Ухвала
від 23.10.2008 по справі 6/229-4/217
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/229-4/217

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

          

23.10.08                                                                       Справа№ 6/229-4/217

Господарський суд Львівської області у складі судді Гриців В.М. при секретарі Москалі Р.М. за участю ліквідатора Шимчишина І.С., представника кредитора Кармелюка Т.І. розглянув у відкритому судовому засіданні справу про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест”

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” порушене 07 жовтня 2005 року за заявою державної податкової інспекції у Франківському районі м.Львова. Кредитор стверджує, що товариство з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” має заборгованість перед бюджетом у сумі 2773507,50 грн., проте не сплачує таку, активи у боржника відсутні, боржник припинив підприємницьку діяльність. Суд зупиняв провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” до завершення прокуратурою Львівської області перевірки діяльності товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” на предмет виявлення ознак злочинів у сфері господарської діяльності.

Суд постановою 25 червня 2008 року товариство з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” визнав банкрутом та відкрив ліквідаційну процедуру. Ліквідатором банкрута суд призначив арбітражного керуючого Шимчишина І.С., якого зобов'язав судову процедуру ліквідації товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” здійснити в порядку, встановленому ст.ст. 22-34,41,52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

У судовому засіданні 23 вересня 2008 року за клопотанням ліквідатора для завершення ліквідаційної процедури оголошувалась перерва до 23 жовтня 2008 року.

Ліквідатор банкрута товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” подав суду звіт про виконану роботу, ліквідаційний баланс на затвердження, просить провадження у справі припинити, банкрута ліквідувати. Оголошення про визнання боржника банкрутом опубліковане в газеті „Голос України” від 29.07.2008р. №141. До поданих суду документів додано також дані про відсутність майнових активів товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест”.

З ліквідаційного балансу та доданих документів вбачається, що вимоги кредитора державної податкової інспекції у Франківському районі м.Львова в сумі 2773507,50 грн. не задоволені. Майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, не виявлено. Оскільки вимоги кредитора не задоволені з причини недостатності майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, то в силу положень п.6 ст.31 Закону України “Про визнання платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” такі вважаються погашеними.

Представник кредитора клопотання ліквідатора підтримав, пропонує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити, банкрута ліквідувати. Суду подано протокол засідання зборів кредиторів від 22 жовтня 2008 року, згідно звіт ліквідатора погоджено та зобов'язано ліквідатора звернутися до суду про затвердження ліквідаційного звіту та балансу, ліквідацію товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест”.

Заслухав звіт ліквідатора, думку представника кредитора суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс слід затвердити, а ліквідаційну процедуру завершити.

Керуючись ст.ст.32, 40 п.6 закону України “Про визнання платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

УХВАЛИВ:

1.          Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” (м.Львів, вул.Богуна,12/45, ідентифікаційний код ЄДР 32800886) затвердити.

2.          Товариство з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” ліквідувати.

3.          Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест” припинити.

4.          Копію ухвали надіслати учасникам провадження у справі про банкрутство, державному реєстратору, обласному управлінню статистики, органам державної податкової служби, пенсійного фонду, Львівському обласному відділу з питань банкрутства.

    

Суддя                                                                                    Гриців В.М.

Дата ухвалення рішення23.10.2008
Оприлюднено06.01.2009
Номер документу2635256
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Укрспецінвест

Судовий реєстр по справі —6/229-4/217

Ухвала від 23.10.2008

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні