Ухвала
від 04.10.2012 по справі 2а-1870/7618/11
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"04" жовтня 2012 р. Справа № 2a-1870/7618/11

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Глазько С.М. розглянувши заяву Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області про видачу дубліката виконавчого листа по справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі до Приватного підприємства "Редакція районної газети "Ямпільський край" про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Сумського окружного адміністративного суду від 16 листопада 2011 року було задоволено адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі до Приватного підприємства "Редакція районної газети "Ямпільський край" про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску за вересень 2011 року у розмірі 1561,82 грн. та постановлено стягнути з Приватного підприємства "Редакція районної газети "Ямпільський край" на користь Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі заборгованість зі сплати єдиного внеску за вересень 2011 року у розмірі 1561,82 грн.

14 грудня 2011 року Сумським окружним адміністративним судом було видано виконавчий лист по справі № 2a-1870/7618/11.

24 вересня 2012 року до Сумського окружного адміністративного суду від Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі надійшла заява про видачу дубліката виконавчого листа по справі № 2а-1870/7618/11 у зв'язку з тим, що оригінал виконавчого листа Управлінням Пенсійного фонду України в Ямпільському районі було втрачено.

Сторони, повідомлені про дату, час і місце розгляду заяви про видачу дубліката виконавчого листа, в судове засідання не з'явилися.

Відповідно до ч. 2 ст. 260 КАС України, суд розглядає заяву (подання) про видачу дубліката в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача або державного виконавця, що звернулися із заявою (поданням), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Враховуючи неявку в судове засідання всіх осіб, які приймають участь у справі, фіксування судового засідання по справі за допомогою звукозаписувального пристрою згідно ст. 41 КАС України не здійснюється.

Відповідно до ч. 1 ст. 260 КАС України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Враховуючи вищезазначене, суд вважає за необхідне задовольнити заяву стягувача про видачу дубліката виконавчого листа та видати Управлінню Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області замість втраченого оригіналу виконавчого листа дублікат виконавчого листа.

Керуючись ст. 260 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Заяву Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області про видачу дубліката виконавчого листа по справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області до Приватного підприємства "Редакція районної газети "Ямпільський край" про стягнення заборгованості - задовольнити.

Видати Управлінню Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області дублікат виконавчого листа по справі № 2a-1870/7618/11 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ямпільському районі Сумської області до Приватного підприємства "Редакція районної газети "Ямпільський край" про стягнення заборгованості.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду через Сумський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя (підпис) С.М. Глазько

З оригіналом згідно

Суддя С.М. Глазько

Дата ухвалення рішення04.10.2012
Оприлюднено11.10.2012
Номер документу26367107
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-1870/7618/11

Постанова від 16.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 04.10.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 31.10.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 31.10.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні