Ухвала
від 20.11.2008 по справі 20/62б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/62б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

          

20.11.08                                                                                 Справа № 20/62б.

кредитора -    Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку              

(закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення

          Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки

          Луганської області

до боржника  -  Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,             

  м. Красний Луч Луганської області

про банкрутство

суддя Т.С. Кірпа          

представники:

від кредитора - М'яло В.М., довіреність № 671  від 21.03.08.;

розпорядник майна боржника Сиволобов М.М.,  про банкрутство.

обставини справи: банкрутство, попереднє засідання суду,  розгляд реєстру вимог кредиторів  до боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,          

в с т а н о в и в :

За заявою кредитора, Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області, 18.08.08. господарським судом Луганської області порушено провадження у справі про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”, м. Красний Луч Луганської області, у зв'язку з неспроможністю останнього сплатити борг перед кредитором у розмірі 401557грн. 61 коп., у встановлений чинним законодавством України строк.

Ухвалою суду від 15.09.08. №20/62б введено процедуру розпорядження майном боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, вул. Поселкова, 17, ід. код 24179593, строком на 6 місяців, до 15.03.09.; призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Сиволобова Максима Марковича (ліцензія АВ №347064 від 25.06.07., мешкає за адресою: м. Луганськ, вул. Осипенко, буд. 6, кв. 39, ідентифікаційний код 2952211858),  строком на 6 місяців, до 15.03.09. та зобов'язано ініціюючого кредитора, Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області, у десятиденний строк подати за свій рахунок у офіційному друкованому органі (газеті “Голос України” або “Урядовий кур'єр”) оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, вул. Поселкова, 17, ід. код 24179593, з урахуванням усіх реквізитів, передбачених  п. 5 ст.11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Примірник газети з даним оголошенням подати суду та розпоряднику майна у строк до 30.09.08.

Водночас, суд зобов'язав ініціюючого кредитора, Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області, у десятиденний строк подати за свій рахунок у офіційному друкованому органі (газеті “Голос України” або “Урядовий кур'єр”) оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, вул. Поселкова, 17, ід. код 24179593, з урахуванням усіх реквізитів, передбачених  п. 5 ст.11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Примірник газети з даним оголошенням подати суду та розпоряднику майна у строк до 30.09.08.

На виконання вимог суду в газеті “Голос України” №187(4437) від 02.10.08. надруковано оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, проте в зазначеному оголошенні невірно вказано номер справи –20/65б, тоді, як належним номером справи про банкрутство зазначеного боржника є 20/62б.

За таких обставин, суд зобов'язав ініціюючого кредитора, Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області, надати суду належні докази публікації оголошення порушення провадження у справі №20/62б про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, вул. Поселкова, 17, ід. код 24179593, в газеті “Голос України”.

На виконання вимог суду розпорядником майна боржника Сиволобовим М.М. надані суду належні докази публікації оголошення порушення провадження у справі №20/62б про банкрутство боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, вул. Поселкова, 17, ід. код 24179593, в газеті “Голос України” №204(4454) від 25.10.08.  

Розпорядником майна Сиволобовим М.М. надано до суду реєстр вимог кредиторів до           боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, у складі  чотирьох кредиторів:

- Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області у сумі 401557,61 грн.;

- Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Красний Луч Луганської області”, м. Красний Луч Луганської області –283610,00 грн.;

- Краснолуцького міського центру зайнятості –355,53 грн.;

- ВД ЛОВ ФСС з тимчасової втрати працездатності –503,73 грн.          

Грошові вимоги зазначених кредиторів є документально та нормативно обґрунтованими.

З огляду на ч.2 ст.15 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його  банкрутом”, в попередньому засіданні господарський суд розглядає реєстр вимог кредиторів.

По результатам розгляду господарський суд виносить ухвалу, в якій вказує розмір визнаних судом вимог кредиторів, які включені розпорядником майна в реєстр вимог кредиторів.

За таких обставин  суд затверджує реєстр  вимог   зазначених кредиторів  до  боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”.

          Відповідно до ч.2 ст.14 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги конкурсних кредиторів, які заявлені по закінченню строку, встановленому для їх подачі, або не заявлені взагалі, не розглядаються і вважаються погашеними.

          Керуючись ч.1 ст.16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, суд зобов`язує розпорядника майна Сиволобова М.М. протягом десяти днів після винесення ухвали по результатам попереднього засідання суду повідомити кредиторів згідно реєстру вимог кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів і організувати їх проведення.

          На зборах кредиторів обрати повноважений комітет кредиторів, якому визначити подальшу судову процедуру боржника, Товариства з обмеженою відповідальністю “Агропромсервіс”,   протокол з зазначених питань надати суду у термін до 03.12.08.

          На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 31, 14, 15, 16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 77, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1. Затвердити реєстр вимог кредиторів до боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, у складі кредиторів:

- Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області у сумі 401557,61 грн.;

- Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Красний Луч Луганської області”, м. Красний Луч Луганської області –283610,00 грн.;

- Краснолуцького міського центру зайнятості –355,53 грн.;

- ВД ЛОВ ФСС з тимчасової втрати працездатності –503,73 грн.          

          2. Вимоги конкурсних кредиторів, які заявлені по закінченню строку, встановленому для їх подачі, або не заявлені взагалі, - не розглядаються і вважаються погашеними.

          3. Призначити справу до розгляду у підсумковому засіданні суду на 08.12.08 на 12 год. 30 хв.,  у приміщенні господарського суду Луганської області, кім.333.

          4. Зобов`язати розпорядника майна Сиволобова М.М. протягом десяти днів після винесення ухвали по результатам попереднього засідання суду повідомити кредиторів згідно реєстру вимог кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів і організувати їх проведення.

          На зборах кредиторів обрати повноважений комітет кредиторів, якому визначити подальшу судову процедуру боржника, Приватного виробничо-комерційного підприємства “Сідней”,  м.  Красний Луч Луганської області, протокол з зазначених питань надати суду у термін до 03.12.08.

          5. Дану ухвалу надіслати кредиторам, боржнику, розпоряднику майна Сиволобову М.М. Луганському обласному відділу з питань банкрутства.

Явка у судове засідання боржника, розпорядника майна та членів комітету кредиторів обов`язкова.

Суддя                                                                          Т.С. Кірпа             

          Помічник судді                                                                        М.С. Скрипник

Надр. 8 прим.:

1 –до справи;

2 –боржнику;

3 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

4 - розпоряднику майна Сиволобову М.М.;

5 - Акціонерному комерційноу промислово-інвестиційному банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Ровеньки Луганської області”, м. Ровеньки Луганської області у сумі .;

6 - Акціонерному комерційному промислово-інвестиційному банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Красний Луч Луганської області”, м. Красний Луч Луганської області

7 - Краснолуцькому міському центру зайнятості;

8 - ВД ЛОВ ФСС з тимчасової втрати працездатності.

вих. №

7 прим.

              25.11.08.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.11.2008
Оприлюднено06.01.2009
Номер документу2637901
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/62б

Ухвала від 20.09.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 14.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 20.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 31.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 18.06.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 18.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 23.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Постанова від 05.02.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні