв'язку з відсутністю печатки на примірнику декларації. Представник позивача зазначив, що реєстри виданих податкових накладних не є податковою звітністю та у відповідності до п.201.15 Податкового кодексу України платники податку щомісяця в терміни, що передбачені для прийняття податкової звітності, у тому числі для яких цим розділом встановлено звітний податковий період квартал, подають органу державної податкової служби копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за такий період в електронному вигляді. Тобто, відсутність такого реєстру не може бути підставою для невизнання податної декларації податковою звітністю. Враховуючи наведене, представник позивача просив визнати протиправними дії МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську щодо неприйняття поданих ТОВ «Луга-Строй-Град» податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року, зобов'язати МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську прийняти подану ТОВ «Луга-Строй-Град» податкову декларацію з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року; податкову декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, податкову декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкову декларацію з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року, зобов'язати МДПІ в Ленінському районі у м.Луганську перенести до електронної бази податкової звітності, що ведеться органами державної податкової служби, показники зазначених податкових декларацій.

Представник відповідача у судовому засіданні позовні вимоги не визнав, у наданих суду поясненнях послався на те, що відповідно до п.48.7 ст.48 Податкового кодексу України податкова звітність, складена з порушенням норм цієї статті, не вважається податковою декларацією. У наданій податковій декларації з податку на додану вартість за квітень 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» невірно зазначено номер свідоцтва платника ПДВ, а саме: замість вірного номеру 100285914 зазначено 100285911. У наданій податковій декларації з податку на додану вартість за червень 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» не зазначено обов'язкового реквізиту, а саме: декларацію не підписано особою, яка відповідає за ведення бухгалтерського обліку та податкової декларації до ОДПС, не надано реєстр виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді. У наданих податкових деклараціях з податку на прибуток за І квартал та І півріччя 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» не зазначено обов'язкового реквізиту, а саме: декларації не скріплені підписом та печаткою. Відповідно до п.49.11 ст.49 Податкового кодексу України у разі подання платником податків до органу державної податкової служби податкової декларації, заповненої з порушенням вимог пунктів 48.3 та п.48.4 ст.48 Кодексу, такий орган державної податкової служби зобов'язаний надати такому платнику податків письмове повідомлення про відмову у прийнятті його податкової декларації із зазначенням причин такої відмови. Листами від 20.06.2012 року №11726/18-416, від 20.07.2012 року №13853/18-416, від 10.05.2012 року №6081/18-300/517, від 09.08.2012 року №16493/18-416 МДПІ повідомила платника податків про неприйняття податкових декларацій, як того вимагають норми ст.49 ПК України та пропонувала надати нові заповнені належним чином. За наведених обставин представник відповідача вважає дії Ленінської МДПІ у м.Луганську правомірними, у зв'язку із чим просив у задоволенні позовних вимог відмовити.

Заслухавши пояснення представника позивача, представника відповідача, дослідивши матеріали справи, розглянувши справу в межах заявлених позовних вимог і наданих сторонами доказів, оцінивши докази відповідно до вимог ст.ст.69-72 КАС України, суд дійшов висновку, що адміністративний позов є обґрунтованим та підлягає задоволенню з огляду на таке.

Із матеріалів справи вбачається, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» має статус юридичної особи (ідентифікаційний код 34642498), зареєстроване Виконавчим комітетом Луганської міської ради 25.10.2006 року (арк. справи 20), перебуває на обліку в Ленінській МДПІ у м.Луганську платником податків з 25.10.2006 року за №61 (арк. справи 23).

ТОВ «Луга-Строй-Град» зареєстроване платником податку на додану вартість 12.11.2008 року, про що Ленінською МДПІ у м.Луганську видано свідоцтво №100285914 НБ №246393 (арк. справи 22).

Судом встановлено, що 31 травня 2012 року позивачем на адресу відповідача спецзв'язком листом з описом вкладення направлено податкову декларацію з податку на додану вартість з додатками за квітень 2012 року, що підтверджується супровідним листом позивача, описом вкладення та фіскальним чеком (арк. справи 28, 29).

Листом Ленінської МДПІ у м.Луганську від 20.06.2012 року №11726/18-416 податкову декларацію позивача з податку на додану вартість за квітень 2012 року не визнано податковою звітністю, оскільки ТОВ «Луга-Строй-Град» було порушено п.48.8 ст. 48 ПК України, а саме, у податковій декларації невірно зазначено номер свідоцтва платника податку на додану вартість (арк. справи 30). Позивачу було запропоновано надати нову податкову декларацію позивача з ПДВ за квітень 2012 року заповнену належним чином.

08 травня 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» кур'єрською доставкою надіслано на адресу відповідача податкову декларацію з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року з описом вкладення, що підтверджується супровідним листом позивача, описом вкладення та квитанцією (арк. справи 31-37).

Листом Ленінської МДПІ у м.Луганську від 10.05.2012 року №6081/18-300/517 податкову декларацію позивача з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року не визнано податковою звітністю, оскільки ТОВ «Луга-Строй-Град» було порушено п.48.7 ст. 48 ПК України, а саме, декларація не скріплена підписом та печаткою (арк. справи 38). Позивачу було запропоновано надати нову податкову декларацію позивача з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року, заповнену належним чином.

08 серпня 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» кур'єрською доставкою надіслано на адресу відповідача декларацію з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року з описом вкладення, що підтверджується описом та поштовою квитанцією (арк. справи 39-47).

Листом Ленінської МДПІ у м.Луганську №16493/18-416 від 09.08.2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» повідомлено, що декларація з податку на прибуток за 1 півріччя 2012 року не визнана податковою звітністю у зв'язку з відсутністю на ній обов'язкового реквізиту, а саме підпису і печатки.

20 липня 2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» кур'єрською доставкою надіслано на адресу відповідача декларацію з податку на додану вартість за червень 2012 року з описом вкладення, що підтверджується описом та поштовою квитанцією (арк. справи 49-54).

Листом Ленінської МДПІ у м.Луганську №13853/18-416 від 20.07.2012 року ТОВ «Луга-Строй-Град» повідомлено, що декларацію з податку на додану вартість за червень 2012 року не прийнято у зв'язку з тим, що податкова декларація не підписана особою, яка відповідає за ведення бухгалтерського обліку та податкової декларації до ОДПС, та у зв'язку з неподанням до неї реєстру виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді.

Дослідивши надані докази по справі, суд приходить до висновку, що позивачем при складанні та оформленні податкових декларацій дотримано вимоги закону щодо складання та заповнення податкової звітності, що вбачається з наступного.

Відповідно до ст. 8 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» № 996-XIV від 16.07.1999 питання організації бухгалтерського обліку на підприємстві належать до компетенції його власника (власників) або уповноваженого органу (посадової особи) відповідно до законодавства та установчих документів.

Відповідальність за організацію бухгалтерського обліку та забезпечення фіксування фактів здійснення всіх господарських операцій у первинних документах, збереження оброблених документів, регістрів і звітності протягом встановленого терміну, але не менше трьох років, несе власник (власники) або уповноважений орган (посадова особа), який здійснює керівництво підприємством відповідно до законодавства та установчих документів.

Згідно з п.48.1 ст. 48 Податкового кодексу України податкова декларація складається за формою, затвердженою в порядку, визначеному положеннями пункту 46.5 статті 46 цього Кодексу та чинному на час її подання. Форма податкової декларації повинна містити необхідні обов'язкові реквізити і відповідати нормам та змісту відповідних податку та збору.

Відповідно до п.48.2 ст.48 Податкового кодексу обов'язкові реквізити - це інформація, яку повинна містити форма податкової декларації та за відсутності якої документ втрачає визначений цим Кодексом статус із настанням передбачених законом юридичних наслідків.

Згідно з п.48.3 ст. 48 Податкового кодексу податкова декларація повинна містити такі обов'язкові реквізити: тип документа (звітний, уточнюючий, звітний новий); звітний (податковий) період, за який подається податкова декларація; звітний (податковий) період, що уточнюється (для уточнюючого розрахунку); повне найменування (прізвище, ім'я, по батькові) платника податків згідно з реєстраційними документами; код платника податків згідно з Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України або податковий номер; реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті); місцезнаходження (місце проживання) платника податків; найменування органу державної податкової служби, до якого подається звітність; дата подання звіту (або дата заповнення - залежно від форми); ініціали, прізвища та реєстраційні номери облікових карток посадових осіб платника податків; підписи платника податку - фізичної особи та/або посадових осіб платника податку, визначених цим Кодексом, засвідчені печаткою платника податку (за наявності).

Відповідно до п.48.4 Податкового кодексу у окремих випадках, коли це відповідає сутності податку або збору та є необхідним для його адміністрування, форма податкової декларації додатково може містити такі обов'язкові реквізити: відмітка про звітування за спеціальним режимом; код виду економічної діяльності (КВЕД);код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ; індивідуальний податковий номер та номер свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість згідно з даними реєстру платників податку на додану вартість за звітний (податковий) період.

Згідно з п.48.5 ст. 48 Податкового кодексу України податкова декларація повинна бути підписана керівником платника податків або уповноваженою особою, а також особою, яка відповідає за ведення бухгалтерського обліку та подання податкової декларації до органу державної податкової служби. У разі ведення бухгалтерського обліку та подання податкової декларації безпосередньо керівником платника податку така податкова декларація підписується таким керівником та особою, яка відповідає за ведення бухгалтерського обліку.

Відповідно до п.48.7 ст. 48 Податкового кодексу України податкова звітність, складена з порушенням норм цієї статті, не вважається податковою декларацією.

В силу п.49.8, п. 49.9 ст. 49 ПК України прийняття податкової декларації є обов'язком органу державної податкової служби. Під час прийняття податкової декларації уповноважена посадова особа органу державної податкової служби, в якому перебуває на обліку платник податків, зобов'язана перевірити наявність та достовірність заповнення всіх обов'язкових реквізитів, передбачених пунктами 48.3 та 48.4 статті 48 цього Кодексу. Інші показники, зазначені в податковій декларації платника податків, до її прийняття перевірці не підлягають.

За умови дотримання платником податків вимог цієї статті посадова особа органу державної податкової служби, в якому перебуває на обліку платник податків, зобов'язана зареєструвати податкову декларацію платника датою її фактичного отримання органом державної податкової служби.

За умови дотримання вимог, встановлених статтями 48 і 49 цього Кодексу податкова декларація, надана платником, також вважається прийнятою: за наявності на всіх аркушах, з яких складається податкова декларація та, за бажанням платника податків, на її копії, відмітки (штампу) органу державної податкової служби, яким отримана податкова декларація, із зазначенням дати її отримання, або квитанції про отримання податкової декларації у разі її подання засобами електронного зв'язку, або поштового повідомлення з відміткою про вручення органу державної податкової служби, у разі надсилання податкової декларації поштою; у разі, якщо орган державної податкової служби із дотриманням вимог пункту 49.11 цієї статті не надає платнику податків повідомлення про відмову у прийнятті податкової декларації або у випадках, визначених цим пунктом, не надсилає його платнику податків у встановлений цією статтею строк.

В судовому засіданні були оглянуті надані позивачем оригінали податкової декларації з податку на додану вартість за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток за 1 півріччя 2012 року, декларації з податку на додану вартість за червень 2012 року.

Слід зазначити, що всі невідповідності номера свідоцтва платника податку на додану вартість на декларації з податку на додану вартість за квітень 2012 року, відсутність підпису та печатки на податковій декларації з податку на прибуток за 1 квартал 2012 року та декларації з податку на прибуток за 1 півріччя 2012 року, про які зазначається в повідомленнях податкового органу про неприйняття податкової звітності, не мають місця в наданих суду для огляду позивачем оригіналах декларацій і містяться ці недоліки лише на примірниках наданих податковим органом.

Крім того, про огляді у судовому засіданні оригіналів зазначених податкових декларацій, наданого відповідачем, містяться ознаки розшивання документів, заміни першого аркушу.

Що стосується зазначеного у листі Ленінської МДПІ у м.Луганську №13853/18-416 від 20.07.2012 року відсутності такого обов'язкового реквізиту декларацї з податку на додану вартість за червень 2012 року, як неподанням до неї реєстру виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді, то суд вважає за необхідне зазначити таке.

Відповідно до ст.200 ПК України платники податку зобов'язані вести окремий облік

операцій з постачання та придбання товарів/послуг, які підлягають оподаткуванню, а також які не є об'єктами оподаткування та звільнені від оподаткування згідно з цим розділом.

Зведені результати такого обліку відображаються в податкових деклараціях, форма яких встановлюється у порядку, передбаченому статтею 46 цього Кодексу. Платник податку веде реєстр виданих та отриманих податкових накладних в електронному

вигляді, у якому зазначаються порядковий номер податкової накладної, дата її виписки (отримання), загальна сума постачання та сума нарахованого податку, а також реєстраційний номер платника податку - продавця, який видав податкову накладну такому платнику податку.

Таким чином, виходячи з того, що при прийнятті податкової декларації уповноважена посадова особа органу державної податкової служби повинна перевірити наявність та достовірність заповнення всіх обов'язкових реквізитів, передбачених пунктами 48.3 та 48.4 статті 48 ПК України, суд вважає неправомірним посилання як на підставу невизнання податковою звітністю неподання позивачем реєстру виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді до декларації з податку на додану вартість за червень 2012 року.

Виходячи з вищевказаного, суд приходить до висновку, що приймаючи рішення про неприйняття податкових декларацій позивача як податкової звітності, відповідач діяв всупереч наведеним нормам, оскільки матеріалами справи підтверджується дотримання позивачем вимог ст.ст. 48, 49 ПК України.

Згідно з ч.1 ст. 94 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо судове рішення ухвалене на користь сторони, яка не є суб'єктом владних повноважень, суд присуджує всі здійснені нею документально підтверджені судові витрати з Державного бюджету України (або відповідного місцевого бюджету, якщо іншою стороною

був орган місцевого самоврядування, його посадова чи службова особа).

Враховуючи повне задоволення позовних вимог, з Державного бюджету України на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» підлягає стягненню судовий збір в сумі 32 грн. 19 коп.

Керуючись ст. ст. 17, 87, 89, 94, 98, 158-163 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» до Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції у м.Луганську про визнання дій протиправними, зобов'язання вчинити дії, задовольнити повністю.

Визнати протиправними дії Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції в м.Луганську Луганської області Державної податкової служби щодо неприйняття поданих Товариством з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» (код ЄДРПОУ 34642498) податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року.

Зобов'язати Ленінську міжрайонну державну податкову інспекцію в м.Луганську Луганської області Державної податкової служби прийняти подані Товариством з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» (код ЄДРПОУ 34642498) податкові декларації з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року.

Зобов'язати Ленінську міжрайонну державну податкову інспекцію в м.Луганськ Луганської області Державної податкової служби перенести до електронної бази податкової звітності, що ведеться органами державної податкової служби, показники податкових декларацій з податку на додану вартість разом з додатками за квітень 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 квартал 2012 року, декларації з податку на прибуток з додатками за 1 півріччя 2012 року, податкової декларації з податку на додану вартість разом з додатками за червень 2012 року.

Стягнути з Державного бюджету на користь Товариством з обмеженою відповідальністю «Луга-Строй-Град» судові витрати в сумі 32,19 грн. (тридцять дві гривні девятнадцять копійок).

Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 КАС України, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії постанови суду безпосередньо в суді, то десятиденний строк на апеляційне оскарження постанови суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Постанову складено у повному обсязі та підписано 01 жовтня 2012 року.

СуддяІ.А. Гончарова

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.09.2012
Оприлюднено09.10.2012
Номер документу26281077
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1270/6581/2012

Ухвала від 01.11.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Юрченко В.П.

Ухвала від 18.10.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Юрченко В.П.

Ухвала від 20.11.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Юрченко В.П.

Ухвала від 18.10.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Юрченко В.П.

Постанова від 25.09.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 29.08.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні